Rozjaśniacze do włosów

Joanna Professional, Utleniacz w kremie 6%

• 27 stycznia 2013 o 13:14
    bardzo dobry zakup
    Uzywam i 6 i 9 proc, zaleznie od potrzeb. Mam duze porownanie jesli chodzi o wody i powiem, ze Joanna prezentuje najlepsza relacje jakosci do ceny. Mialam utleniacz Welli i poza cena, nie dostrzegalam jakiejs roznicy. Moze jakis zapachowy niuan i tyle. Woda jest bardzo gesta. Sprawdza sie przy farbowaniu krotkich wlosow czy przy uzyciu rzadszych farb, bo nie splywa. Moje wlosy sa bardzo geste i zdecydowanie wole lekko rzadsza konsystencje, jednak nie jest to problem. W zaleznosci od farbowania, mozna rozrzedzic z lekka wode 12 proc i bedzie rzadziej albo, przy farbowaniu rozjasniajacycm - zwyczajnie uzywamy wiecej wody i mieszanka nie jest juz taka strasznie gesta. Bardzo polecam te wode, bo jest to bardzo dobry i ekonomiczny produkt. I naprawde nie ma znaczenia, jakiej farby uzywam, zawsze jest dobrze. Ktos moze powiedziec - to tylko woda, a ja dodam - ze do tego bardzo tania i praktycznie zapakowana. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: moze 5?
  • 16 marca 2012 o 11:24
    Jestem bardzo zadowolona z tego produktu
    Kolejny produkt polecony przez moją fryzjerkę, z resztą taki którego sama używa i kolejny strzał w 10tke! Plusy; Dzięki swojej kremowej konsystencji świetnie miesza się z farbą i doskonale rozprowadza. Ma znośny niezbyt intensywny zapach. W połączeniu z dobrą farba efekt jest niesamowity. Jest wydajny, opakowanie 1000g starczyło mi na ponad rok przy comiesięcznym farbowaniu z dość dużą "dawką" tego produktu. Jest taniutki ok 13zł za 1000g Jest ogólnodostępny w większości sklepów fryzjerskich, tak że nie ma konieczności zamawiania przez internet i ponoszenia dodatkowych kosztów. Doskonale komponuje się z farbami różnych marek (przetestowałam kilka farb). Obecnie stosuję farbę Artego, która sama w sobie jest nie droga, ale utleniacz tej firmy w porównaniu do Joanny już tak więc jeśli ktoś używa Artego zachęcam do wypróbowania tego utleniacza :) Naprawdę polecam bo u mnie się sprawdził. Po za tym osoby z branży fryzjerskiej, nawet te ogólnie nie przepadające za produktami Joanny, obiektywnie chwalą sobie ten utleniacz. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego 1000g oba