Wody toaletowe damskie

Avon Kate's World, Pretty Fabulous EDT

• 7 marca 2019 o 13:52
    piękna *.*
    wspaniała *.* gdzie mogę ją jeszcze dostać ? szukałam ją bardzo długo bo jej zapach pozostał ze mna do dziś a minęło sporo czasu okąd nie ma jej w avon
    U konsultantki
    Mika269
    8 września 2018 o 21:09
    Kocham ten zapach
    Jakiś czas temu używałam ten zapach na co dzień. Jest przesłodki i trwały. Uwielbiam go, niestety ostatnio nie mogę go znaleźć. :/ Szkoda, bo to była jedyna perfuma, która naprawdę mi się aż tak spodobała...
    Zalety:
    • cena (na promocji)
    • trwałość
    Wady:
    • pojemność
  • 18 lipca 2018 o 22:31
    perfuma
    Zapach tej perfumy jest baardzo słodki i jeśli ktoś nie lubi takich zapachów to na pewno nie przypadnie tej osobie ta perfuma. Zapach jest mocno karmelowy. Opakowanie ma ładny wygląd i jest podłużne, wąskie, więc dużo miejsca na półce nie zajmuje :)
    Zalety:
    • Najbardziej chyba opakowanie
    U konsultantki
    Pynia96
    16 września 2015 o 17:00
    przepiękny zapach w niskiej cenie
    Ten zapach dostałam w prezencie urodzinowym 2 lata temu, od tego czasu jestem w nim zakochana po uszy. Jest to przepiękny, słodki i niezwykle dziewczęcy zapach. Niestety od ponad roku nie można go już dostać w Avonie nad czym bardzo ubolewam bo jest to najładniejszy zapach jaki kiedykolwiek miałam. PLUSY: - zapach!!! - cena (ok 20 zł na promocji za 50 ml perfum) - długo się utrzymują na skórze i ubraniach Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kończę 2
  • 6 sierpnia 2014 o 9:30
    Za dużo cukru
    Zdecydowanie za słodki. Moim zdaniem nie jest to zapach dla nastolatki a raczej zapach dziecięcy chociaż jest to oczywiście kwestia gustu. Kupiłam te perfumy ponieważ chciałam spróbować czegoś nowego, słodszego. Miałam nadzieję na coś bardziej orzeźwiającego. Z nut zapachowych podanych przez producenta ja czuję w nim tylko słodkie jabłko i cukier waniliowy. Po paru godzinach wdychania go było mi zwyczajnie niedobrze. + Plusem może być fakt, że zapach dość długo się utrzymuje i jest intensywny + Cena nie jest zbyt wysoka + Opakowanie całkiem przyjemne dla oka Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: niecałe pierwsze (50 ml)