Balsamy do ciała

Dermedic Hydrain3
Dermedic Hydrain 3 Hialuro Masło Ultranawadniające 225ml

• 19 sierpnia 2024 o 13:10
    Idealne nawilżenie
    Dwa lata temu natknęłam się na ten krem w hebe. Mam już drugie opakowanie używam go wieczorami. Nie jest on najtańszy ale ma duże opakowanie i jest bardzo wydajny. Świetnie nawilża skórę i nie uczula. Ma bardzo delikatną konsystencje nie zostawia lepiej warstwy na twarzy i się szybko wchłania. Ma bardzo delikatny zapach
  • 1 września 2023 o 20:42
    Miłość od pierwszego dotyku
    Niewiele kosmetyków może mnie zachwycić ale ten przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Jest po prostu genialny! Cudowny! Nie kupię już nic innego! Moje ciało wręcz odmłodniało! Konsystencja masełka jest jedwabiście przyjemna. Doskonale rozprowadza się nie pozostawiając tłustej warstwy. Ma mega nawilżenie i szybciutko się wchłania. I ten zapach świeży, delikatny, rozkoszny… cały boży dzień czuję nawilżenie a skóra jest mega przyjemna w dotyku, taka mięciusieńka… no pełen zachwyt! Do tego jest mega wydajne. Wystarczy naprawdę niewiele żeby pokryć całe ciało. Nigdy nie miałam takich odczuć w stosunku do innego balsamu itp. Nie istnieje dla mnie już nic innego. I niech tylko kiedykolwiek spróbują go wycofać! ????????????.
    Zalety:
    • Wszystko
    • Konsystencja
    • Nie pozostawia tłustego filmu
    • Mega wydajne
  • 12 lipca 2023 o 2:03
    Polecam
    Kupiłam w Hebe bo był na promocji i lubię kosmetyki tej firmy. Nie zawiodłam się jest wydajny o pięknym delikatnym zapachu. Nie zostawia uczucia tłustego ciała jak po innych produktach , super nawilżona skóra. Jestem już przy 3 opakowaniu i nie planuje zakończyć przygody z nim.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • wydajny
    • nawilża
    Wady:
    Wiciaxj
    26 czerwca 2023 o 18:01
    Niesamowity zapach, niesamowita skóra
    Jestem zachwycona po stosowaniu tego produktu. Dobrze nawilża suche nogi, łokcie oraz stopy. Skóra po zastosowaniu tego masła jest miękka i przyjemnie pachnie. Plusy: -przyjemna formuła -bardzo ładny zapach -dobrze nawilża -skóra staje się miękka w dotyku -szybko się wchlania -dobrze się rozsmarowuje Minusy: -mała pojemność
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 22 czerwca 2023 o 16:56
    Delikatny produkt nawilżający
    Masło Ultranawadniające jest bardzo delikatne, bardzo szybko się wchłania i ma delikatny prawie niewyczuwalny zapach. Jest to przyjemny , delikatny nawilżający produkt, który nie obciąża skóry oraz nie podrażnia. Moim zdaniem jest to bardzo dobry produkt można go stosować w czasie letnich upałów bardzo: szybko się wchłonie i szybko nawilży skórę. Lekkie opakowanie idealne na wyjazd.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl