Lakiery klasyczne

Ados Neon Fluo Lakier do paznokci

• 28 stycznia 2018 o 13:11
    niee
    Kupiłam ten lakier za 4 zł w drogerii. Numer jaki mam to 12. Lakier średnio kryje, a kolor nie do końca jest taki jak się spodziewałam. Barwa nie jest wcale taka ładna i po prostu paznokcie wyglądają brzydko. Krycie jest słabe i trzeba dać wiele warstw żeby paznokieć był w jednolitym kolorze. Do tego schnie dłużej niż inne lakiery. Pędzelek jest standardowy, a butelka całkiem ładna. Produkt jest wydajny, a konsystencja jest odpowiednia. Mimo to jest tragiczny i ma u mnie niestety minusa. Ponownie nie kupię lakieru tej firmy.
    Finka2L
    5 grudnia 2017 o 15:12
    Gadżet, choć o ładnych kolorach
    Skusiłam się na pomarańcz, żółć i czerwień, niestety zieleni nigdzie nie mogłam dostać. Generalnie nie przepadam za takimi barwami, bo jestem fanką ciemnych kolorów na paznokciach, ale latem przestawiam się na jaśniejsze barwy. Niestety znów Ados mnie zawiódł i jedyną zaletą tych lakierów sa kolory. Potrzeba 3 warstw, żeby kolor był wyraźny, bo inaczej jest blady i tworzą się smugi. Dobrze chociaż, że schnie niezbyt długo, ale wszystko psuje też bardzo marna trwałość. Zdarzało mi się ,że lakier już po kilku godzinach był starty, a nie robiłam wtedy nic co by temu sprzyjało. To taki lakier na jeden dzień. Więcej go nie kupię.
    Zalety:
    • ładne kolory na lato
    Wady:
    • trzeba 3 warstw, żeby było widać kolor
    • bardzo słaba trwałość
  • 23 sierpnia 2017 o 14:34
    Nie w moim guście
    Dostałam lakier pomarańczowy, i kolor nie spodobał mi się, użyłam go raz i chyba więcej nie skorzystam. Nie sprawdzałam, czy świeci w ciemności, ale to ma dla mnie małe znaczenie. Co do trwałości jest słaba - lakier trzymał się na paznokciach tylko kilka dni. Nakłada się ok, raczej nie robi smug. Jest tani, ale moim zdaniem nie warty zakupu, chyba że dla dziewczynek które chcą świecić na imprezie szkolnej ;)
    Zalety:
    • nie zostawia smug
    Wady:
    • nietrwały
  • 24 stycznia 2017 o 22:13
    Neonowe paznokcie
    Moje pierwsze experience z neonowym lakierem do paznokci potwierdza powiedzenie, że potrzeba jest matką (wy)znalazców i w ten sposób znalazłam swoje neonowe wcielenie w kolorze zielonym i różowym. Na paznokciach zrobiłam podkład zwykłym czarnym lakierem i na tym podkładzie zrobiłam cienkim pędzelkiem zielono-różową zeberkę tzn taki wzór naprzemian jeden kolor z drugim.Musiałam malować dosyć grubo żeby koor był kryjący ale się udało. Efekt bardzo fajny a w światłach uv super świecący.
  • 11 kwietnia 2016 o 17:53
    tylko róż
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ze wszystkich kolorów dobrze kryje tylko róż,reszta niestety nawet malowana trzykrotnie wyglada słabo ,bardzo szybko sie scieraja pieniadze wyrzucone w błoto,wszystkie praktycznie lakiery tej firmy nie sa godne polecenia

Zobacz także inne Lakiery klasyczne