Kremy i maski do stóp

Genoscope Diabetegen Dermokosmetyk wspomagający regenerację tkankową

Diabetegen 40 g

• 31 lipca 2019 o 10:52
    Świetny krem!
    Świetny krem! Używam od dłuższego czasu, bo mam problem z długo gojącymi się ranami. Smarowanie tym kremem znacznie skraca okres gojenia się ran, właściwie po kilku godzinach widać efekt. Niweluje też swędzenie i dobrze się wchłania. Można go stosować przy problemach trądzikowych, też nieźle daje sobie radę.
    Zalety:
    • dzięki niemu rany goją się szybciej
    • dobry do problemów trądzikowych
    • dobrze się wchłania
  • 1 maja 2018 o 16:44
    Polecam każdemu
    To mój przyjaciel od kilku miesięcy. Bardzo się polubiliśmy. Po długotrwałej kuracji wysuszajacej trądzik moja skóra była niczym jakby 60 latki. Sucha i pomarszczona a trądzik i tak jak był tak jest. Przypadkiem trafiłam na reklamę w w internecie. Bez wahania kupiłam krem. Po pierwszym nałożeniu i przespanej nocy efekt był wow. Później już przyzwyczaiłam się. Zmarszki się splycily. Skóra nawilżona. Trądzik również przygaszony. Zmiany mniej czerwone i podgojone. Obecnie stosuje na stałe. A przemian z bioderma na noc. Efekty są póki co zadowalające. Trądzik mam i tak ale skóra nie jest znoszona, sucha lecz zdrowsza. Regeneruje świetnie i jest wydajny.
    Zalety:
    • Dobry wpływ na zmiany trądzikowe. Nawilża. Koi i goi.
    Wady:
    • Trzeba szybko zużyć gdyż jest krótka data ważności, ale to świadczy o naturalności kosmetyku. Lekka konsystencja. Zapach okej. Cena nie jest wygórowana. Działa na prawdę jak obiecuje producent. Poleciłam innym osobom i również są zadowolone.
    ance
    1 kwietnia 2016 o 15:03
    Recepta na problemy skóry!
    Diabetegenu Forte używa moja ciocia, która jest cukrzykiem. Byliśmy u niej gdy córka przewróciła się na placu zabaw i zdarła kolano - wtedy ciocia posmarowała jej ranę kremem i efekty nas wszystkich zadziwiły - bo już wieczorem wyglądało tak, jakby upadek był dzień wcześniej. Sami więc kupiliśmy Diabetegen, ale właśnie ten słabszy - niebieski - i smarowaliśmy małej kolano, potem przyszedł czas na oba kolana i łokcie, gdy uczyła się jazdy na rowerze, a teraz wszyscy już go używamy gdy tylko cokolwiek dzieje się na skórze.
  • 26 lutego 2016 o 15:19
    Świetny!
    Pierwszy raz diabetegen zobaczyłam u koleżanki z cukrzycą, dała mi jak się poskarżyłam, ze nie może mi się zagoic rana po paskudnym oparzeniu. Krem naprawde zadziałał dosyć szybko i co wazne ograniczył mocno swędzenie i chęć drapania sie w tym miejscu. Teraz stosuje go na każdą nawet niewielką ranę, zauważalnie szybciej się goją. Zaczęłam też próbować ze starą blizną, zobaczymy, bo to dopiero początek :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: zaczęłam drugie
    esens23
    25 lutego 2016 o 11:46
    Krem zbawienny dla diabetyków ale nie tylko...
    Chodź krem jest najbardziej znany wśród diabetyków, dla których jego działanie jest nie mal zbawienne, to nie jest to jego jedyne zastosowanie. Diabetegen przede wszystkim świetnie regeneruje skórę. Mam tu na myśli różne skaleczenie, otarcia, pęknięcia itp. z moją tendencją do lekkich okaleczeń Diabetegen jest jedną z najważniejszych pozycji w mojej apteczce. Czasem można przyspieszyć gojenie się o kilka dni - a każda kobieta wie jakie to ważne :D Używam tego produktu od: Od 2lat Ilość zużytych opakowań: 2 op 40ml