Wody toaletowe damskie

Oriflame Power Woman EDT

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

dorflow
    11 listopada 2020 o 16:47
    dodaje pałera
    Bardzo ładny zapach jednak nie utrzymuje się zbyt długo na skórze. Polecam psikać na ubrania, wtedy dłużej czuć perfumy. Używam okazjonalnie, gdy gdzieś wychodzę, a mała buteleczka mieści się do torebki. Według mnie są dość wydajne jednak nie używam ich codziennie, dlatego długo stoją na szafce. Buteleczka też ma ładny dizajn, jedynie korek mógłby być z czegoś innego niż plastik..
    • dizajn
    Wady:
    • trwałość
    • plastik
    nuuta
    28 maja 2019 o 8:30
    oprócz zapachu nic szczególnego
    Perfumy te są sprzedawane w oriflame i to nie cały czas, ale w ''okazjonalnej ofercie'' zdaje się. Zapach naprawdę bardzo ładny - trochę słodki, ale nie przesadnie, zdecydowany i dość mocny jak na pierwsze wrażenie. Jednak pierwsze wrażenie z czasem blednie - nie utrzymuje się długo na skórze, po paru godzinach zaledwie na próżno go szukać nosem ;D niegdyś był reklamowany przez Annę Muchę, po aplikacji trochę czuć ''power'', ale później zupełnie znika, szkoda bo mógłby naprawdę wiele dobrego zdziałać z lepszą trwałością. Wydajność jest ok, buteleczka też wygląda ładnie ze standardowym psikaczem. Czasem do niego wracam, ale tylko ze względu na zapach. Polecam kupować w promocyjnej cenie
    Zalety:
    • ładny dość zdecydowany zapach
    • wygląd butelki
    • cena - promocyjna ok, ale w regularnej się nie opłaca jak za taką trwałość
    Wady:
    • trwałość strasznie kuleje
    U konsultantki
    Anna48
    15 listopada 2017 o 20:47
    nic szczególnego
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Dość pospolity zapach. Ciężki, bez lekkości, taki obuchem w łeb. Z pewnością nie na co dzień do pracy ( co prawda szybko traci moc) Nie widzę w nim opisywanej przez kogoś świeżości. Dominuje ciężki, alkoholowy zapach róży. Imbiru nie czuję. Dostałam w prezencie ale nie polecam za takie pieniądze czegoś tak bez wyrazu.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • ciężki zapach bez polotu
  • 31 stycznia 2017 o 9:58
    Miły, ale krótki
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Lubię zapachy Oriflame - mamy ciekawe kompozycje, porządną trwałość i niewysoką cenę. To zapach pewnej siebie, odważnej kobiet,y idealnie komponujący się z garsonką i czerwonymi paznokciami. Niestety, jest bardzo nietrwały - po dwóch, trzech godzinach już nie zostaje nic, gdzie zazwyczaj zapachy Oriflame starczą mi na cały dzień pracy. Nie zdecyduję się na więcej poza próbką.
    U konsultantki
  • 2 października 2015 o 12:16
    Zazwyczaj lubię róż, ale białe czemu nie?
    Zapach bardzo mi się podoba. Jest konkretny, mocny, uderza do głowy, powala na kolana. Ma prawdziwy power....który niestety szybko się kończy. Jakby schodziło powietrze z materaca. Róże które tak pięknie rozwijają się na początku, są prawie niewyczuwalne po 2 godzinach. Finisz jest strasznie blady. Plusy: - za to że jednak mogę lubić róże - zapach super - piękna buteleczka Minus: - nie są trwałe - w tej cenie mogę kupić zapach bardziej trwały i jeszcze bardziej przypadający do gustu Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie