Zmywacze do lakierów klasycznych

Donegal Zmywacz do paznokci w żelu o zapachu mango

DONEGAL zMYWACz DO PAzNOKCI W ŻELU 150ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

d_t_b
    29 lutego 2024 o 20:18
    Przez lata mój ulubiony zmywacz.
    Żelowa konsystencja podnosiła jego wydajność bardzo wysoko. Zapachowo też przebijał wszystkie jakie miałam okazję stosować. Nie było tu mowy o mocnym aromacie zmywaczom przypisanym od lat. On pachniał słodko, ale nie mdląco. Mango grało tu pierwsze skrzypce. Na wacik wystarczył wydusić kroplę wielkości 50gr i całą dłoń była nią zmyta. Doskonale radził sobie z każdym lakierem: jasne, kolorowe, brokatowe...wszystkie ściągał bez gadania. :) Dbał o skórki, nie wysuszał ich. Butelka spora, wydajna, a w przełożeniu także tania!
  • 28 maja 2020 o 13:37
    Fajna konsystencja i zapach, nic więcej
    Fajny bajer, konsystencja wow, taki glutek, który nie wysusza, ale pozostawia uczucie schłodzenia. Zapach też mi zaimponował, mimo że nie lubię mango, bo przeważnie jest mdłe, ale nie w tym przypadku. Szkoda że zmywa słabo, bo chętnie kupowałabym tylko ten zmywacz. Trzeba sporo użyć, aby zmyć lakier. Ale warto spróbować, nawet dla konsystencji, bo to coś innego i bardzo ciekawego
  • 5 marca 2020 o 11:09
    Dobry zmywacz
    Dobre, wydajny, tani. Jest naprawdę skuteczny, nie mam problemu z tym jak zmywa lakier do paznokci. Chociaż jest trochę dziwny, ponieważ jest w żelu, a ja wcześniej nie spotkałam się z taką formą. Przyjemnie pachnie jak na zmywacz, który już za założenia ma odpychającą woń. Nie podrażnił, nie wysuszył skórek. Nie mam zarzutów.
    Zalety:
    • owocowy zapach
    • niska cena
    • wydajny
  • 21 sierpnia 2018 o 10:16
    Drażniący zapach!
    Nie potrafię używać tego produktu przez jego okropnie intensywny zapach. Wiem, że zmywacze do paznokci nie są perfumami ale ten zapach jest tak dziwnie chemiczny, ostry i drażniący, że nie jestem w stanie normalnie zmyć paznokci. Jestem zdziwiona, że wielu osobom ten zapach odpowiada. Może trafiłam na złą partię? Nie wiem.... Co do samego zmywacza: jest to produkt żelowy, którego dziwnie się używa. Bardzo łatwo ubrudzić nim nie tylko siebie ale wszystko dookoła bo "skapuje" z wacika. Samo zmywanie lakieru jest dość trudne. Plusem jest to, że nie wysusza paznokci ani skórek. Jest niewydajny.
    Zalety:
    • nie wysusza paznokci ani skórek
    Wady:
    • intensywny mocny, chemiczny i drażniący zapach
    • żelowa formuła
    • nie wydajny
  • 19 maja 2018 o 15:20
    Droga przez mękę...
    Zainteresowała mnie forma tego produktu, bo jeszcze nigdy nie miałam zmywacza w żelu. Pomyślałam też, że skoro czuć go mango, a nie acetonem, to też będzie fajnie. I faktycznie, zapach jest ok, ale to były jedyne dobre emocje, które towarzyszyły mi przy użyciu tego zmywacza. Reszta to zdecydowania te negatywne, złość i irytacja. Usunąć nim lakier to naprawdę droga przez mękę. Trudne i żmudne zajęcie. Nie wiem czy to wina konsystencji, być może tak, bo nie ma to jak solidnie nasączony wacik przyłożony na kilka sekund do paznokcia. Tu wacik żelem solidnie nie nasiąknie, a co za tym idzie lakieru szybko nie rozpuści. Trzeba poświęcić sporo czasu, żeby dobrze oczyścić paznokcie. Z ciemnymi lakierami żel w zasadzie sobie nie radzi. Zdecydowanie nie polecam i sama też do tego produktu nie wrócę.
    • nie wysusza płytki
    Wady:
    • Bardzo słabo rozpuszcza lakier. Trzeba do tego czasu i tony płatków kosmetycznych. Koszmarek nie zmywacz.