Płyny do higieny intymnej

Green Velo Łagodzący płyn do higieny intymnej

• Dzisiaj o 11:54
    Delikatny
    Płyn zakupiłam z ciekawości, bo nie znałam tej marki wcześniej. Opakowanie z pompką jest wygodne w użytkowaniu i atrakcyjnie wygląda. Podoba mi się również skład produktu. Ponadto zapach jest ładny i delikatny, konsystencja idealna. Płyn delikatnie się pieni, jest dość wydajny. Bardzo dobrze oczyszcza i odświeża okolice intymne. Pozostawia uczucie czystości. Jest bardzo delikatny. Nie podrażnia, nie uczula, nie wysusza. Ja mam spory problem, bo wiele kosmetyków do higieny intymnej podrażnia moja skórę, powoduje uczulenia, pieczenie. Tutaj nie było takich ekscesów. Cena za taką pojemność też jest atrakcyjna, patrząc na dobry skład.
    Zalety:
    • delikatny, do skóry wrażliwej idealny
  • 25 grudnia 2024 o 19:03
    Bardzo dobry pielęgnujący płyn
    Miałam przyjemność testować kosmetyki Green Velo dzięki akcji dla Top Recenzentek i przyznam, że płyny do higieny intymnej tej marki stoją naprawdę wysoko. Podczas stosowania płynu z rumiankiem nie miałam żadnych problemów w okolicach intymnych. Jest to naprawdę świetny produkt. Duża pojemność, butelka z pompką, która się nie zacina i dobrze dozuje produkt. Płyn ma bardziej żelową konsystencję i dobrze się pieni. Skutecznie myje i odświeża delikatne strefy intymne, a przy tym jest łagodny i dba o skórę. Odczuwalne są właściwości pielęgnujące produktu, czystość i świeżość jest długotrwała, przez cały dzień czułam się ok, nie pojawiał się też nieprzyjemny zapach. Płyn pachnie ładnie, roślinnie, świeżo i dosyć orientalnie, jest też wydajny i starcza na parę miesięcy regularnego używania. Jeśli tylko będę miała okazję, chętnie sięgnę ponownie po ten produkt.
  • 2 lipca 2024 o 13:22
    Delikatny, świeży POLECAM
    Zapach delikatny, świeży, nie podrażnia, nie wysusza, łagodzi podrażnienia. Konsystencja dla mnie idealna. Formuła jest delikatna, łatwo się spłukuje. Działa przeciwzapalnie. Butelka z dozownikiem w formie pompki jest wygodna w użyciu i umożliwia precyzyjne dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Przynosi komfort i czystość, ponownie sięgnę po te produkty. Zapach płynu jest neutralny, ale jednocześnie odświeżający. Dodatkowym atutem jest to, że 1% dochodu ze sprzedaży kosmetyków tej marki jest przeznaczony na rozbudowę ścieżek rowerowych, co pokazuje zaangażowanie marki w działania proekologiczne i społeczne. Produkty te możemy kupić w Rossmannie.
    Zalety:
    • Łagodzi
    • Nawilża
    • Posiada przyjemny delikatny zapach
    • Nie zawiera PEGów, parabenów, ani silikonów
    Wady:
  • 13 czerwca 2024 o 12:03
    Łagodny
    Delikatny a zarazem skuteczny. Bardzo wygodne opakowanie z pompką. Praktycznie bezwonny. Bardzo dobrze myje wrażliwe okolice intymne, przy okazji koi i wycisza. Bardzo dobry skład i duża wydajność. Z pewnością kupię sama ponownie i mam nadzieję że marka wejdzie na stałe do Rossmana.
  • 12 czerwca 2024 o 18:30
    Łagodzący płyn do higieny intymnej
    Płyn do higieny intymnej jest produktem dla wielu osób zbędnym. Owszem jednak warto czasem podczas infekcji zadbać o tą strefę i nie olewać tematu. Ten płyn do higieny intymnej jest bardzo łagodzący, a to zawdzięcza swoim składnikom w 97% pochodzenia naturalnego. Zawarty w nim rumianek łagodzi podrażnienia , ale i działa przeciwzapalnie. Mi osobiście ten produkt bardzo pomógł przy lekkim uszkodzeniu skóry w strefie intymnej. Rana szybciej się zagoiła, bez pieczenia, swędzenia. Produkt warty uwagi dla osób, które decydują się na produkty do pielęgnacji stref intymnych. Zapach jest delikatny, konsystencja trudna do określenia, jednak często bardzo dobre lubrykanty na bazie wody posiadają taką konsystencję, lekko lepką. Dozownik pompka jest idealnym rozwiązaniem.
    Zalety:
    • dozownik