Serum do włosów

Dove Hair Therapy, Split Ends Rescue Serum do włosów na rozdwajające się końcówki

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 września 2018 o 16:01
    rozczarował mnie
    Chociaż lubię tę markę szczególnie za żele pod prysznic i balsamy , to produkty do włosó kompletnie siuę u mnie nie sprawdzają. Jeśli chodzi o to serum, to nie działa. Włosy są sklejone ale nie ma jakiegoś efektu odżywienia i nawilżenia. Oprócz ładnego zapachu serum nie moze nam nic szczególnego zaoferować. Szkoda , bo pokładalam w nim ogromne nadzieje. Jest dużo lepszych produktow tego typu w podobnej cenie.
    Zalety:
    Wady:
    • nie dziala spektakularnie
    • jest drogi w stos. do serum innych marek
  • 30 grudnia 2015 o 16:04
    Spełnia swoją rolę
    Serum spełnia swoją rolę - zapobiega rozdwajaniu się końcówek, podczas stosowania nie miałam ani jednej rozdwojonej końcówki, inną sprawą jest, że nigdy nie miałam z tym problemów i nie niszczę włosów w żaden sposób. Serum używałam regularnie, po każdym myciu, na wilgotne włosy, jest ono bardzo wydajne, wystarczyło mi na około pół roku, a wcale nie żałowałam go moim włoskom. Opakowanie jest wygodne, pompka dozuje odpowiednią ilość, a cena jest dość niska, biorąc pod uwagę dużą pojemność. Serum jest bardzo lekkie, nie zdarzyło mi się nigdy obciążyć nim włosów. Zapach jest bardzo delikatny, taki kremowy, ale nie utrzymuje się na włosach. Podsumowując jest to bardzo fajne silikonowe serum do zabezpieczania końców, z tym, że nie wiem jak sprawdzi się ono przy bardziej zniszczonych włosach lub narażonych na zniszczenia. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    elbaa
    30 grudnia 2015 o 1:27
    Bardzo dobre serum
    Plusy: - konsystencja jest na tyle lekka, że cięzko przesadzić z ilością - wygodna pompka - meeeega wydajność produktu (używam już ponad pół roku) - zabezpiecza włos przed uszkodzeniami, czesaniem, suszarką - ułatwia rozczesywanie włosów - cena Minusy: Nie zauważyłam większych minusów. Czasm przy nałożeniu większej ilości włosy wyglądały na przetłuszczone. Używam tego produktu od: 6 miesięcy, a może dłużej Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 7 października 2014 o 18:15
    Jak dla mnie bomba
    Choć używam dopiero od jakichś 3 tygodni jestem bardzo zadowolona z efektów tego serum. Używam go na suche włosy codziennie ale tylko na końcówki. Zastąpił mi jedwab i olejek arganowy których używałam do tej pory a bardzo obciążały mi włosy. To serum idealnie nawilża mi końce ale zarazem nie obciąża ich więc włosy mimo codziennego stosowania nie wyglądają na tłuste. Odjęłam gwiazdkę za to, że nie znam produktu który redukuje zniszczone końcówki na to mogą pomóc tylko nożyczki a używanie serum tylko powoduje że końce się nie rozdwajają (po obcięciu ich). Dlatego według mnie napisanie że redukuje 80% rozdwojonych końcówek jest troche nie prawdą bo na JUŻ rozdwojone końcówki niestety nie pomoże, ale pomaga zapobiec rozdwajaniu PO OBCIĘCIU. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: połowa
  • 18 maja 2014 o 22:20
    Daje radę ! ;)
    Trafiłam na serum całkiem przypadkiem, byłam już zniechecona kupowaniem co 2 tygodnie kuracji do włosów, więc kupiłam i nie żałuję ;) Plusy +wygodna buteleczka z dozownikiem +zapach +konsystencja +nawet większa ilośc nie obciąża włosów +wygładza końce +cena ! 17 zł za 4 miesiące używania to naprawde bardzo dobra cena ;) Mocna 4 :) Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie :)

Zobacz także inne Serum do włosów