Maski do włosów

Perfect Me Frizz Stop & Keratin Repair, Hair Mask Maseczka do włosów z keratyną

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

pockett
    26 kwietnia 2020 o 21:56
    Niemalże ideał, gdyby nie...
    konsystencja, jak dla mnie zbyt "tępa", zupełnie pozbawiona "poślizgu", co znacznie utrudnia równomierne nałożenie maski. To jedyna niedogodność, na którą zmuszona jestem przymknąć oko ze względu na ostateczne, spektakularne efekty działania. Po jej użyciu moje włosy dość dobrze się rozczesują, są widocznie odżywione, bardziej sprężyste i wygładzone. Nie puszą, się, nie elektryzują. Maseczka dodaje im również wyraźnego blasku i zdrowego wyglądu, co przy moich, dość mocno zniszczonych rzadko udaje się innym tego typu produktom. Ponadto nie obciąża cienkich włosów, ani nie przyspiesza ich przetłuszczania. Kupowałam ją do tej pory w Biedronce w jednorazowych, poręcznych saszetkach, bo nie udało mi się nigdy natrafić na pełnowymiarowe opakowanie, jednakże nie jest to jakiś problem, albowiem w promocji potrafi kosztować grosze. Podsumowując-naprawdę godna polecenia.
    Zalety:
    • dobrze odżywia
    • nadaje sprężystości
    • wygładza
    • zapobiega puszeniu
    • nadaje lśniącego blasku
    • niska cena
    Wady:
    KIN0183
    15 marca 2020 o 14:12
    Świetny efekt :)
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczkę kupiłam w paru sztukach w saszetkach w Biedronce. Nie używam jej regularnie ponieważ częściej używam maseczki Kallos Mango ,ale raz za czas udaje mi się jej użyć. I powiem tak zapach super, przyjemny ,nie drażniący i nie za mocny, dosyć długo utrzymuje się zapach na włosach. Samej maseczki w saszetce jest 20ml to dosyć sporo jak na włosy mojej długości do ramion, więc ktoś kto ma krótkie włosy to na dwa razy mu wystarczy. A teraz konsystencja maseczki , kremowa , jest odpowiedniej gęstości więc łatwo się nakłada i wyciąga z saszetki . Efekt działania maseczki świetny ,włosy są gładkie , lśniące , odżywione a rozczesywanie ich bezproblemowe ( mam suche końce i czasami rozczesywanie włosów trochę mi zajmuje) i pomaga w układaniu włosów. Na pewno zakupię jeszcze tą odżywkę :) polecam :)
  • 10 listopada 2019 o 13:13
    Bardzo ją lubię
    Maseczkę kupuje w wersji jednorazowej w biedronce aczkolwiek starcza w moim przypadku na 2 użycia ponieważ mam włosy cienkie o średniej gęstości i długości. Zamknięta jest w przepięknej przyciągającej wzrok intensywnie różowo-srebrno-czarnej saszetce. Skład bez parabenów , bez cit i mit , bez pochodnych ropy naftowej , bez barwinków. Co jest zdecydowanie korzystne. Konsystencja maseczki jest gęsta treściwa ale nie obciąża włosów, a to jest dla mnie bardzo ważne .Zapach delikatny i przyjemny utrzymuje się długo po myciu. Włosy po użyciu są wyraźnie zmiękczone , nawilżone i wygładzone . Łatwiej się rozczesują. Są widocznie zregenerowane już po jednej aplikacji . . Odzyskują piękny zdrowy blask . Dodatkowo nie puszą się i nie elektryzują . Cudo za grosze, lubię do niej wracać . Nie zliczę ile saszetek już wykorzystałam .
    Zalety:
    • skład
    • Działanie
    • Brak obciążenia
  • 11 czerwca 2019 o 16:29
    Zachwycający efekt
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Marka 'Perfect Me' posiada w swojej ofercie kosmetyki do pielęgnacji włosów oraz produkty i przybory do makijażu. Kosmetyk należy do linii 'Frizz Stop & Keratin Repair', która została stworzona dla włosów puszących się, trudnych do ułożenia, suchych i matowych. Maseczka została wzbogacona w keratynę,olejek marula, prowitaminę B5 oraz drobinki złota. Pozbawiona jest natomiast parabenów, konserwantów CIT i MIT, pochodnych ropy naftowej, sztucznych barwników, ftalanów. W tym przypadku plusem jest to, że zanim kupimy pełnowymiarowe opakowanie maski możemy ją najpierw wypróbować zaopatrując się w jednorazową saszetkę. Ja akurat kupiłam ją w dyskoncie Biedronka za niewielkie pieniądze. Produkt znajduje się w foliowej saszetce o pojemności 20 ml. Zachowana jest w różowej kolorystyce wraz z wstawkami w kolorach czerni i srebra. Na opakowaniu widnieją informacje w dwóch językach. Wstępnie nacięte miejsce do oderwania sprawia, że otwarcie to żaden problem. Maska ma jasną barwę i bardzo przyjemnie pachnie, dla mnie to fryzjerski zapach typowy dla kosmetyków z salonów.Ma gęstą konsystencję i nie spływa z włosów. Wspaniale działa na moje cienkie i sianowate włosy i w zauważalny sposób je regeneruje. Wygładza, zmiękcza i sprawia, że są bardziej odporne na puszenie. Dyscyplinuje przez co stają się lejące, pełne blasku i lepiej się układają.Nie obciąża pasm i po czasie nie pogarsza ich stanu. Nie używam jej po każdym myciu tylko co najmniej dwa razy w tygodniu i to mi wystarcza na takie efekty. Jedna saszetka wystarczyła mi na podwójne użycie, ale już planuję zakup dużego opakowania, a także jestem ciekawa innych produktów marki. Oferta dostępna jest w Biedronce, Hebe, Superpharm oraz Naturze.
    Zalety:
    • Całokształt
    Wady:
  • 21 kwietnia 2019 o 8:45
    Całkiem przyzwoita.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczkę kupiłam w jednorazowej saszetce w dyskoncie. Zawartość w całości wystarcza na długie i gęste włosy. Zapach nie przeszkadza ani nie zachwyca - jest neutralny. Maseczkę łatwo rozprowadza się na włosach i łatwo z nich spłukuje. Konsystencja półpłynna - nie za rzadka i nie gęsta, w sam raz. Maseczka zdecydowanie wygładza włosy i ułatwia ich rozczesywanie. Po jej użyciu włosy są przyjemne w dotyku, wygładzone, nie elektryzują się, wyglądają bardzo zdrowo. Wrócę do tego produktu bo warto.
    Zalety:
    • odpowiednia konsystencja
    • wygładza włosy
    • ułatwia rozczesywanie
    • nadaje włosom zdrowy wygląd