Wody toaletowe męskie

Avon TTA Celebrate for Him EDT

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 kwietnia 2020 o 13:44
    Ładne
    Bardzo ładny, męski, mocny zapach. Kupiłam go komuś w prezencie, bardzo trafiony zapach. Bardzo mi się podoba, świetnie wykonane. Zapach czasami za mocny gdy pan się nim za bardzo skropi. Dosyć trwała a cena nie jest strasznie wysoka.
    U konsultantki
    Luana5
    8 kwietnia 2020 o 15:53
    Trafiony prezent
    Kupiłam mężowi na imieniny i jest to trafiony prezent. Zwrócił miją uwagę bardzo ładny flakon, cieniowany w korze jasnego srebram. Zapach ciekawy. Jak wszystkie kompozycje Oliwiera Crepsa. Jest drzewno-kwiatowy, nieco ziemisty. Raczej lekki bez intensywnych akordów. Otwiera się bergamotka z ławendą. Nuty owocowe nie trwają długo, natomiast lawenda zostaje do końca. Co prawda zmienia się gdy dochodzą kwiaty, irys z neroli ale wciąż czuje lawendę. Dochodzi później baza z mchem, wetywerią i nutami drzewnymi, dodając ziemistosci. Ale lawenda wciąż domiuje i jest bardzo ciekawa w tym zestawie. Zapach jest trwały. Przynajmniej długo czuje na skórze męża.
    Zalety:
    W strefie wolnocłowej
    monu92
    12 grudnia 2019 o 10:09
    Piękny męski zapach
    Szyprowa kompozycja idealna dla mężczyzny :) zapach jest bardzo przyjemny, zwraca uwagę, czuć go bardzo długo ???????? do tego piękny flakon. Jeśli szukasz prezentu dla faceta to ten zapach będzie idealny :) ja i mąż polecamy :)
  • 7 listopada 2019 o 14:02
    Zdecydowanie jest to zapach luksusu
    W wodach perfumowanych i toaletowych od Avon bardzo doceniam to, że tak naprawdę może sobie na nie pozwolić każdy - marka oferuje bowiem ogromny wybór różnorodnych zapachów, bardzo przystępne ceny i miłe dla oka opakowania. A to tylko kilka zalet, jakie przychodzą mi teraz do głowy :) Z okazji 15-lecia serii Today Tommorow Always, marka pokusiła się o stworzenie dwóch limitowanych zapachów Celebrate dla niej i dla niego. Zapach dla niej opisałam już znacznie wcześniej, a dziś postanowiłam podzielić się z Wami odczuciami mojego męża w kwestii zapachu dla niego. Obie kompozycje dobrze się ze sobą uzupełniają, a ich głównym celem jest podkreślenie istoty celebrowania miłości :) Można się rozmarzyć! W tym przypadku mówimy o wodzie toaletowej, umieszczonej w zgrabnym, szklanym flakoniku w kolorze srebra, z transparentną zatyczką, który prezentuje się bardzo elegancko i dobrze leży w dłoni. Zapach powstał w połączeniu olejku neroli, świeżej bergamotki, intensywnie pachnącej lawendy, ciepłej i słodkiej wanilii oraz ziemistych, charakterystycznych nut mchu dębowego. Dzięki temu jest bardzo nieoczywisty i zupełnie niespotykany. Przez to początkowo mój mąż trochę kręcił nosem - przyzwyczajony do nieco innych, nazwijmy to bardziej świeżych i rześkich zapachów :) Po czasie jednak zmienił zdanie i TTA Celebrate dla niego zaczęło mu się podobać. Na początku wyczuć możemy kwiatowe nuty neroli, które stopniowo przechodzą w drzewne nuty mchu. Tak kontrastowe nuty łączy słodka wanilia, nadając zapachowi nieco słodyczy i przyjemnie otulającego ciepła. Zdecydowanie jest to zapach luksusu, na który może sobie pozwolić każdy, nawet najbardziej zabiegany mężczyzna. Jest on na tyle uniwersalny, że sprawdzi się nie tylko na dzień (jak podkreśla producent), ale i na wieczór. Na przykład podczas wyjścia na randkę z ukochaną kobietą :) 75 ml wystarcza na bardzo długi czas, perfumy są naprawdę wydajne. Ich trwałość zdecydowanie jest duża - są wyczuwalne przez około 8 godzin. Natomiast projekcja jest olbrzymia, ponieważ zapach jest wyczuwalny ze sporej odległości. Brawo dla twórców tego dzieła! Miło, że w tak przystępnej cenie możemy mieć zapach, który śmiało można określić jako ten z górnej półki.
    Zalety:
    • śliczny flakon w kolorze srebra,
    • korzystna, atrakcyjna cena,
    • duża pojemność (75 ml),
    • bardzo interesujący, wręcz luksusowy zapach,
    • imponująca projekcja,
    • duża trwałość jak na wodę toaletową (8 godzin),
    • świetne zarówno na dzień, jak i na wieczór.
    Wady:
    • brak.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 1 października 2019 o 0:09
    Zakochani w zapachu
    Perfumy od Avon od co najmniej kilku lat są codziennym wyborem mojego męża. TTA Celebrate zdetronizowały poprzednie zapachy. Jak na męskie perfumy, w mojej ocenie zapach jest mocno unisex - dla mnie na ogromny plus. Nie są ciężkie, idealne do używania na co dzień. Wyczuwam w nich drzewno-korzenne nuty, a trwałość jest naprawdę świetna. Surowy, ascetyczny flakonik perfum jest tym co tylko bardziej zachęca mężczyznę do skorzystania. Z pewnością nabędę kolejny flakonik tego zapachu dla mojego męża.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl