Dezodoranty i antyperspiranty

Lady Speed Stick 24/7 Fruity Splash, Deodorant Gel Antyperspirant w żelu

• 20 czerwca 2020 o 19:17
    Kupię ponownie
    Kupiłam antyperspirant gdyż bardzo lubię tą markę i nigdy się na niej nie zawiodłam a lubię próbowano coś innego. Według mnie nie ma żadnych minusów. Idealnie dopasowuje się do skóry skóra się nie poci nie czuć potu. Bardzo ładnie pachnie
    Zalety:
    • Cena. Dostępność . Skóra się nie poci. Ładnie pachnie . Wydajność
    Wady:
    • Nie ma
    catnapp
    5 czerwca 2020 o 12:03
    Ten antyperspirant to dla mnie średniak
    Ten antyperspirant to dla mnie średniak. Zapach jest zbyt intensywny, bardzo mocno owocowy, jakoś mi nie przypasował. Żel długo się wchłania i rozciera się na ubraniach jeśli odpowiednio długo nie odczekamy po aplikacji (a niestety nie zawsze mam tyle czasu). Działanie raczej ok, neutralizuje nieprzyjemne zapachy, czułam się dość świeżo. Ale ze względu na wchłanianie i zapach raczej już nie kupię.
  • 31 lipca 2019 o 12:41
    LADY SPEED
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam pierwsze opakowanie - początkowo miałam problem z wydobyciem produktu (kręciłam w odwrotną stronę), kiedy już udało mi się do niego dobrać i przy codziennym stosowaniu nie miałam żadnych zastrzeżeń. Zapach ładny, nawet przy 12 godzinach w pracy niezmiennie dawał radę bez dodatkowego stosowania w ciągu dnia. Niestety szybko się skończył, ale nie zmartwiło mnie to wcale. Kupiłam kolejne opakowanie tego samego produktu. Już świetnie radziłam sobie z otwarciem i wydobyciem. Nadal byłam zadowolona z trwałości i zapachu, ale zauważyłam że na białych koszulach robią mi się żółte plamy, których nie było wcześniej, a nawet jeśli było to nie tak nasilone. Dlatego przestałam go używać.
    • długotrwała świeżość
    Wady:
    • tworzy żółte plamy na białych ubraniach
  • 17 marca 2018 o 12:27
    Bardzo dobry antyperspirant
    Używam go prawie codziennie i jest naprawdę świetny, nie zamienię go na żaden inny antyperspirant. Blokuje wydzielanie się potu i przykrego zapachu. Tworzy taką jakby skorupę (nie jest to nic złego, ani nic nieprzyjemnego, nie widać tego, ani prawie w ogóle nie czuć), przez którą nie przedziera się pot i brzydki zapach. Na lato idealny produkt, nie zamieniłabym już na nic innego. Nie pozostawia białych plan na czarnych ubraniach, ani żółtych na białych.
    Zalety:
    • blokuje wydzielanie potu i brzydkiego zapachu
    • żel szybko wysycha i nie brudzi ubrań
    • nie pozostawia białych plam na czarnych braniach, ani żółtych na białych
    • jest bardzo wydajny
    • wiele opcji zapachowych do wyboru
  • 9 marca 2018 o 14:48
    Antyperspirant Gel
    Jak dla mnie najlepsza forma antyperspirantów. Bardzo wydajne, nie zostawiają plam na ubraniach. Idealnie " blokuje " przykry zapach. Starcza na ok miesiąc przy codziennym stosowaniu. Forma żelu jest dla mnie idealna ponieważ po wyschnieciu dalej zostaje przezroczysta anie biała sucha skorupa tak jak w przypadku kulek.
    Zalety:
    • Cena, jakość.