WIZAŻ logo
Balsamy do ciała

Ziaja Masło do ciała (waniliowe, kakaowe, oliwkowe, kokosowe)

4,2 (1208)
170 hitów!

Bodyland.pl
allegro
Dr.Max.pl

• 22 czerwca 2026 o 15:59
    Przyjemne nawilżenie i piękny zapach
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Masło ma przyjemną, bogatą konsystencję i dobrze nawilża skórę. Szybko daje uczucie miękkości i wygładzenia, pozostawiając skórę przyjemną w dotyku. Dużym plusem jest piękny zapach, który sprawia, że pielęgnacja jest jeszcze bardziej przyjemna.
  • 20 czerwca 2026 o 21:51
    Super
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Masło do ciała ma piękny kokosowy zapach, jest dość gesty, przyjemny w dotyku, skóra jest nawilżona, gładka, przyjemna w dotyku. Cena jest dość niska. Polecam serdecznie
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    30 maja 2026 o 23:44
    Tani ratunek dla skóry
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam tego masła od kilku tygodni. Mam skórę atopową i szczerze- to nie jest produkt, który spełnia wszystkie marzenia mojej skóry, ale i tak działa lepiej niż większość drogeryjnych balsamów które wcześniej testowałam. Myślę, że najlepiej sprawdzi się przy skórze normalnej albo suchej. Kupiłam je w zasadzie z konieczności- skończył mi sie droższy, specjalistyczny krem na AZS i nie chciałam wydawać dużo pieniędzy, wiec wzięłam coś "na szybko" w Hebe, bo wcześniej widziałam że mama ma te masełko u siebie w łazience. Zapach jest naprawdę bardzo przyjemny- słodki, delikatny, kakaowy, taki typowo comfort skincare. Konsystencja jest gdzieś pomiędzy lekką a bardziej masełkową, nie jest to typowe ciężkie masło, ale tez nie wodnisty balsam. Wchłania sie raczej szybko, nie od razu i nie zostawia lepkiej warstwy. Na skórze zostaje taki film/nawilżająca warstwa ochronna- skóra jest miękka, bardziej "otulona" i wyraźnie mniej sucha. Nie powiedziałabym, że tłuste, raczej dobrze nawilżone i zabezpieczone. Przy AZS muszę je dokładać kilka razy dziennie, ale to akurat dla mnie normalne. Na plus, że faktycznie działa bo mało co działa na mojej skórze. Opakowanie to zwykły, plastikowy słoiczek wygodny w użyciu. Cena jest wręcz śmiesznie niska- około 10-15zł, a efekt naprawdę pozytywnie zaskakuje. Dla porównania używałam wcześniej miedzy innymi La Roche-Posey Lipikar i tam często przeszkadzała mi bardzo ciezka, tłusta warstwa, która długo zostawała na skórze. Tutaj tego nie ma- jest lżej, ale nadal skutecznie. I serio- to masło działa lepiej niż wiele "dermokosmetyków", które obiecywaly cud regeneracji.
    Zalety:
    • niska cena
    • bardzo przyjemny zapach
    • szybko sie wchłania jak na masełko
    • zostawia skore idealnie nawilzona
    • wydajne
    Wady:
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    25 maja 2026 o 10:06
    Obłędny zapach czekolady i głębokie odżywienie!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To masło kakaowe to mój absolutny hit na chłodniejsze dni i wieczorny relaks. Pachnie przepięknie, naturalnie czekoladowo – zapach długo utrzymuje się na skórze i na piżamie. Konsystencja jest bogata i gęsta, ale pod wpływem ciepła dłoni świetnie się rozprowadza. Genialnie nawilża, natłuszcza i regeneruje nawet bardzo suchą skórę, pozostawiając ją miękką i jedwabiście gładką. Bardzo polecam!
  • 6 lutego 2026 o 20:29
    Ulubieniec od lat
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam masła do ciała Ziaja od lat i zawsze do niego wracam – to mój absolutny ulubieniec. Świetnie nawilża skórę, zostawiając ją miękką i przyjemną w dotyku. Ma przyjemny, delikatny zapach, który towarzyszy mi przez długi czas po użyciu. To produkt, na którym zawsze mogę polegać i po który chętnie sięgam codziennie.
    Zalety:
    • cudownie pachnie
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • wolałabym w tubce opakowanie niż w słoiczku
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj