Płyny do higieny intymnej

Dove Intimo, Fresh Care Płyn do higieny intymnej

andolka
    12 grudnia 2014 o 20:09
    Świetny, odświeżający
    Z racji tego, że jestem fanką kosmetyków Dove, a przynajmniej większości, bardzo się ucieszyłam, kiedy dowiedziałam się, że są także żele do higieny intymnej tej firmy. Napaliłam się na zielony, bo ponoć odświeżający i pamietam ogórkowy zapach balsamu do ciała. Oj co ja się naszukałam tego żelu... nigdzie go nie mogłam dostać. W końcu stwierdziłam, że chyba tylko przez internet mogę go kupić. Aż tu raz z nienacka dojrzałam go w Realu... Oczywiście teraz, kiedy mi się skończył, już go w Realu nie ma... Żel jest wydajny. Kupiłam go gdzieś w połowie sierpnia. Stosowalam dwa, trzy razy dziennie. Niecała pompka, a nawet pół, gwarantuje kremową pianę i obiecane odświeżenie. Mnie nie uczulił. Czasem odczuwałam szczypanie, gdy miałam podrażnioną skórę, ale nie było to jakieś upierdliwe. Chwilowy dyskomort. Ogólnie byłam bardzo zadowolona, gdyż odświeżał na długo. Oprócz Dove tylko jeden żel dawał mi takie odświeżenie, ale jak na złość nie pamiętam co to było.... Jedynie mogę się doczepić do tego, że nigdzie go nie ma... Powracam zatem do poszukiwania. Jak go gdzieś dorwę w Krk to od razu zrobię zapasy :) Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 8 października 2014 o 16:53
    Bardzo dobry!
    Kupiłam ten produkt, ponieważ lubię kosmetyki Dove (oprócz szamponów, bo od nich stronię). Nie rozczarowałam się :) +rzeczywiście odświeża +bardzo ładny, subtelny zapach + mała ilość wystarczy na jedno mycie, także wydajny + dobrze się pieni + nie powoduje żadnych podrażnień - cena.. trochę zbyt duża ;) marka się ceni :P Polecam! Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: 1/4 ;)
  • 15 września 2014 o 16:00
    NIEPOROZUMIENIE
    Cześć dziewczyny ten płyn to kompletna porażka. Producent pisze „..Płyn do higieny intymnej Dove zapewni Ci łagodną pielęgnację, z której słynie Dove..” Ha ha ha wole żarty chyba. Może i to zdanie jest adekwatne w stosunku do żeli pod prysznic, ale na pewno nie do tych płynów. Nigdy wcześniej żaden płyn mnie nie podrażnił, a tu proszę taka przykra niespodzianka. Już przy pierwszym razie czułam pieczenie. W moim przypadku nie da się używać. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od: nie da się go wogóle używać Ilość zużytych opakowań: zero
    evoosa
    29 grudnia 2013 o 19:00
    Dziewczyny, uważajcie! Możecie zrobić sobie krzywdę!
    Ucieszylam sie, gdy zobaczyłam negatywne opinie dotyczące tego kosmetyku. Po pierwsze dlatego, że znam już przyczynę mojego problemu. Po drugie— moja recenzja nie zostanie odebrana jako antyreklama. Muszę wspomnieć, że żaden kosmetyk do higieny intymnej nigdy mnie nie podraznil. Na płyn Dove skusilam sie z ciekawości. Wydaje mi sie,że to nowość- nigdy wcześniej go nie widziałam. Nie będę skupiać sie na pięknym zapachu,bo to w obecnej sytuacji byłoby śmieszne. Zaczęłam używać tego płynu w trakcie lekkich obtarc. Odczulam olbrzymie pieczenie, ale właśnie tymi otarciami to tlumaczylam. Niestety płyn ( dzisiaj uzylam go trzeci dzień z rzędu, czyli dość krótko) zaognil obtarcia, pieczenie i ból do tego stopnia, że pomyślałam, że to zapalenie, czy Bóg wie jeszcze co i zaplanowalam wizytę do ginekologa. Masc i Tantum Rossa? Nie jestem pewna pisowni, ale póki co nie przynoszą większej ulgi. Znioslabym to.. poważnie.. może po prostu trafiłam na okrutnie silny środek. nie wybacze jednak tego firmie Dove, że przez ich beznadziejny kosmetyk wewnątrz miejsc intymnych zrobiły mi sie paskudne, duże, podskorne i bolace krosty. Rano były tylko dwie, w tej chwili jest ich o wiele więcej. Prawdopodobnie przez kosmetyk, który miał być delikatny, będę musiała zrezygnowac z sylwestrowych planów. Dziewczyny, strzezcie się. Ten środek powinien być wycofany... Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: jedno ledwo zaczete
    LaCandy
    9 listopada 2013 o 19:12
    Jest ok.
    Jestem zaskoczona tak dużą ilością negatywnych opinii co do tego kosmetyku... Ja bardzo lubię produkty Dove i tym razem także się nie zawiodłam. +Bardzo ładny świeży zapach. + Płyn orzeźwia i odświeża + Wydajny i skuteczny. +U mnie nie powodował żadnych podrażnień czy szczypania wbrew temu co pisały wcześniej inne Wizażanki. Minusów nie zauważyłam. Biorąc jednak pod uwagę inne recenzje, sądzę że ten płyn nie nadaje się dla osób z wrazliwą skórą. Jeśli jednak nie macie skłonności do alergii lub podrażnień to z czystym sumieniem polecam wam tą emulsję. To dobry i niedrogi produkt. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej