Dezodoranty i mgiełki do stóp

Scholl Fungal Nail Treatment Preparat przeciw grzybicy paznokci

Scholl Preparat na grzybicę paznokci 3,8 ml
Scholl Fungal Nail Treatment, Preparat przeciwgrzybiczy do paznokci

• 8 czerwca 2021 o 7:25
    fajny
    kupiłam go bo miałam bardzo dziwne przebarwienia na paznokciach - myslałam,że to grzybica jednak to nie była grzybica tylko onycholiza . Nie ukrywam, że preperat fajnie rozjasnia płytke paznokci a do tego ja wzmacnia. Mysle,że jest spoko jezeli chodzi o dbanie o paznokcie stóp.
    Zalety:
    • cena ok
    • bardzo łatwa aplikacja
    • łatwo dostepny w kazdej drogerii
    Bartala
    15 czerwca 2020 o 13:39
    chyba pomaga
    Preparat stosuję od 5 miesięcy, nie wiem czy wyleczy całkowicie grzybicę, niemniej rosnące nowe paznokcie są bielsze i mają prawidłową strukturę. Natomiast mam zastrzeżenia co do ceny, która moim zdaniem jest za wysoka oraz do wydajności- może przy leczeniu pojedynczego paznokcia jest inaczej, ale przy 10 scholl starcza na 3 tygodnie. Przydałoby się większe opakowanie.
  • 5 czerwca 2020 o 19:10
    Zaradca onycholizy
    Kupiłam go z myślą o moich paznokciach stóp. Od dłuższego czasu borykałam się z onycholiza na dużych palcach. Jest to odwarstwianie się paznokcia od łożyska. Dodam, że mój przypadek obejmował 1/3 rogu paznokcia. Próbowałam różnych preparatów z olejkiem herbacianym włącznie. Napotkałam na niego na stronie jakiejś drogerii i zakupiłam go przez internet w aptece, bo cena wychodziła zdecydowanie tańsza. Stosowałam go dzień w dzień przez 4 tygodnie i odstawiłam. Dopiero po czasie 1,5 miesiąca zauważyłam, że paznokcie w miejscu odwarstwienia zaczynają się zrastać i po pół roku ( tak wolo rosną mi paznokcie) jestem posiadaczka normalnych równych paznokci. Z całego serca polecam ten preparat. Jest wart swojej ceny.
    Zalety:
    • działa
    • likwiduje onycholize
  • 2 maja 2018 o 20:38
    kiedyś bardzo mi pomógł
    Kilka lat temu męczyłam się z grzybicą paznokci- tabletki przepisane przez lekarza przynosiły mizerne rezultaty. W akcie desperacji kupiłam ten preparat. najpierw trzeba spiłować pilniczkiem zainfekowaną warstwę paznokcia, a potem nałożyć preparat. Już po trzech tygodniach było widać rezultaty (producent oczywiście uprzedza, że w czasie kuracji nie należy malować paznokci lakierem)- pazurki przestały "odłazić", przestały być kruche i łamliwe i odzyskały swój naturalny kolor. Jeżeli kiedykolwiek problem powróci, to ponownie skorzystam z tego produktu.
    Zalety:
    • łatwość stosowania
    Wady:
    • trzeba być cierpliwym
  • 26 lutego 2018 o 16:12
    Świetny
    Preparat przeciw grzybicy paznokci kupiłam swojemu ślubnemu, który w porze letniej nabawił się tego dziadostwa na dużym palcu u stopy. Żadne maści przeciwgrzybicze nie dawały zadowalających efektów. Przypadkiem trafiłam na to cudo. Z jednej strony znajduje się płyn "leczniczy" przeciw grzybicy z aplikatorem w formie pędzelka, jak w lakierach do paznokci. Z drugiej zaś, są wysuwane, higieniczne, jednorazowe pilniczki. Producent zaleca spiłowanie płytki paznokcia i posmarowanie preparatem. Przy regularnym stosowaniu efekty pojawiły się bardzo szybko. Paznokieć zaczął się rozjaśniać i wracać do dawnej barwy. Stał się mocniejszy i mniej podatny na urazy. Jego struktura wyrównała się i wygładziła. A problem nigdy więcej już nie powrócił.

Zobacz także inne Dezodoranty i mgiełki do stóp