Kremy i mleczka do włosów

L'anza Healing Style, Curl Define Krem do loków

3 na 51 opinię

• 17 sierpnia 2012 o 14:31
    Kiepsko trzyma loki.
    Wybrałam ten krem ze względu głównie na dobrą markę. Stwierdziłam, że pewnie będzie jakiś niemal rewelacyjny, a kosztował niemało. No niestety, zawód L\'anzą. Główny zarzut- krem słabo trzyma loki, już po chwili się puszą i rozsypują. Mam włosy układające się w dość ładne, regularne loki, jednak potrzebują one pewnego wsparcia ze strony kosmetyków. Stosuję tego typu kremy czy żele, żeby nadać im ładną fakturę. Niestety, ten krem nie podołał. Faktura włosów bardzo się w czasie dnia zmieniała, część loków się trochę prostowała, druga część puszyła, tak więc kiepsko... Gdy nakładałam go więcej, niby dla lepszego efektu- oczywiście sklejanie murowane. Jak za taką cenę kosmetyk bardzo, ale to bardzo przeciętny, chociaż dostaje te 2,5 gwiazdki, bo też bardzo zły nie jest, nie robił włosom krzywdy, nie przesuszał, nie przetłuszczał. Ja już nie kupię. Używam tego produktu od: ok. 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op.