Balsamy do ciała

Apis Arbuzowe Orzeźwienie, Arbuzowy mus do ciała

APIS Arbuzowy Mus do Ciała 200ml
Apis ACTIVESHOP ARBUZOWE ORZEŹWIENIE, ARBUZOWY MUS DO CIAŁA Z MANGO I WIT. E 200 ML
Pachnidelko

• 18 stycznia 2025 o 14:49
    Spodziewałam się czegoś lepszego
    Latem uwielbiam wszelkie balsamy do ciała o zapachu owocowym, orzeźwiającym, dlatego też chętnie skusiłam się na zakup tego produktu. Zapach jest słodki, świeży, typowo arbuzowy. Balsam zamknięty jest w wygodnej tubie, dzięki czemu nie miałam najmniejszego problemu z wydobyciem go na zewnątrz. Zaskoczeniem dla mnie była konsystencja tego kosmetyku, spodziewałam się czegoś bardziej zbitego. Otrzymujemy jednak konsystencje dość lejącą i nie powiedziałabym, że jest to mus. Produkt dobrze rozprowadza się po ciele, nawilża średnio, na pewno nie sprawdzi się na wymagających większego nawilżenia skórach. Przez dość lekką formułę jest mało wydajny. Raczej do niego nie wrócę.
  • 19 maja 2024 o 11:48
    Arbuzowy szał zapachowy
    Muszę zacząć od tego że mus pachnie cudownie arbuzowo aż ma się ochotę stosować codziennie te produkt. I to chyba jego jedyna największa zaleta. Jesli chodzi o działanie produktu to wypada słabo. Konsystencja faktycznie takiego musu co mi osobiscie przeszkadzało. Produkt maział się, ciężko było go rozsmarować. Trzeba było troszkę odczekać, żeby się wchłonął. Co do nawilzenia to oceniam na słabe. Szybko skóra wracała do stanu początkowego. Nie zauważyłam jakiegoś efektu wow. Ale muszę zwrócic uwagę, że moja skóra jest dosyc oporna, sucha i wymaga mocnego nawilżenia.
    Zalety:
    • Cudowny słodki arbuzowy zapach
    Wady:
    • Musowa konsystemcja
    • Słabe nawilżenie
  • 12 kwietnia 2024 o 21:17
    Bardzo średnio
    Mus od Apis trafił do moich zapasów przy okazji jakiejś promocji w Hebe i ostatnio miał swój debiut. Opakowanie produktu ma nieco odświeżoną formę,sama formuła też jest odświeżona i przypomina mi bardziej balsam niż mus. Dzięki temu zabiegowi produkt pomaga w nawilżeniu ale działanie nie jest jakoś spektakularne. Coś tam nałożone na ciało ale zerowe uczucie wow Sam zapach też nieco rozczarowujący, niestety dość sztuczny arbuz niczym arbuz w Radlerach, mango nie czuję wcale.
  • 23 czerwca 2022 o 20:39
    Niewystarczający
    Jest to mus, który nie radzi sobie ze skórą z lekkimi skłonnościami do przesuszenia. Używam go co wieczór po myciu, aby go skończyć, bo jest zwyczajnie słaby i nie czuć takiego fajnego efektu nawilżenia. trochę pomaga, ale jednak oczekiwałabym po tej firmie czegoś więcej. Ani ten produkt nie pachnie, ani też nie rozprowadza się łatwo (u mnie, gdy wezmę zbyt dużo produktu, zostawia białe smugi, które trzeba rozcierać dosyć intensywnie). Nie jest to produkt, który bym komukolwiek poleciła, ponieważ trzeba się z nim trochę pomęczyć. Poza tym ma fajną tubkę, z której bez problemu wydobywa się produkt. Mus ma jasno różowy kolor, ale rozsmarowując zamienia się w biały kolor. Ja z pewnością nie kupię ponownie. Zainwestuję w sprawdzone produkty, które dają odczuwalne nawilżenie.
  • 6 marca 2021 o 18:15
    jeden z wielu
    Taki sobie. Kupiłam na lato ze względu na lekką konsystencję. Lato minęło, zima też już się kończy a ja tubkę otworzyłam może z 5razy... Jak dla mnie to on nie nawilża wcale. Może sprawdzi się dla skóry która tego nawilżenia nie potrzebuje, ale po co wtedy balsam :-) Zapach trochę arbuzowy, ale taki chemiczny i bardzo intensywny. Szybko nakłada się i wchłania, nie pozostawia na skórze filmu tylko mocny zapach. Ze skórą nie robi nic
    Zalety:
    • łatwo się nakłada
    • szybko wchłania
    • nie pozostawia filmu
    • brak nawilżenia