Pudry do twarzy

SKIN79 Diamond, All - Day Sun Powder SPF30 PA++ Transparenty puder sypki

• 1 czerwca 2013 o 20:51
    Najlepszy puder
    To zdecydowanie najlepszy puder jaki kiedykolwiek miałam, nawet znajoma z pracy zauważyła że moja skóra przestała się tak świecić i zapytała czy coś zmieniłam w makijażu. Zacznijmy od plusów: + Kolor jest dosyć jasny, ale dopasowuje się do skóry, na twarzy wygląda transparentnie, chociaż nie wiem jak sprawowałby się u osoby z ciemniejszą karnacją. + Puder jest bardzo wydajny, stosuję go ok. 4 miesiące a nie zużyłam nawet połowy. +Wyraźnie zwiększa trwałość makijażu i matowi skórę. +Nie podkreśla suchych skórek i meszku. + Rozświetla i optycznie ujednolica cerę. + Cena, zapłaciłam 40zł. + Bardzo dla mnie ważne, nie zapycha porów. + Dodatkowe filtry to zawsze duży plus. + Ładne opakowanie ;) - Niehigieniczna gąbka którą od razu wycięłam. Podsumowując, w końcu znalazłam puder który na prawdę matowi skórę. Lubię testować nowe kosmetyki, ale jeżeli chodzi o puder to chyba nie muszę dalej szukać :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 1 listopada 2012 o 17:46
    Zdecydowanie polecam
    Puder bardzo przyzwoity, faktycznie długo trzyma, jednak nie można oczekiwać cudów - wiadomo, że prędzej, czy później się zetrze. Co do koloru - różnie reaguje z innymi kremami BB. Z niektórymi współgra wprost idealnie (np. z Super Plus BB Cream Triple Functions), a na innych wygląda dosyć ciemno. Jest wydajny, po 2 miesiącach stosowania zużyłam mniej, niż połowę. Mój pędzel dodatkowo przyspiesza zużycie. Gdyby używać załączonej gąbeczki prawdopodobnie możnaby to ograniczyć. A co do gąbeczki... Opakowanie moim zdaniem jest cudowne. Ok, ładniutkie, ale kompletnie niepraktyczne. Gąbka jest przyczepiona do zamknięcia, przez co nie można jej umyć, a wiadomo, jak kończy się używanie brudnych gąbeczek, czy pędzli. Na plus dodam z kolei cudowny zapach. Pachnie jak... kremy dla dzieci? Bardzo delikatny, przyjemny zapach, który znika po nałożeniu na twarz. + długo trzyma + zdecydowanie poprawia koloryt + cudownie pachnie + jest wydajny - czasem wygląda minimalnie za ciemno - bezużyteczna gąbka (może i ładnie wygląda, ale nic poza tym)
    kotu4
    26 czerwca 2012 o 12:47
    Prawie doskonały
    Sama nie wiem od czego zacząć,może coś na minus-trochę tandetne plastikowe opakowanie,ale liczy się zawartość,a ta dla mnie jest bardzo dobra.Puder dobrze matuje(ale ja mam cerę mieszaną)więc nie wiem jak przy tłustej,dobrze utrwala makijaż,stosuję go przede wszystkim na kremiki bb,no i co najważniejsze dla mnie-jest niewidoczny na twarzy,daje bardzo naturalny efekt.Trudno powiedzieć,czy nawilża,ale na pewno nie wysusza skóry.Do tego jest baaardzo wydajny,ja mam go już ponad pół roku,używam prawie codziennie i nie zużyłam nawet połowy.Bardzo dobry produkt za niezbyt wygórowaną cenę.No i jeszcze te filtry spf to duży plus dla mnie.