Eyelinery

Golden Rose Perfect Lashes Eyeliner Tusz do kresek

Golden Rose Perfect Lashes Eyeliner Tusz do kresek BLACK

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 września 2021 o 22:17
    U mnie się nie sprawdził
    Produkt kupiłam jakiś czas temu. Niestety, używanie go to męka, a to ze względu na zbyt długi aplikator. Każde podejście kończy się nie kreską, a krechą - dosłownie. Nigdy nie miałam problemu z malowaniem kresek, a tutaj niestety trzeba się trochę "spocić", żeby namalować precyzyjną linię. Jednak sama formuła produktu bez zarzutu. Eyeliner jest trwały, nie rozmazuje się i posiada odcień głębokiej czerni za co plus! No cóż, jednak myślę, że nie skuszę się ponownie na zakup.
    Zalety:
    • formuła produktu,
    • trwały,
    • odcień głębokiej czerni.
    Wady:
    • męka przy robieniu kresek,
    • aplikator.
  • 19 sierpnia 2021 o 12:04
    jeden z ulubionych
    Eyelinerów przerobiłam już mnóstwo i w różnej formie. Na co dzień maluję kreski, więc jest to kosmetyk, który w mojej kosmetyczce musi być bo bez niego nie wyobrażam sobie w ogóle makijażu. Do tej pory używałam namiętnie eyelinera również marki golden rose cat eye o matowym wykończeniu. Był to najlepszy produkt jakim miałam okazje malować kreski. Ostatnio jednak coś mi zaczęło w nim przeszkadzać. Sama nie wiem co. Z reguły mam tak, że jak używam jakiegoś kosmetyku zbyt długo to coś się zaczyna niedobrego dziać. Postanowiłam go zmieć. Stałam dość długo przed szafą GR w drogerii i sprawdzałam wszystkie dostępne warianty. Wybór padł na Perfect Lashses Eyeliner. Opakowanie jak każdy widzi to podłużna buteleczka. Nie będę się nad tym rozwodzić. Obawiałam się trochę koloru, ponieważ myślałam, że nie będzie to głęboka czerń, że będą się pojawiały się prześwity. Uspokajam was, nic takiego nie ma miejsca. Kolor jest intensywnie czarny, nic się nie maże i nie ma potrzeby wachlowania pędzelkiem, żeby namalować precyzyjnie kreskę. No właśnie. Eyeliner faktycznie ma cienki pędzelek, co pozwala na bardzo łatwe malowanie. Jaskółka z nim to banalna sprawa. Wykończenie jest matowe, co mnie też cieszy, ponieważ uwielbiam matowe makijaże. Kreska na powiece utrzymuje się cały dzień. Nic się nie kruszy, nie rozmazuje i nie odbija się na powiece. Opakowanie jest dość duże, więc myślę, że przy dobrym użytkowaniu go i przechowywaniu będzie służył długo czas.
  • 7 maja 2020 o 12:13
    ciekawy produkt
    Kolejne cudeńko od GR! Tani jak barszcz eyeliner o intensywnym, czarnym odcieniu. Posiada bardzo precyzyjny pędzelek, musiałam się do niego przyzwyczaić, ale po nabraniu wprawy można stworzyć ładną jaskółkę:) Niestety ciężko go dostać, ale na pewno będę do niego wracać
    • pędzelek
    • intensywna czerń
  • 20 stycznia 2020 o 0:23
    Trudno mi go ocenić
    Eyeliner jest ze mną już jaki czas, przy szybkich dziennych makijażach nawet po niego sięgam, ma intensywną czerń, odpowiednią konsystencję, nie zastyga w opakowaniu, dość długo utrzymuje się na powiece, ale ten pędzelek i rączka mi nie odpowiadają. Niby włosie jest zbite, ale trochę za długie, a rączka wydaje się być zbyt długa, gruba i trochę nieprecyzyjna. Ogólnie nie jest zły, ale oceniam go na +3
    Zalety:
    • Intensywna czerń
    • Produkt nie zastyga w opakowaniu
    • Jest trwały
    Wady:
    • Długie włosie na pędzelku
    • Mało wygodna, duża i nieprecyzyjna rączka
  • 4 listopada 2019 o 12:26
    Fajny , tani produkt!
    Fajny, tani produkt, który posiada wygodne opakowanie i bardzo precyzyjny aplikator. Trwała formuła, utrzymuje się bardzo długo, nie kruszy i nie rozmazuje. Uważam , że warto się skusić zwłaszcza, ze cena jest rewelacyjna ;)
    Zalety:
    • trwała formuła
    • wygodny, precyzyjny aplikator