Rimmel 100% Waterproof Mascara (Tusz wodoodporny pogrubiająco - wydłużający)

82lena
    14 czerwca 2012 o 22:17
    taki sobie
    jeden z kilku tuszów tej firmy które uzywałam - trochę na zmiane je kupowałam ;) jest ok - nie kruszy się , dobrze pokrywa ale szału nie ma!! nie zauwazyłam jakiegoś specjalnego pogrubienia - chyba że bym kilka warst nałozyła!! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2-3 opakowania
  • 26 kwietnia 2012 o 22:33
    JESTEM NA NIE
    Byłam bardzo niezadowolona z produktu. Skleja rzęsy, nie wydłuża, nie pogrubia, rzęsy są marne... A pozatym strasznie się kruszy! Tusz nie nadaje się do użytku. Używam tego produktu od: ok 5 lat temu zakupiłam Ilość zużytych opakowań: 1/5 opakowania
    Aria93
    24 kwietnia 2012 o 21:19
    Średniak.
    Kupiłam ten tusz do rzęs, gdyż potrzebowałam czegoś niedrogiego, lecz wodoodpornego - te są z reguły bardziej trwałe niż niewodoodporne. I w tej kwestii tusz spełniał swoją rolę. Czy deszcz czy woda, jak miś panda nie wyglądałam :-). Niestety, moje rzęsy bardzo łatwo skleić, a ten tusz robił to nieustannie. Po każdym codziennym malowaniu się, musiałam rozczesywać sklejone rzęski. Dodam, że tuszem zawsze przejeżdżam tylko raz, maksymalnie dwa, gdyż mam delikatną urodę i w za dużej ilości tuszu wyglądam źle. Na plus na pewno wydajność. Miałam go bardzo długo, bo pół roku i jeszcze nie zasechł! Nie polecam jednak stosować jednego tuszu tak długo, gdyż zbierają się na szczoteczce bakterie i dopiero niedawno odkryłam, że to właśnie to mogło być przyczyną nieustannych od dwóch-trzech miesięcy jęczmieni ;). Podsumowując: + cena + wydajność + działanie wodoodporne - skleja rzęsy - efekty nie są powalające ;) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 14 października 2011 o 17:27
    ulubiony.
    Jest to mój ulubiony tusz do rzęs, lecz szukam ideału :) Daje bardzo ładne czarne rzęsy. Wydłuża i pogrubia. Jest wodoodporny. Trudno go zmyć , lecz da się przeżyć. Według mnie jest godny swojej ceny. Polecam go. ah.. i szczoteczkę od tego tuszu zachowałam sobie i używam do innego. Jest cudowna! :* Używam tego produktu od: 3 miesiące. Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 czerwca 2011 o 14:17
    Dla mnie wystarczający.
    Jest trwały i prawdziwie wodoodporny. Kąpiel, deszcz, płacz, basen, impreza- nic nie powoduje jego zmycia. No właśnie... Żaden znany mi środek do demakijażu również. Nieźle się męczę, trąc kremem. Za to odejmuję pół gwiazdki. Nakładając zawsze pobrudzę powiekę (i znów: trudno się to zmywa), ale może to kwestia moich umiejętności (a raczej ich braku), więc za to nie obniżę oceny. Po nałożeniu rzęsy są dość sztywne, ale jedna warstwa w zupełności wystarcza- włoski są wtedy bardzo długie. Nie skleja mi rzęs, nie tworzy grudek, konsystencja też mi odpowiada.