Odżywki do włosów

Pantene Pro-V, Aqua Light, Lekka odżywka do włosów (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 61 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 19:35
    Nie ma lepszej dla mnie
    Od razu mówię, że kocham tą odżywkę jak i szampon z tej serii mam włosy cienkie, przetłuszczające się często nie chcą się układać a ona działa u mnie cuda włosy po użyciu jej od razu są gładkie rozczesują się bez problemu a gdy wysuszę je to nie są napuszone tylko ładnie wygładzone lekkie mięciutkie i zapach jej utrzymuje się nawet na drugi dzień włosy wcale nie przetłuszczają się szybciej ja jestem zadowolona i jest dostępna bez problemu nawet w sklepach spożywczych.
    • Działa cuda
    Wady:
    • Nie ma
  • 22 grudnia 2024 o 9:58
    Szybki sposób na wygładzenie włosów
    Mam włosy bardzo cienkie, które łatwo obciążyć. Po wielu odżywkach wyglądają na tłuste, oblepione i nieświeże. Mam też niestety tendencje do używania zbyt dużej ilości produktu na raz, co często kończy się katastrofa. Na codzien stosuje głównie kosmetyki z naturalnym składem, zazwyczaj te przetestowane które nie robią mi krzywdy. Chciałam jednak kupić coś, co będę mogła dosłownie na chwilę nałożyć na włosy pod prysznicem po treningu na siłowni i w ten sposób skusiłam się na odżywkę Aqua Light. Kosztowała w Hebe na promocji kilkanaście złotych. Zamknięta jest w klasycznej tubie, która ułatwia szybka aplikacje. Ma również dobrą konsystencję - ani za luźną, ani zbyt gesta. Pachnie podobnie do innych kosmetyków Pantene, klasycznie. Producent obiecuje brak obciążenia cienkich włosów, wygładzenie i blask. W moim przypadku uważam, że obietnice zostały spełnione. Nakładam ją pod prysznicem po treningu, czyli jakieś 3 razy w tygodniu dosłownie na chwilę. Przy takiej częstotliwości i ilości (włosy do ramion) mam pierwsze opakowanie już od prawie 3 miesiecy, dopiero teraz powoli się konczy. Zdarza mi się przesadzić z ilością i mimo to włosy nie są obciążone. Już po spłukaniu produktu czuć, że są bardzo gładkie. Po wysuszeniu lśnią, świetnie się rozczarują i są wygładzone - dokładnie takiego efektu szukałam. Absolutnie nie są też oklapnięte, co u mnie jest rzadkością. Dodam, że teraz w okresie jesienno zimowym zauważyłam mniejszy problem z elektryzowaniem się, co również uważam za ogromny plus.
    Zalety:
    • Stosunkowo niska cena, wysoka dostępność
    • Nie obciąża cienkich włosów
    • Ładnie pachnie
    • Odpowiednia konsystencja
    • Blask i wygładzenie po wysuszeniu
    • Brak elektryzowania się włosów
  • 10 lutego 2024 o 16:05
    Dla mnie super
    Kupiłam je jakiś czas temu w biedronce na promocji. Za 2 opakowania zapłaciłam około 10 zł. Raczej nie spodziewałam się spektakularnych efektów, w sumie żadnych, ale jestem miło zaskoczona. Mam włosy niskoporowate. Opakowanie jest wygodne w użyciu i przetrwało podróże. Sama odżywka jest dość rzadka, ale wydajna. Ma bardzo świeży i lekki zapach, ale wyczuwalny przez kilka godzin na włosach. Włosy po wyschnięciu są nawilżone, ale myślę że nie każdego zadowoli taki efekt. Dla mnie to fajna odżywka do codziennego używania.
    Asiiaem
    9 kwietnia 2023 o 0:18
    Przeciętna najzwyklejsza
    Jest to dla mnie najzwyklejsza odzywka drogeryjna. Wygladza pozwala rozczesać włosy, oblebia silikonem. Zapach jest delikatny, nieprzeszkadzajacy, po umyciu nie utrzymuje się Tak jak producent obiecał nie zdarzyło mi się abu obciążył włosy.
    • Dostępność
    • Wygładza
    • Nie obciąża
    • Ulatwia rozczesywanie
    Wady:
    • Słaby sklad
    • Niewygodne opakowanie
  • 19 lutego 2023 o 23:26
    lekka
    Odżywka ma gęstą i kremową konsystencję co jest dla mnie wygodne, produkt trzyma się na włosach i z nich nie spływa . Dobrze sie spłukuję i nie zostawia na włosach śladu. Fajnie że nie obciąża włosów , po umyciu i wysuszeniu wyglądają one na świeże i w miarę wygładzone. Nie jest to niestety odżywka dzięki której moge uzyskać efekt tafli na włosach. Moje włosy są obecnie średnioporowate . Dla włosów wysokoporowatych raczej sie nie sprawdzi. Można tę odżywkę dostać często za mniej niż 10 zł stacjonarnie. Opakowanie to tubka która się sprawdza, jest wygodna , odżywkę łatwo z niej wydobyć. Nie jest to produkt na ocenę 5 bo wole zdecydowanie bardziej dociążające odzywki , nie wiem czy bym ja ponownie kupiła.