Pudry do twarzy

Nam Professional by Wibo Setting Transculent Powder Transparentny puder do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 maja 2024 o 10:34
    Super puder w beznadziejnym opakowaniu
    Puder jest świetny. Używam go aktualnie w okresie letnim i zdaje egzamin na 5. Matuje skórę, ale nie wygląda ona jak kartka papieru. Pozostaje satynowa. Dodatkowo utrzymuje się nienagannie i współgra ze wszystkimi moimi podkładami i kremami bb/cc. Używam go również pod oczy i nie uwydatnia załamań. Ma delikatny przyjemny zapach. Ogromnym minusem jest opakowanie. Sitko jest zabezpieczone pudrem, a na wieczku mamy lusterko. Prawdopodobnie powinno się sypać puder na puszek, o ile ktoś używa takie akcesorium, ja nie. Dlatego muszę produkt wysypywać na wieczko z lusterkiem. Jest to nie wygodne i nie praktyczne. Zdecydowanie lepszym pomysłem byłby pojemnik z siateczkowym sitkiem. Wart wypróbowania.
  • 29 kwietnia 2024 o 23:00
    Efekt naturalnej matowej cery
    Najbardziej lubię ten puder za to że przy odpowiedniej ilości daje tylko naturalne matowe wykończenie. Fajnie wygładza skórę twarzy. Ma lekko kremowy kolor i nie bieli. Jeśli chodzi o trwałość nie jest ona jakoś bardzo super, ale jak za tą cenę ok. Zapach jest przyjemny i delikatny. Największym minusem tego kosmetyku jest opakowanie. Puder się sypie a jedyne co go podtrzymuje to puszek dodany do tego produktu. Zawsze kończę z ubrudzonymi ubraniami i stolikiem. Możliwe że można dostać fajniejszy kosmetyk w tej cenie, nie wiem czy kupię jeszcze raz.
    Zalety:
    • Wygładzenie
    Wady:
    • Opakowanie z którego sypie się puder
  • 11 marca 2024 o 18:59
    ulubieniec
    Puder NAM Setting Translucent Powder to bez wątpienia jeden z moich ulubionych produktów w kategorii pudrów. Jako osoba niezwykle wymagająca wobec tego typu kosmetyków, muszę przyznać, że ten produkt spełnia moje oczekiwania w pełni. Jego formuła doskonale matuje skórę, nadając jej piękny, jedwabisty wygląd. Co więcej, świetnie bluruje, co sprawia, że moja cera wygląda gładko i naturalnie, bez efektu ciężkości. Dodatkowo, puder świetnie utrwala makijaż, co jest dla mnie kluczowe, aby móc cieszyć się świeżym wyglądem przez cały dzień. Jest to produkt, który spełnia wszystkie moje oczekiwania wobec pudru, dlatego sięgam po niego regularnie i z pewnością będę kupować następne opakowania.
    Zalety:
    • blur na twarzy, nie wysusza, matuje, utrwala makijaż, wygodne opakowanie
    d_t_b
    22 lutego 2024 o 17:04
    Świetny puder!
    Ten puder wygląda pięknie. Skóra jest nieskazitelna, makijaż idealnie wyblurowany. Nie ma tu mowy o płaskim macie. Opakowanie jest solidne, upadł mi kilka razy i nic się nie stało. Zamykanie podnosimy do góry a tam puszek. Można nim aplikować puder, jednak ja stosuję go jako zabezpieczenie by puder nie wysypywał się przez otwory, a do aplikacji stosuję pędzla do pudru. Zachwyca mnie w nim w zasadzie wszystko. Kupuję zawsze w promocji i zawsze mam jedno opakowanie w zapasie.
  • 17 listopada 2023 o 21:17
    Do ideału mu trochę brakuje
    Zastanawiałam się jak powinna wyglądać recenzja tego produktu i uznałam, że najważniejsze są konkrety. Dlatego kilka poniżej: - puder ma plastikowe opakowanie z pokrywa na klik. Niestety nie jest ono idealne, gdyż bez puszka puder po odklejeniu naklejki fruwa na wszystkie strony i może "wybuchnąć" przy ponownym otwarciu, - zapach nie drażniący, bardzo delikatny i pudrowy, - puder jest drobno zmielony co uważam za plus, - trzeba umieć go nakładać. Za pierwszym razem użyłam go w sporej dawce i wszedł mi we wszelkie załamania, tworząc z mojej twarzy obrazek rozpaczy. Przy kolejnej aplikacji było już dużo lepiej, - puder jest transparentny i dopasowuje się do każdego koloru skóry, - dobrze się rozprowadza na twarzy, - utrwala makijaż, nie tworząc efektu maski, - wygładza, dając subtelny efekt photoshopa, - delikatnie matuje, aczkolwiek mat ten trzeba uzupełnić w ciągu dnia ( zwłaszcza cera tłusta) - daje naturalny efekt - szybko ściera się z nosa - cena to średnia półka, ale występuje w promocjach - jest wydajny - nie podkreśla niedoskonałości, ale suche skórki już tak ( aczkolwiek póki co nie znam pudru, który by nie podkreślał suchych skórek!) - łatwo dostępny