Wody toaletowe męskie

Davidoff Echo for Men EDT

Davidoff Echo Men Woda toaletowa 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lutego 2013 o 21:05
    Dla niezdecydowanych na lato
    Echo to metaliczno-świeża wariacja od Davidoffa, adresowana raczej do mężczyzn młodszych, w celu odświeżenia w upalne letnie dni. Niecharakterystyczny zapach zamknięty w charakterystycznej butelce, można opisać jednym słowem - gładki. Ten zapach jest gładki. Przypasowuje się do skóry, by współgrać z nią przez maksymalnie 5 godzin, dając przyjemny chłodno metaliczny efekt z lekkim niuansem skórzanym. Ja z czasem doceniłem tą kompozycję, oraz jej ulotność i mizerną trwałość. Ta woda inna być nie mogła - po prostu. Dzisiaj poleciłbym ją moim młodszym przyjaciołom na ciepłe dni - kobiety lubią ten zapach :) Używam tego produktu od: wakacji 2011 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50 ml
  • 18 października 2012 o 19:24
    Echo dla mas
    Tę wodę kojarzę jako jedne z moich ,,pierwszych" perfum. Podobnie jak AdG, używałem jej całorocznie... I teraz mogę powiedzieć, że na zimne, jesienne dni(i wieczory) się nie nadaje... Typowy świeżak na lato. Wg mnie również popularny(niestety :/ ). Z tego co pamiętam, to jest takim metalicznym zapachem, dosyć jednostronnym... Przez to, że tak często go czuję, rezygnuję z niego, aczkolwiek latem się od czasu do czasu psiknę, tak dla odmiany. Zuzylem ze 2 setki i tylez piecdziesiatek. w przeciagu ok. 6 lat. Nie zakupie ponownie :)
  • 26 września 2012 o 18:36
    Davidoff Echo to cudowny, chłodny wiosenny poranek zamknięty we flakonie. .
    Zapach na pewno nie jakiś obojetny. Nie jest to żadne cudo, jednak ma w sobie coś co mnie intryguje, a kogoś innego może drażnić. I myślę że takie właśnie jest Echo. Albo się podoba albo razi i odpycha. Zaraz po użyciu pachnie zbyt ostro żeby w ogóle sprawdzić cóż to za zapach. Potrzebuje 15 minut żeby ostygnąć i nabrać "ciepła" wytracając swój mocny początkowy akcent. Dla mnie jakoś nie sprawdza się on w roli "świeżaka" na lato, po paru godzinach upału zaczyna zalatywać mydlaną mdławością co zdecydowanie nie pomaga w kwestii świeżośći. Ja to go tak używam na jesien oraz wiosnę. Na prawdę pachnie fenomenalnie w te dni, kiedy temperatura w nocy spada już nisko. I z tym właśnie kojarze tego Davidoffa. Z chłodnym, orzeźwiającym, wiosennym porankiem, który pobudza;)Na lato kompletnie się nie nadaje, więc nie zgodzę się z tym co poprzedenicy pisali. To nie jest świeżak na lato. Trwałość taka sobie, długodystansowiec to nie jest. Wydajny, ponieważ nie znosi zbyt dużej dawki. Przegięcie z nim na pewno byłoby marne w skutkach zaróno dla otoczenia jak i dla samego użytkownika ;)
    m1ke
    16 sierpnia 2012 o 7:10
    Nijaka świeżość ślicznie opakowana
    To dość zabawne, że do zakupu perfum marki Davidoff przymierzałem się od dawna, a trafiły w moje ręce dopiero teraz. Nie patrzyłem na Echo przez pryzmat wody, która miałby jakoś zdefiniować jakość produkcji perfum przez Davidoffa. Teraz wiem na pewno, że wśród całej linii produkcyjnej zapachów od Zino, są takie godne spróbowania. Zacznę jednak od... Echo. Woda mająca sprawiać wrażenie świeżaka nietypowego (m.in. przez płynny i harmonijny podmuch wielkomiejskiego wiatru czy metaliczny Aldehyd w składzie) wpisał się jednak w gamę świeżaków typowych - takie jakie znamy. Pewna awangarda jest, jeśli chodzi o tą metaliczną nutę, jednak jeśli chodzi o resztę - to już było. Pierwsze co rzuca się w oczy do designerska butelka, która faktycznie daje o sobie znać na półce. Jest spójna z tym co mamy w środku, to taka "woń czystości". O ile jednak flakon piękny i designerski, o tyle jednak niewygodny w aplikacji produktu. Coś kosztem czegoś. Aplikujemy na nadgarstek, później na świeżo ogoloną twarz. Pachnie poprawnie, sucho, syntetycznie, ochładzająco na początku. Takie chyba było zadanie produktu. I z tego wywiązuje się... Poprawnie przez 5 godzin. Później zapachu już nie ma. Projekcja natomiast oszczędna jednak daje znać o sobie w najmniej oczekiwanych momentach. Właśnie przez lekkość kompozycji nie czujemy zapachu cały czas, ale on cały czas z nami jest ;) Wybór tego zapachu na gorące letnie dni to dobra inwestycja, o ile boimy się pachnieć czymś bardziej charakternym. Nie da się ukryć - zapach jest mega popularny i składa się na to wiele czynników. Cena, mainstreamowość zapachu (spodoba się każdemu), ładne opakowanie... Mnie zapach nie urzekł jakoś specjalnie, ale moja partnerka ma słabość do zapachów lżejszych, letnich, świeżych. Myślę, że kiedy już wykończę moją 50 mililitrową flaszkę i zapach nadal będzie w niskiej cenie, to kupie ponownie. Jakość dużo lepsza od CK IN2U, który był przecież dużo droższy, a sam zapach mniej popularny od Azzaro Chrome. Używam tego produktu od: sierpnia 2012 Ilość zużytych opakowań: W trakcie 50 ml
  • 30 stycznia 2012 o 9:52
    Lodowo-wodne echo
    Oceniam na podstawie próbek mojego mężczyzny. Zapach jest bardzo świeży. Jednak moim zdaniem jest również bardzo banalny i płaski. W związku z czym średnio mi się podoba. Plusem jest fantastyczny lodowo-wodny design butelki. Trwałość ok. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: kilka próbek