Farby do włosów

Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture, Krem koloryzujący z kwasem hialuronowym

notino.pl
Schwarzkopf Gliss Color Krem koloryzujący nr 10-2 Naturalny Chłodny Blond 1op. SO_111657
Schwarzkopf Gliss Color Krem koloryzujący nr 4-13 Ciemny Chłodny Brąz 1op. SO_111660
Gliss Color Farba do włosów 6-16 Chłodny Perłowy Brąz

Nasi użytkownicy zostawili 349 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2025 o 20:57
    Jedna z najlepszych drogeryjnych farb do włosów
    Krem koloryzujący Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture z kwasem hialuronowym to naprawdę udany produkt. Aplikacja jest bardzo łatwa, a farba świetnie rozprowadza się po włosach, co sprawia, że cały proces jest komfortowy. Używałam kilku kolorów i jestem zachwycona – ciemniejsze odcienie ładnie łapią siwe włosy oraz odrosty, natomiast jaśniejsze, ciepłe kolory równomiernie pokrywają całość. Konsystencja farby jest przyjemna, a dodatek kwasu hialuronowego sprawia, że włosy po koloryzacji są nawilżone i wyglądają zdrowo. Uważam, że to jedna z lepszych farb drogeryjnych dostępnych na rynku. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznego i łatwego w użyciu produktu do koloryzacji!
    Zalety:
    • Pokrywa siwe włosy
    • Długo utrzymujący się kolor
    • Łatwa aplikacja
  • 17 lutego 2025 o 20:59
    Dobra farba drogeryjna
    Mam sporo siwych włosów głównie na czubku głowy. Mój naturalny kolor włosów to średni brąz raczej w chłodnym odcieniu i taki kolor staram się uzyskać w koloryzacji. Wybrałam odcień 5.1 średni brąz. Jak większość farb drogeryjnych z tej półki cenowej również i ta zawiera w opakowaniu rękawiczki jednorazowe oraz opakowanie z odżywką, a farbę miesza się w załączonej buteleczce z aplikatorem. Gotowa mieszanka ma odpowiednią konsystencję. Nie jest zbyt rzadka, dzięki czemu nie spływa i nie chlapie nią po całej łazience. Butelka z aplikatorem pozwala łatwo rozprowadzić produkt na odrostach. Wydajność tej farby jest w porządku. Jedno opakowanie wystarcza mi na pokrycie włosów u nasady oraz z grubsza na długości (mam włosy do ramion). Uzyskałam kolor chłodnego brązu zarówno na długości jak i na siwych odrostach przy czym w pierwszych dniach po koloryzacji kolor był sporo ciemniejszy od oczekiwanego. Po około tygodniu kolor był taki jak na opakowaniu. Myję włosy codziennie, więc nie oczekuję po farbie drogeryjnej wielotygodniowej trwałości. Po około 2 tygodniach kolor zaczyna wypłukiwać się, ale na szczęście nie pozostawia rudych refleksów. Staje się po prostu coraz jaśniejszym brązem. Cena bardzo przystępna zwłaszcza na promocji
    Zalety:
    • Chłodny odcień brązu również na siwych odrostach
    • Dobra konsystencja
    Wady:
    • Szybko się wypłukuje
  • 8 października 2024 o 0:21
    skonczylam czarna
    Kupiłam farbę o nazwie naturalny brąz (gliss care&moisture color 4-0). naprawdę szczerze, z głębi mego serca, nie polecam jej nikomu, kto nie chce skończyć czarny!! marzyłam o odcieniu naturalnego, ciemnego brązu. ciemnego powtarzam!!! a nie czarnego, jak węgiel koloru. jakież było moje zdziwienie, gdy po spłukaniu farby, którą co ważne trzymałam 15 minut, a nie 40, jak to jest polecane na opakowaniu, moje włosy skończyły właśnie tak. to nie jest śmieszne oszukiwanie ludzi w taki sposób. szczegolnie jesli chodzi o wlosy. chcialabym jeszcze dodać, że moje włosy sa dla mnie bardzo wazne. przezylam traume w zwiazku z nimi, przez dlugi czas bylam ruda. gdy wreszcie bylam w stanie kupic farbe, spelnil sie moj najwiekszy koszmar. skonczylam czarna…
    Zalety:
    Wady:
    • brązowy = czarny
  • 22 sierpnia 2024 o 15:59
    nie zauważyłam nawilżenia ale daje ładny kolor
    Hej dziewczyny! Dziś recenzuję Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture – krem koloryzujący z kwasem hialuronowym. Jeśli szukacie farby, która zmienia kolor i jednocześnie dba o włosy, sprawdźcie, co sądzę o tym produkcie. Opakowanie to poręczna tubka z wygodnym aplikatorem, co ułatwia równomierne nakładanie farby. Konsystencja kremu jest gęsta, dobrze trzyma się włosów i nie spływa. Kolor wychodzi naprawdę ładnie – intensywny i równomierny, a włosy wyglądają na błyszczące i zdrowe. Niestety, jeśli chodzi o nawilżenie, to tutaj produkt nie robi cudów. Mimo że zawiera kwas hialuronowy, nie zauważyłam znaczącej różnicy w kondycji włosów po farbowaniu – pozostały one raczej suche i wymagały dodatkowego nawilżenia. Podsumowując, Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture świetnie nadaje kolor, ale nie do końca spełnia obietnice nawilżenia. Jeśli zależy Wam głównie na ładnym odcieniu włosów, to warto spróbować, ale pamiętajcie, że możecie potrzebować dodatkowych produktów do pielęgnacji, aby zadbać o nawilżenie.
  • 24 lipca 2024 o 16:37
    Całkiem dobra
    Próbowałam tej farby podczas aplikowania koloru 7-16 chłodny popielaty blond. Na sam początku kolor wyszedł nieco ciemniejszy niż na opakowaniu, ale wystarczyło zaledwie kilka myć, aby zacząć przypominać ten z opakowania i już się nie zmieniał. Generalnie kolor jest trwały i wygląda bardzo naturalnie, włosy są ciemnoblond, niemal jak w moim naturalnym odcieniu, który uprzednio rozjaśniłam. Farba nie pogorszyła ogólnej kondycji moich włosów, jednak trochę mi szkoda, że w opakowaniu znalazło się jedynie tyle odżywki, co na jedno zastosowanie. Ponieważ często te odżywki dostępne z farbą są naprawdę świetne i nie inaczej było w tym przypadku. Mam ten kolor na włosach od miesiąca I wciąż wygląda dobrze.

Zobacz także inne Farby do włosów