Płyny do higieny intymnej

Bodyland.pl
Tołpa TOŁPA Dermo Regenerujący płyn do higieny intymnej 195ml

• 31 marca 2025 o 0:03
    super!
    Jest to jeden z lepszych płynów, które używałam. Jest bardzo delikatny i nie podrażnia. Lekko się pieni. Ma piękny, lekki zapach. Co zachęciło mnie do zakupu to opakowanie- proste i eleganckie. Bardzo lubię, kiedy produkty pod prysznic mają pompkę, tak jak w tym przypadku. Polecam przetestować :)
    Dariax_
    20 lutego 2025 o 16:34
    Delikatny i komfortowy
    Nie mam w sumie do napisania nic negatywnego. Bardzo delikatny płyn, który daje duże uczucie komfortu. Podobno mi się opakowanie z pompką, dzięki czemu przyjemniej się z niego korzysta. Jest wydajny i można kontrolować jego zużycie, z czym mam problem w innych płynach, które nie posiadają przezroczystego opakowania.
  • 18 lipca 2024 o 2:21
    Super płyn!
    Kupiłam przez przypadek podczas składania zamówienia w drogerii internetowej. Opakowanie bardzo przyjemne, neutralne. Super, że posiada pompkę która działa bez zarzutu. Konsystencja żelowa, działa w sam raz aby wydobyć tyle, ile trzeba. Płyn jest wydajny, jedno opakowanie to ok 3 miesiące codziennego używania 1x dziennie. Zapach jest przepiękny, świeży, można powiedzieć "drogi" ale nie nachalny. Działanie produktu 10/10 ! Myje, świetnie doczyszcza i pozostawia okolice intymne w dobrej kondycji. Nie powoduje swędzenia co zdarza się w przypadku innych produktów. Mam wrażenie że jestem domyta i świeża po umyciu się tym płynem. Chyba będzie mój hit za jakość w stosunku do ceny, wygodną pompkę, zapach i poczucie doczyszczenia i odświeżenia.
    Zalety:
    • dzialanie
    • łagodność
    Wady:
    • Nie doszukałam się wad.
    d_t_b
    28 lutego 2024 o 11:22
    Bardzo dobry płyn.
    Idealny wręcz! delikatnie myje, odświeża i gwarantuje ogromny komfort w strefie intymnej. Jest gęsty, dlatego jego wydajność jest znakomita. Mała ilość wystarczy by ładnie się zapienił. Pompka działa bez zarzutu, a przezroczysta butelka pozwala kontrolować stan kosmetyku. Płyn skutecznie wspomaga w utrzymaniu nienagannego zdrowia miejsc intymnych. Używany z głową jest rewelacyjny.
  • 7 września 2023 o 6:23
    Przyjemny i delikatny
    Łatwo mnie złapać na hasła typu odbudowuje mikrobiom, albo dba o równowagę hydrolipidową. Zwłaszcza w przypadku kosmetyków do twarzy, ale higiena intymna to przecież też ważna sprawa. Żel jest przyjemny w dotyku, aksamitny, ale ciut lejący, nie do końca żelowy. Pachnie ślicznie, naturalnie. Rozprowadza się bezproblemowo, ale nie wytwarza piany, tylko lekko się zmienia w kontakcie z wodą. Pompka wygodna i dobrze dozuje, nie zacina się. Widać zużycie i wydaje mi się ono postępować w szybkim tempie. Działanie na plus, choć nie miewam infekcji, ani większych problemów, więc nie wypowiem się do końca rzetelnie o jego zdolnościach regeneracyjnych. Myje w porządku, pozostawia uczucie czystości, choć nie odświeżenia. Mam wrażenie, że nawet ciut nawilża, z pewnością nie wysusza. Nawet teraz przy upałach daje radę, może faktycznie pomaga na ewentualne otarcia, bo nie są dla mnie tak uciążliwe w ostatnim okresie. Widzę pewną różnicę między nim, a popularnymi płynami do higieny intymnej z drogerii, ale i tak uważam, że dosyć sporo kosztuje, jak na tak szybkie zużycie. Mimo to lubię go i chętnie sięgnę po drugą wersję.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie pielęgnujące
    Wady:
    • Trochę przecieka przez palce