Wody toaletowe męskie

Givenchy Pour Homme Woda Toaletowa dla Mężczyzn 100ml
Givenchy Pour Homme

• 7 grudnia 2012 o 12:47
    klasyczny, meski
    Tak sie sklada, ze akurat ten zapach poznalem stosunkowo pozno, gdy juz znalem pare kompozycji Givenchy. Ten zapach mi sie podoba, wydaje sie byc uniwersalny, na kazda pore roku, do kazdego stroju, do garnituru rowniez. Rozpoczyna sie jak swiezak, eksploduje cytrusami na skorze. Od razu mi sie to w nim podobalo. W niedlugim czasie do cytrusow dolaczaja kwiaty(trudno mi sprecyzowac jakie konkretnie...) i ta faza trwa najdluzej. Zakonczenie jest takie cieple, drzewne, wydaje mi sie ze z elementami pizma. Zapach jest rownowaznikiem dla Bvlgari PH, ale przegrywa z nim u mnie, bo ja uwielbiam herbate w perfumach.
  • 6 grudnia 2007 o 14:07
    Niezły średniak
    Zapach fajny szyprowy, z kategorii które lubie, ale jakoś za lightowy jak dla mnie.No i zero trwałośći, po 2 godzinach w ogole go nie czułem na skórze na koszulce trzymał sie dłużej. Ciekawszy jest letni odpowidnik Blue Label. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:tester
  • 7 lutego 2007 o 13:12
    Znowu ta gorycz :/
    Nie wiem co jest z tymi wodami, że co druga musi mieć jakąś gorzką nutę... :/ Pierwszy węch i nawet nie chciało mi się szukać w niej niczego ciekawego. Skusiły mnie te drzewne nuty, ale są niestety bardzo głęboko i za późno się ujawniają, żeby cokolwiek dobrze o tym zapachu powiedzieć. Nie, nie i jeszcze raz nie. Jeśli mój pan zechce tak pachnieć to ja się wyprowadzę. ;) Używam tego produktu od: mężowe próby Ilość zużytych opakowań: próbki
    jacob
    28 stycznia 2007 o 12:38
    Fenomen.
    Dostałem 100ml od mojej Pani. Mogę wychwalać ten zapach pod niebiosa bo jest naprawdę świetny, dyskretny ale jednocześnie taki mało inwazyjny, nie narzuca się otoczeniu. Zdecydowanie dla mężczyzn konkretnych i ceniących sobie harmonię w połączeniu z elegancją. Dla mnie ideał. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zacząłem 100ml;)
  • 11 września 2006 o 17:16
    Cudowny
    Kupilam go męzowi na urodziny, zapach przecudowny. Najchętniej sama bym go używala. Jest naprawdę niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1