Iwostin Purritin, Korektor maskujący dla cery trądzikowej (nowa wersja)

Juchise
    20 sierpnia 2015 o 16:49
    Nieporozumienie
    Po pierwsze: nie kryje i nie trzyma się na skórze (samo pudrowanie twarzy potrafi go zetrzeć?), chwilę po nałożeniu zmiany na twarzy są tak czerwone jak były. Po drugie: zmiany po nim gorzej się goją - strupy rozmiękają, a stany zapalne zaogniają. Zdecydowanie nie przyśpiesza gojenia. Kolejnym problemem jest kolor - korektor na zmieny trądzikowe w beżowo-różowej tonacji? Dodatkowo za ciemny przy jaśniejszej karnacji. Bardzo lubię firmę Iwostin (jestem wierna ich filtrom do twarzy - są wspaniałe), jednakże korektor jest dla mnie całkowitym nieporozumieniem... Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 września 2014 o 15:28
    Prawie w ogóle nie kryje
    Ten kosmetyk mam już jakiś czas i do tej pory jakoś nie mogę go zużyć. Zawsze przegrywa z innymi korektorami, które akurat mam pod ręką. A dlaczego, a no odpowiedź poniżej. *dostępność*-ciężko go znaleźć, dostępny tylko w niektórych aptekach *kolor*-tylko jeden bardzo jasny, dla mnie zdecydowanie za jasny choć do mulata dużo mi brakuje *krycie* pozostawia wiele do życzenia. Radzi sobie tylko z małymi niedoskonałościami. *lekka konsystencja* łatwo się rozprowadza, ale trudno wtapia się w skórę *nie zapycha* *nie roluje się* *bardzo wydajny* *przyspiesza gojenie krost trądzikowych* *cena* 20 zła to zdecydowanie za dużo, można znaleźć za te pieniądze o wiele lepszy kosmetyk Szkoda, bo z opisu producenta zapowiadał się bardzo ciekawie Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: ciągle pierwsze
  • 16 kwietnia 2014 o 16:23
    NIE NIE NIE!
    Ten produkt jest beznadziejny! NIE POLECAM!!!!!!!! - nie kryje - śmierdzi okropnie - podrażnił mi cere - bardziej po nim wyskakiwały mi niedoskonałości, tak jakby zapychał - cena Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 9 kwietnia 2014 o 19:27
    Szkoda pieniędzy
    Po przeczytaniu dobrych recenzji na wizażu, postanowiłam kupić. W lato moja skóra zwariowała - zaczęła się przetłuszczać, pojawiało się wiele niedoskonałości. Niestety ten "korektor" okazał się bublem. Plusy: ładny zapach (charakterystyczny dla Iwostinu), jasny kolor, dostępność, cena, wydajność (niestety). Minusy: brak JAKIEGOKOLWIEK krycia, brudzi ubrania, znika w trybie natychmiastowym. Na pewno nie kupię, nie polecam. Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    radkon
    31 marca 2014 o 15:52
    wysuszy. wyleczy. nie koryguje.
    Nie spełnia wszystkich obietnic. Ma tylko jeden plus, który miażdży wszystkie inne złe cechy tego produktu. Brzydko pachnie, jest niesamowicie jasny. Brudzi ubrania i wysuchając kruszy się i jakby odpada ze skóry. Podkreśla skórki i wysusza. Jest zbawieny, jego największą zaletą i jedynym zadaniem jakie spełnia w 100% jest fakt, że w ciągu jednej nocy jest w stanie wyleczyć z zaczerwienień. Produkt nałożony grubą warstwą na noc sprawia, że rany po pryszczu czy innym bąblu wysychają. Przyśpiesza normalne gojenie się skory (uszkodzonej na małej powierzchni) w ciągu nocy. Zabija bakterie. Nałożony na uszkodzoną skórę nie powoduje pieczenia, nie wchodzi w reakcje z kosmetykami. Bardzo dobrze leczy. Uważam, że ten produkt nie jest korektorem, jest kremem o brzydkim kolorze i paskudnej konsystencji, ponieważ wylewa się z aplikatora, lecz spełnia zadanie jakim jest leczenie z pryszczy. Zauważam, że lepiej radzi sobie na już wycisnięte czy wydrapane zanieczyszczenia (nie zachęcam do mechanicznego usuwania zaskórników) bardzo dobrze wyrównuje koloryt skóry. U mnie działa bardzo dobrze Stosowany doraźnie, tylko na pryszcze pojedyńcze. Nie dla redukowania cieni pod oczami, ponieważ wysusza i robią się kluski. Dobry do skory tłustej, mieszanej i suchej. Lepiej stosować punktowo i doraźnie.Bardzo wydajny. Godny uwagi. Używam tego produktu od: ponad rok. Ilość zużytych opakowań: Jedno pełnowymiarowe opakowanie.