Wody toaletowe męskie

Clinique Happy Men EDT

E-Glamour.pl
Clinique Happy For Men woda kolońska 50 ml dla mężczyzn
Clinique Happy Men Woda kolońska 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 14:38
    Piekne, świeże ale nietarwale
    Uwielbiam ten zapach. Sama nazwa "happy" idalnie się wpasowuje. Kompozycja zapachowa jest radosna, cytrusowa, lekka. Idelany na sezon letni. Jedyny mankament to Jedi trwałość - a raczej jej brak. Na skórze będzie lekko wyczuwalny przez ok 2-3h. Ile bym dał za trwalszy odwodnik!
    Zalety:
    • Piękny zapach
    Wady:
    Domisja
    12 lipca 2021 o 12:07
    Clinique happy men
    Jedne z najpiękniejszych męskich perfum jakie znam. Zapach jest świeży, niebanalny, bardzo męski, kuszący. Zostawia za sobą ogon. Pachnie jeszcze długo w pomieszczeniu, w którym znajduje się osoba nosząca go. Kupiłam te perfumy narzeczonemu w prezencie. Z początku średnio mu odpowiadały.. Użył raz, drugi, trzeci.. i przepadł. Ten zapach stał się jego ulubionym. W pracy zawsze każdy go pyta czym tak pachnie. Polecam każdemu facetowi, który szuka czegoś świeżego i trwałego.
    Zalety:
    • Trwałe
    • Świeże
    • Wydajne
    • Ładna buteleczka
    Wady:
  • 21 maja 2020 o 11:47
    Zapachowy orgazm
    Ten perfum to porostu cudo..działa na mnie tak ze nie umiem opisać ????jak facet ma go na sobie to wariuje..piękna butelka..wydajny, zapach cudowny. .nuta zapachowa,którą uwielbiam... polecam każdemu mężczyźnie ???? dość trwały. .fajnie przenosi się na 2 osobę ;p
    Zalety:
    • Butelka
    • Zapach ????
  • 13 stycznia 2019 o 1:28
    Boski!
    "Psiknąłem" się nim kiedyś ukradkiem u znajomego, który był jego szczęśliwym posiadaczem i po prostu mnie zatkało! To było "TO"!! Niesamowicie świeży, orzeźwiający, zwiewny, niebanalny, wysublimowany, zaskakujący... Po prostu wspa-nia-ły!! Ten zapach pachnie wiosną i radością. Nazwa dobrana wręcz idealnie. Flakon również pasuje do jego radosnego charakteru. Polecam każdemu!
    Zalety:
    • niesamowicie rześki zapach
    • flakon oddający charakter zapachu
    • zapach bardzo komplementowany przez otoczenie
    • wysoka jakość
  • 2 stycznia 2019 o 12:08
    Cudowny
    Kupiłam dla chłopaka na prezent. Strzał w dziesiątkę! Perfumy lekkie, świeże a jednocześnie z charakterem. Trwałość dobra i super cena. Flakon klasyczny, minimalistyczny. Polecam.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • lekki a zarazem męski