Pudry do twarzy

Ecocera Barley Loose Powder for Every Skin Type Sypki transparentny puder jęczmienny

ECOCERA Sypki Puder Jęczmienny

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 listopada 2024 o 1:31
    Jest ideałem!
    Ecocera stworzyła produkt, który znalazł stałe miejsce w mojej kosmetyczce. Wracam do niego zawsze, gdy skończe małe, raz udane innym razem nie, romanse z różnymi pudrami. Może opakowaniem nie zachwyca, gdyż jest to zwykły pastikowy słoiczek, którego odkręcanie a przy tym rozsypywanie produktu, czasem przyprawia o ból głowy, to jednak poza tym puder ma same zalety! Konsystencja produktu to sypki, drobnozmielony, proszek w kolorze białym, przypominający swoim wyglądem mąkę ziemniaczaną. Nakładam go puszkiem oraz pędzlem i za każdym razem pięknie prezentuje się na twarzy. Nie używałam dodanego aplikatora, gdyż już od poczatku nie przypadł mi do gustu. Jestem wierna swoim narzędziom. Jest to produkt transparentny ale przestrzegam, że trzeba uważać z ilością proszku na pędzlu, gdyż przy dużej dawce może pozostawiać białą warstwę. Zapach to temat dość kontrowersyjny w tego typu produktach i wiem, że nie każdy lubi gdy puder pachnie, ale według mnie ta woń jest tak delikatna i bardzo kobieca, że tylko dodaje uroku. Poza tym zaraz po nałożeniu na twarz aromat się ulatnia i nie przeszkadza nawet najbardziej wymagającym osobom. Barley Loose Powder for Every Skin Type to kosmetyk matujący, świetnie sprawdzający się do utrwalania makijażu pod okiem, ale nie tylko oraz wyrównaniu koloru skóry. Matuje, jednocześnie nie podkreślając suchych skórek i absorbuje nadmiar sebum. Nie zapycha porów, ani nie uczula. Nadaje cerze aksamitnego wykończenia, a jego trwałość jest bardzo długa. Na spokojnie wytrzyma cały dzień. Newralgiczne miejsca ,takie jak nos, przy pocieraniu chusteczką mogą się zetrzeć, ale na to sił nie ma. Pomimo, że produkt ma postać sypką to jest wydajny i wystarcza na bardzo długo, a jego cena jak za tak dobry produkt wydaje się zaniżona. Dla maniaczek promocji jest to produkt idealny, gdyż często widuje go w promocji, zwłaszcza na internecie.
    Zalety:
    • świetnie matuje dając aksamitne wykończenie
    • absorbuje nadmiar sebum
    • dobrze się aplikuje na twarz
    • jest transparentny
    • nie zapycha porów
    • świetnie utrwala makijaż
  • 10 czerwca 2024 o 16:42
    Puder jęczmienny Ecocera
    Zdecydowanie jeden z lepszych pudrów sypkich jakich do tej pory używałam. Bardzo ładnie przykrywa makijaż oraz go utrwala. Jest delikatny, a przy tym kryjący. Bardzo wydajny produkt w bardzo dobrej cenie. Super sprawdza mi się nakładany puszkiem; szczególnie w okolicach pod okiem. Natomiast dobrze nakłada się również pędzlem. Idealnie „przykleja” się do skóry twarzy oraz każdego rodzaju podkładów czy korektorów. Posiada on wygodne opakowanie.
    Zalety:
    • Opakowanie, neutralny zapach, wydajny, dobrze kryjący, super sprawdza się nakładany puszkiem
    Wady:
    • Nie zawsze jest dostępny akurat dokładnie ten
  • 15 maja 2024 o 15:04
    Bardzo fajny!!
    Puder kupiłam na promocji w hebe już naprawdę dawno temu. Na pewno dużym plusem jest jego pojemność, np w porównaniu z pudrami sypkimi z wibo jest to spora różnica na plus. Opakowanie jest bardzo dobrej jakości, puszek też dobrze się sprawdza. Preferuję używanie pędzla, ale on też jest okej. Produkt jest bardzo wydajny i na mojej normalnej skórze bez większych problemów sprawdza się idealnie. Nie używam podkładu na codzień (ale też go testowałam z podkładem u korektorem i jest spoko wszystko), ale pudruję krem z filtrem i sprawdza się naprawdę okej, przez pół dnia bez poprawek nie wyswiecam się. Trochę inna sprawa jest gdy jest lato, wiadomo, gorąc i pocąca się twarz z kremem z filtrem nie sprzyja temu aby trzymał się on świetnie, ale mi to jakoś nie przeszkadza. Zapach jest lekki, dla mnie nie jest nieprzyjemny ani nie jest wyczuwalny po nałożeniu na twarz.
    Zalety:
    • dobra jakość opakowania
    • fajny puszek
    • okej do pufrowania spf
    • całkiem okej zapach
    • wydajny
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 26 lutego 2024 o 11:45
    Dla mnie nie…
    Puder z Ecocera kupiła ze względu na ogromną ilość pozytywnych komentarzy. Opakowanie - niezbyt ładne, nie przyciąga wzroku. Jest odkręcane. Sam puder mnie nie przekonał. Po aplikacji skóra jest mocno wybielona. Nie współgra z innymi produktami na twarzy. Miałam wrażenie, że się jakby „waży” i pozostawia nienaturalny wyglad. Efekt utrzymuje się krótko, skóra szybko się wyświęca. Dołożenie produktu skutkuje złym stanem makijażu. Dla mnie to bardzo złej jakości produkt.
    millane
    28 lipca 2023 o 15:37
    Mocno perfumowany
    Matujący puder w dużym, wydajnym opakowaniu. Dołączony jest puszek, ale bardzo malutki, ledwo palce tam wchodzą, więc z niego nie korzystam. Puder fajnie matuje i utrwala makijaż. Pozostaje na twarzy przez kilka godzin. Ma bardzo mocny perfumowany zapach, nie spodziewałam się tego po produkcie przy słowie eco w nazwie. Mi to nie przeszkadza, ale dla wielu osób może to być sporą wadą. Minusem też jest wieczko, które ciężko się zakręca. Mimo wszystko, lubię ten puder. Fajnie mi się używa.
    Drogeria Cocolita.pl