Tonery do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Toner waniliowy do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 14:20
    fajny produkt dla odświeżenia koloru
    Kupiłam Toner waniliowy do włosów z nadzieją, że pomoże mi nadać fajną poświatę na moich ciemnych brązowych włosach, które po kilku myciach straciły świeżość koloru. Muszę przyznać, że bardzo się sprawdził! Toner nadał moim włosom delikatny, ale wyraźny blask, który idealnie odświeżył kolor nadając mi fajne refleksy w miejscach, gdzie farba się wypłukała i zjaśniała :) To, co dla mnie ważne, to fakt, że nie zrobił mi plam i nie zostawił nierównych odcieni, co często zdarza się przy innych produktach tego typu. Po jego użyciu mogłam spokojnie farbować włosy, nie martwiąc się o żadne nieprzyjemne niespodzianki. Ma wygodną butelkę, która ułatwia aplikację, a przy moich włosach do ramion wystarczyła mi na dwa użycia. Jestem naprawdę zadowolona z efektu – moje włosy odzyskały ładną, świeżą poświatę, bez ryzyka, że kolor stanie się nierówny.
    Zalety:
    • Świetnie odświeża kolor i nadaje ładną poświatę
    • Nie robi plam na ciemnych włosach
    • Bez problemów z kolejnym farbowaniem
    • Wygodna butelka i dobra wydajność
    Salvva
    11 marca 2025 o 12:26
    Toner only bio
    Toner OnlyBio spełnia moje oczekiwania. Dzięki niemu sama odświeżam kolor kiedy jest na to potrzeba i nie muszę tak często odwiedzać fryzjera. Jednym minusem jest to że produkt jest raczej mało wydajny i opakowania starcza mi tylko na 1-2 aplikacje. Po za tym myślę, że jest warty polecenia.
    • łatwość aplikacji tonera
    • skład
    • dobry efekt na moich włosach
    Wady:
    • mało wydajny
    W perfumerii
  • 3 marca 2025 o 14:11
    Jeden z lepszych tonerów
    Toner OnlyBio waniliowy wpadł w moje ręce z ciekawości, a okazało się że został ze mną na stałe. Toner nadaje jasnym włosom lekki szaro-beżowy odcień eliminując żółte tony, nie farbuje dłoni, nie pozostawia plam, a zapach choć intensywny to przyjemny dla nosa. Po użyciu produktu prócz pięknej szarej poświaty włosy sprawiają wrażenie nawilżonych. Minusem jest niestety jego trwałość, u mnie po 1-2 myciach efektu już nie widać.
    Zalety:
    • Likwiduje żółte tony
    • Nie niszczy włosów
    • Bardzo wydajny
  • 2 marca 2025 o 14:17
    Uwielbiam ten toner, szybkie odświeżenie koloru
    Toner waniliowy od OnlyBio to świetny sposób na szybkie odświeżenie blond włosów. Nadaje im piękny, chłodny odcień i wyrównuje kolor, dzięki czemu fryzura wygląda na bardziej zadbaną i pełną blasku. Jego aplikacja jest prosta, a efekt widoczny od razu – włosy zyskują świeży, naturalny wygląd bez potrzeby częstego farbowania. Dodatkowym atutem jest jego zapach – słodka wanilia sprawia, że aplikacja tonera to czysta przyjemność. To idealny produkt dla osób, które chcą szybko i łatwo poprawić odcień swoich włosów, a przy tym cieszyć się pięknym aromatem. Zdecydowanie wart wypróbowania!
    Zalety:
    • Szybkie odświeżenie koloru
    Wady:
    • Niestety szybko się wypłukuje
  • 23 lutego 2025 o 9:51
    Piękny zapach i słabe działanie
    Krzywdy sobie nim nie zrobisz to na pewno! Toner ma piękny kolor i jak dla mnie na tym kończą się zalety. Jest tak delikatny,że na moich blond rozjaśnianych z pasemkami włosach po jego użyciu na wiele sposobów nie widać większej różnicy. Włosy są przyciemnione i z lekką poświatą chłodu ( kolor waniliowy). Efekt jest krótkotrwały nawet przy delikatnej pielęgnacji podczas kolejnego mycia. Kolor utrzymuje się wg mnie tylko do pierwszego mycia. Oczywiście kolor waniliowy. Być może z tej serii kolorowe tonery są godne uwagi. Włosy w trakcie tonowania pięknie pachną i chłoną kolor natomiast po tonowaniu mam wrażenie,że są suche. Nie polecam.