Pudry do twarzy

Kat Von D Lock-It, Setting Powder Transparentny puder sypki

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 listopada 2024 o 16:02
    The best!
    Najlepszy puder transparentny ever! Używam tego pudru od kilku lat i nie zamienię na inny. + dobrze się rozprowadza - nie zostawia placków na twarzy + jest delikatny - nie zostawia na twarzy efektu maski + uniwersalny odcień + nie zbiera się w zmarszczkach + jest mega wydajny - jedno opakowanie starcza na bardzo długo + cena (poniżej 200 pln) - delikatnie bieli (choć dla mnie osobiście to nie jest akurat minus)
    W perfumerii
  • 18 lutego 2024 o 14:39
    najlepszy do tej pory
    Mam skore mieszana, z tendencja do podraznien i przesuszania. Puder dostalam na urodziny w prezencie, nie slyszalam o nim zbyt wiele. Przerazila mnie mica w skladzie, balam sie ze bedzie widac brokat na buzi. Brokatu nie widac, nie jest nawet rozswietlajacy. Ale… to najlepszy puder jaki mialam do tej pory. Nie jest idealny, potrzebuje poprawek w ciagu dnia, ale cos za cos- nie przesusza mnie jak wiekszosc pudrow. Robi idealny blur na twarzy, pieknie setuje makijaz. Zwlaszcza kocham co robi pod oczami???? Opakowanie ma porzadne, jest ogromny. Polecam! Napewno kupie znow
    Zalety:
    • nie wysusza
    • duze opakowanie
    • jest wydajny
    • bluruje
    • pieknie wyglada pod oczami
    Wady:
    • nie matuje na dlugo
    zukal
    5 maja 2021 o 11:33
    Kat Von D
    Kupiłam w sephorze w mini formacie. Jest bardzo wydajny. Daje efekt matujący, nie rozświetla. Nie zmienia koloru podkładu. Utrwala makijaż. Skóra jest wygładzona i aksamitna, puder nie podkreśla zmarszczek. Dobrze się sprawdza w codziennym makijażu. Fajny puder.
    Zalety:
    • dostępność w małym i dużym formacie
    • efekt
    • działanie
    • design
  • 8 stycznia 2021 o 9:40
    Nie jest to puder dla mnie
    Mam cerę mieszaną, przetłuszczającą się na nosie i czole. Od pewnego czasu szukam lekkiego pudru, który będzie jak najbardziej niedwidoczny na skórze i będzie dobrze utrwalał makijaż, dlatego skusiłam się wypróbować właśnie ten. Puder jest rzeczywiście transparentny, jestem bardzo blada i obawiałam się, że jednak będzie mnie przyciemniał. Puder ma wykończenie satynowo-matowe, co nie sprawdza się na moje przetłuszczające się strefy twarzy, ale na policzkach wygląda bardzo ładnie. Dobrze utrwala makijaż. Od razu po aplikacji bardzo ładnie i lekko wygląda na twarzy, jednak po kilku godzinach wygląda dosyć sucho na policzkach (ale absolutnie nie przesusza cery). Zauważyłam też, że niestety po kilku godzinach wchodzi w reakcję z niektórymi podkładami i powoduje oksydację ich koloru.
    Zalety:
    • Od razu po nałożeniu cera wygląda bardzo lekko i ładnie
    • Transparenty kolor
    • Nie przesusza cery
    • Wykończenie satynowo-matowe
    Wady:
    • Po kilku godzinach wygląda dosyć sucho na policzkach
    • Po czasie wchodzi w reakcję z niektórymi podkładami i powoduje oksydację ich koloru
  • 20 listopada 2020 o 18:32
    Dobry dla suchej cery
    Puder, który zdecydowanie polubią posiadaczki suchej cery. Nie polecam go mieszanej ani tym bardziej tłustej skórze. Puder delikatnie matowi, rozświetlenia nie widzę. Ale co najważniejsze nie podkreśla zmarszczek, nie wchodzi w załamania. Dobrze się utrzymuje. Jest delikatny, jednak dla suchej cery idealny, nie postarza jej. Nie zmienia odcienia podkładu, dobrze współpracuje z bronzerami czy rozswietlaczami. Spełnia wszystkie obietnice producenta. Nie zauważyłam żadnych wad. Nie ma jakiegoś wielkiego wow, jednak jestem zadowolona.