WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maski do włosów

Schwarzkopf Gliss Ultimate Oil Elixir, Structure-build Up Mask Maseczka wzmacniająca strukturę włosów

• 26 września 2020 o 14:07
    Ulubiona maska
    Mam długie włosy, farbowane. Są też mocno zniszczone dlatego często korzystam z masek. Ta jest moją ulubioną. Stosuję ją 2 razy w tygodniu po umyciu włosów. Opakowanie jest bardzo duże. ostatnie wystarczyło mi aż na 4 miesiące stosowania. Konsystencja gęsta, wszystko trzyma się na włosach a nie wpada pod prysznic. Zapach całkiem przyjemny. Po zastosowaniu włosy są bardzo gładkie, łuski są pozamykane. włosy są także lśniące i miłe w dotyku. Nie mam się czego doczepić. Mogę tylko polecić.
  • 18 marca 2020 o 21:42
    Jestem zadowolona ????
    Trafiłam na maseczkę całkiem przypadkiem, moje włosy są suche i zniszczone. Maseczkę nakładam tylko od połowy włosów bo tam mam je najbardziej przeszuszone. Konsystencja fajna, super się rozprowadza i jest wydajna. Nie trzeba jej długo trzymać, po minucie można śmiało zmyć a i tak zadziała. Ja u siebie zmianę zauważyłam już po pierwszym użyciu. Cena myślę atrakcyjna.
    Zalety:
    • nie trzeba długo trzymać, po minucie można zmywać
    • ładny zapach
    • wydajna
    • szybkie działanie
    Wady:
  • 17 listopada 2018 o 22:34
    Wspaniala
    Maseczka jest genialna jej konsystencja zapach i skuteczność zaskakuje. Po pierwsze konsystencja przypomina masło, dobrze się nakłada, nie spływa, nie przrcieka przez palce. Zapach jest naprawdę genialny :) nieco słodki, utrzymuje się na włosach przez cały dzień. Po zmyciu maski włosy dobrze się rozczesuja sa wyraźnie nawilżenie,wygladzone, nie pusza się. Dłuższe.stosowanie maski odżywia włosy, przywraca im blask, włosy sa dzięki niej miękkie a zarazem sprężyste i nie oklapniete
  • 24 stycznia 2018 o 18:52
    Coś jak masło z jogurtem
    Maska jest gęsta. Można powiedzieć, że mięsista. O gładkiej, błyszczącej konsystencji. Nakłada się fajnie, nie spływa z włosów. Pachnie intensywnie, ładnie i nie aptecznie. Trzymałam ja na włosach 10-15 minut, Czyli dużo więcej niż zakłada producent, Podczas spłukiwania włosy sprawiają wrażenie ciężkich, tłustych. Efekt maseczki widoczny dopiero po wysuszeniu. Włosy gładkie, błyszczące, lejące. Uwaga!!! Nie nadaje się do stylizacji włosów tzw, drutów. Trzeba się namęczyć, żeby wyczarować jakąś fryzurę.
    Zalety:
    • nie spływa
  • 19 stycznia 2018 o 13:26
    Świetna!
    Polubiłam maseczki tej marki i kupuję już ostatnio namiętnie kolejne z różnych serii. Ta będzie należała do grona moich ulubionych, jest na prawdę dobra i moje wymagające, kapryśne włosy ją polubiły. OPAKOWANIE Kupiłam na początek kilka saszetek - to bardzo fajna opcja dla osób niezdecydowanych - można wypróbować maseczkę i zdecydować czy sprawdzi się na danych włosach. Później zakupiłam pełnowymiarowe opakowanie w formie słoika, które jest praktyczne w użyciu, dzięki czemu możemy zużyć całość produktu bez konieczności rozcinania czy bawienia si,ę z opakowaniem. Szata graficzna jest typowa dla marki, kolorystyka nawiązuje do całej serii Ultimate Oil Elixir - złoto i czerń świetnie ze sobą współgrają. MASECZKA Jest to gęsta, bardzo bogata maseczka do włosów o białej barwie. Jak inne maseczki tej marki posiada bardzo intensywny zapach, lekko słodki, przypominający perfumy. Zapach utrzymuje się na włosach jeszcze długie godziny po umyciu. Maskę można nałożyć na 1 minutę i spłukać, ale ja częściej stosuję ja na 10-15 minut pod czepek i ręcznik i wtedy efekty są najbardziej zauważalne. Maseczka wygładza włosy, zapobiega puszeniu i zbijaniu się w strączki, włosy nabierają życia - są gładkie, miękkie w dotyku, błyszczące. Już podczas spłukiwania czuć ich miękkość i wygładzenie. Bardzo lubię ten efekt na moich włosach. Maseczka jest wydajna - nie trzeba jej dużo, choć moje włosy ją wręcz piją, więc sobie jej nie żałuję. Często można ją zakupić w promocji, a cena regularna nie jest zbyt wysoka. Nie wiem czy znacząco wpływa na strukturę włosa na dłuższą metę, ponieważ nie jest to jedyny produkt do pielęgnacji jaki stosuję. Niemniej jednak włosy nie są w gorszej kondycji, a wręcz przeciwnie. PLUSY: + wygładza włosy + dyscyplinuje + nadaje blasku + zapobiega puszeniu + ma piękny zapach + wygodne i praktyczne opakowanie + dobra cena + całkiem wydajna