Green Pharmacy Krem do stóp gojący i przeciw pęknięciom

GREEN PHARMACY Krem do stóp gojący przeciw pęknięciom 50ml

karo83
    16 sierpnia 2016 o 18:45
    Nie pomaga ale i nie szkodzi
    Nie jest zły, ale też niczego nie urywa. Używam go na noc, nieregulanie niestety. :) + przyjemny, ziołowo-żywiczny zapach, leśny i relaksujący. Nie każdemu może tak mocny zapach przypaść do gustu, ale dla mnie jest to coś, co wyróżnia ten kosmetyk :) + wchłania się ok, choć bez rewelacji :) + nawilża i wygładza skórę na stopach (nie wiem czy zapobiega pęknięciom, nie mam tego problemu) :) + lekka konsystencja, choć może aż trochę za wodnista :) + wygodna, miękka tuba, pozwala na wydobycie kosmetyku do samego końca :) + cena bardzo atrakcyjna :( - efekt nawilżenia nie utrzymuje się długo, tylko do kolejnej kąpieli, więc trzeba stosować go bardzo regularnie, codziennie, a na to nie mam czasu ani ochoty :( - pozostawia tłustawą warstwę na stopach - bałabym się wetrzeć to wszystko w pościel, więc zawsze po aplikacji muszę spać w skarpetkach :( - dostępność - dostałam go tylko w jednej drogerii, a szukałam go długo Dla mnie przeciętny. Raczej nie kupię kolejnego opakowania.
    Drogeria Natura
  • 31 sierpnia 2015 o 23:48
    Fantastyczny krem
    PLUSY: -piękny ,naturalny zapach -dobry skład -stopy podczas jego regularnego stosowania są w bardzo dobrej kondycji,są nawilżone i gładkie -jest bardzo tani MINUSY: -brak Używam tego produktu od: używałam go kilka mięsiecy temu Ilość zużytych opakowań: 2 lub 3
  • 14 maja 2015 o 20:38
    Dobry krem dla niewymagających stóp.
    Lubię kremy do stóp z tej firmy i ten też dobrze się u mnie spisał. Krem znajduje się w miękkiej tubce z nakrętką. Bez problemu można wydobyć go do samego końca. Krem w zapachu przypomina trochę kadzidło, mi ten zapach kompletnie nie przeszkadza, zwłaszcza, że długo na skórze się nie utrzymuje. Krem ma lekką konsystencję, nie rzadką i nie za gęstą oraz biały kolor. Fajnie rozprowadza się na skórze, nie pozostawia tłustej i lepkiej warstwy, ale delikatny, ochronny film. Mi on nie przeszkadza, bo po aplikacji nakładam skarpetki. Jeśli chodzi o działanie-nie mam większych problemów ze skórą stóp, więc wiele od kosmyków do tej części ciała nie oczekuję. Jedynie codziennej pielęgnacji i nawilżenia. I ten krem to właśnie spełnia. Skóra jest nawilżona, gładka i miękka. Krem zapobiega przesuszaniu. Efekt nawilżenia długo u mnie się utrzymuje. Podejrzewam jednak , że dla osób z poważniejszymi problemami stóp ,ten krem może być za słaby. Jest tani, łatwo dostępny. Jedyny minusik tego kremu to trochę kiepska wydajność. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 26 lutego 2015 o 12:29
    Niezły
    Ten krem na pewno nikomu nie pomoże pozbyć się pęknięć na piętach, ale na pewno w jakimś stopniu pomoże utrzymać skórę stóp w ryzach i zapobiegnie ponownemu wysuszeniu i pękaniu. Moja skóra na piętach ma tendencję do wysuszania się i w konsekwencji do pękania. Na pęknięcia używam kremu z Neutrogeny, który jest niczym opatrunek - drogi opatrunek. Żal mi używać go codziennie, dlatego polowałam na coś tańszego, co pomogłoby skórę utrzymać w jako takim nawilżeniu. No i jest - krem Green Pharmacy! PLUSY: - stosowany regularnie wstrzymuje wysuszanie skóry na piętach i jej pękanie, - miła konsystencja, - ładnie się rozprowadza, - szybko się wchłania, - jest taniusi - w Hebe dałam coś ok. 5 złotych, - nie zawiera parabenów w składzie, - tubka jesy wygodna, łatwo wyciska się zawartość. MINUSY: - nie wygładza jakoś super, ale od tego mam moją Neutrogenę :) Polecam tym osobom, które mają problem z pękającą skórą na piętach. Nie jest to krem, który powala na kolana, ale według mnie zapobiega kolejnym pęknięciom. Należy jedynie regularnie go stosować na pięty. U mnie działa. Używam tego produktu od: 2 miesięcy na zmianę z innym tanim kremem, który nie spełnia moich oczekiwań Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 lutego 2015 o 13:27
    Fajny krem
    Bardzo fajny krem, ktorego uzywam na noc. Ma dosc specyficzny i mocny zapach - mnie nie przeszkadza. Nie mam wiekszych problemow ze stopami wiec od kremu tego typu oczekuje nawilzenia, natluszczenia i zmiekczenia skory. Ten w pelni zaspokaja moje potrzeby. Lubie probowac nowych specyfikow wiec w kolejce czeka juz kolejny krem do stop, ale moze w przyszlosci wroce do recenzowanego bo jest na prawde w porzadku. Wydajny i tani. Plus za dostepnosc. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka