WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ciała

Bielenda Botanic Spa Rituals, Masło do ciała `Konopie + figa`

• 16 kwietnia 2022 o 15:16
    Nawilża . I mega skald
    Na spotkaniu blogerek w Grudniu dostałam wlansie to masło . Właśnie go skończyłam. Więc masełko miałam na 4 miesiące ,co prawda nie używałam codziennie ,no ale tak co 3 dzień . Masło ma fajny sklad aż 100 % naturalnych składników . Ma dziwny zapach ,taki " skoszona trawa " zioła jak pokrzywa ? ale idzie się przyzwyczaić ,bo taki przyjemny się robi z czasem. Mydło ma lekką konsystencję ,które dobrze się wchłania w skórę . Szybko się wchłania ,nie zostawia tłustego filmu. Nie uczula ,nie podrażnia . Jestem zadowolona .
    • Skład
    • Działanie
    • Nawilża
    • Nie uczula
    Wady:
  • 16 kwietnia 2022 o 14:28
    Bardzo fajne masełko
    Używa od:próbka
    Masełko ma bardzo fajną konsystencje przyjemną również ma bardzo piękny zapach. Bardzo fajnie rozprowadza się na skórze jak i szybko wchłania., Nie pozostawia uczucia lepkości. Również idealnie nawilżyła jak i skóra była delikatna w dotyku.
    Didisoo
    25 stycznia 2022 o 20:50
    Świetne nawilżenie i wygładzenie
    Masło do ciała używam ponad miesiąc, nie używam go codziennie lecz sporadycznie. Pojemność opakowania wynosi 250 ml, zawiera 100% składników pochodzenia naturalnego. Cena wacha się od około 10- 20 zł. Zapach jest przyjemny. Masełko to świetnie radzi sobie z przesuszona skóra na łokciach, dłoniach z tym problem borykam się zawsze w okresie zimowym. Masło można stosować na całym ciele. Zawiera sok z aloesu który jest znany ze swoich właściwości nawilżających. Produkt nie uczula mnie. Będę stosować ze względu na świetne nawilżenie miejsc szczególnie na to narażonych.
  • 7 kwietnia 2021 o 19:30
    Cudowne masełko
    Masełko otrzymałam w prezencie od przyjaciółki. Troszkę miałam mieszane uczucia pod kątem zapachu. Ale bardzo się ucieszyłam z prezentu. Masełko znajduje się w dużym słoiku z nakrętką. Opakowanie jest bardzo poręczne. Szata graficzna jest skromna ale przejrzysta. Naszym oczom ukazuje się piękny owoc figi i liście konopii. Konsystencja przypomina typowe masło. Jest bardzo aksamitne. Bardzo dobrze rozprowadza się po skórze. Szybko wchłania. Nie pozostawia uczucia lepkości. Zapach jest śliczny i bardzp wyrazisty. Bardzoe długo utrzymuje się na skórze. Moja skóra jest ogólnie mieszana i w dość dobrej kondycji. Jedynie skóra od barku do łokcia jest sucha i szorstka. A to masełko idealnie nawilża. Skóra jest miękka jak aksamit. Widać że jest odżywiona i ma ładny zdrowy kolor. Zostaniemy razem na dłużej. A efekt nawilżenia utrzymuje się bardzo długo. Ja to masełko używam co dwa dni
    Zalety:
    • Zapach cudo
    • Super działa
    • Jest bardzo wydajne
    vtnj123
    9 marca 2021 o 11:06
    Całkiem okej
    Zainteresował mnie ten balsam, kiedy zobaczyłam go w cienie 3 zł w osiedlowym sklepiku. Wzięłam na wypróbowanie. Obawiałam się zapachu, ale po otworzeniu przywitał mnie lekko ziołowy, miły zapach. Konsystencja jest gęsta, dobrze nakłada się na skore, nie wchłania się od razu, ale nie przeszkadza mi to. Skóra jest fajnie nawilżona. Kiedy używam go na ogolone ciało, niestety piecze. Jak za tak niska cenę jest jak najbardziej w porządku, ale nie zapłaciłbym za niego normalnej ceny, która waha się w przedziale 20 zł.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Piecze użyty na ogoloną skore