Wody toaletowe męskie

Avon Maxime EDT

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 czerwca 2020 o 13:11
    Płaski, miałki, nieciekawy.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Wącham Maxime, czytam zamieszczone tutaj recenzje i przecieram oczy ze zdumienia. Odnoszę wrażenie że te wszystkie bardzo pozytywne recenzje pisane są przez konsultantki Avonu. Maxime jest zapachem co najwyżej mocno nijakim i przede wszystkim wtórnym, bo przecież to nic innego jak avonowa odpowiedź na popularne w ostatnich latach miałkie twory, które zapoczątkowało Paco Rabanne i ich Invictus. Maxime to taka budżetowa wersja Invictusa o słabszych parametrach. Co wyszło z wzorowania się na przeciętnym żeby nie rzecz słabym, ale popularnym zapachu? Maxime to taki dość mroźny ozonowo-wodny zapach z wyraźnymi akcentami mandarynki i fiołka. Podobieństwo do Invistusa jest bardzo wyraźne, z tą różnicą że Maxime jest mniej słodki. Podsumowując Maxime to mdły, płaski świeżak nadający się co najwyżej na wyskoczenie po bułki do sklepu. Nie wzbudza większego zainteresowania. Trwałość niezła jak na Avon, projekcja początkowo umiarkowana, ale szybko staje się bliskoskórny.
    U konsultantki
  • 19 marca 2020 o 23:59
    Piekny zapach.
    Jako konsultantka Avon testuje bardzo duzo produktow tej firmy, perfum otrzymalam wraz z damska wersja od avon w ramach akcji hot noty, zapach jest przepiękny w bardzo stylowej buteleczce , jest trwaly idealnie nadaje sie do garnituru,na randke i specjalne okazje
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 19 lutego 2020 o 13:55
    Bardzo dobry zamiennik zapachu Galloway
    Szanowni Państwo, powyższy zapach, według mnie, jest inspirowany zapachem od Parfums de Marly - Galloway, który jest zapachem z najwyższej półki, którego przez jakiś czas używałem. Sam zapach od Avonu jest fenomenalny, zostawia wyraźny ogon. Jest to woń, która koncentruje i jednocześnie rozprasza każdego kto ją poczuje. Uniwersalność tego zapachu czuć nad wyraz. Dodam, że takie właśnie zapachy dominowały w XVII i XVIII wieku na francuskich salonach. Buteleczka jest piękna, również inspirowana buteleczką Parfums de Marly. Niska cena dziwi bardzo. Jeżeli to edycja limitowana, polecam kupić kilka buteleczek, ponieważ zawsze to będzie zapach ponadczasowy. Pozdrawiam
  • 27 grudnia 2019 o 23:56
    Pewność siebie ponad wszystko
    Avon Maxime: - to energiczny zapach dla dominującego i władczego mężczyzny, pewnego siebie, dumnego, silnego i charyzmatycznego - jest schowany w pięknym, srebrnym i idealnym flakonie, który prezentuje siłę i moc - zawiera połączenie nut żywicy olibanowej z liściami mandarynki oraz akordami drzewa żelaznego - długo się utrzymuje - od 8 do 12 h - flakonik zawiera 75 ml wody toaletowej - cena w katalogu w granicach 79 zł
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    jojoan
    25 listopada 2019 o 18:55
    Idealny męski zapach
    Maxime to wersja męska. Boski flakon w zbroi. Taki rycerz broniący swoją boginię. Ahhh ten zapach...idzie się w nim zakochać. Tak jak spora część kobiet kocham piękne, męskie zapachy. Ten jest jednym z ładniejszych jakie miałam okazję wąchać. Może i nie należy on do mocno wyczuwalnych zapachów, ale ma swoją moc, siłę. Wszystko jest tak wyrównane, że można go określić mianem zapachu idealnego. Jest po prostu hipnotyzujący, nie chce się przestać go wąchać. Jest to kompozycja drzewno-aromatyczna, a głównymi nutami są liście mandarynki, akord drzewa żelaznego oraz żywica Olibanum. Takie połączenie stworzyło zapach godny boga. Męski, drzewny, energiczny, po prostu boski. Według mnie jest to zapach odpowiedni na każdą porę dnia i roku.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • flakon
    • odpowiedni na każdą porę dnia i roku