Kredki do oczu

Jelly Pong Pong 2 in 1 Eyeliner & Shadow Kredka do oczu 2 w 1

• 28 sierpnia 2015 o 11:22
    rewelacyjna kredka!
    Świetna kredka! jedna z najlepszych jakie używałam :) znalazłam ją 2 lata temu w GlossyBoxie, marki wcześniej nie znałam, zaskoczyła mnie cena kredki, dosyć wysoka! aleee za takie cudo mogłabym i tyle zapłacić. Kredka jest gruba, bardzo dobrze się ją ostrzy, nie łamie się ani nie kruszy, ma fakturę lekko woskową, głęboko czarny kolor! przepiękny! świetnie się rozciera, nie rozmazuje się, cały dzień w stanie nienaruszonym utrzymuje się na powiece :) używałam ją przez ponad 2 lata! więc jest mega wydajna! zużyłam do samego końca. Byłam z niej bardzo zadowolona i jak gdzieś na nią natrafię to na pewno zakupię :) jest świetna!!!! Używam tego produktu od: ponad 2 lata Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 stycznia 2014 o 16:01
    Świetna :)
    Świetnie się nią maluje oczy... nie sądziłam, że kreskę można wykonac tak łatwo i to kredką! Jedynie szkoda, że kreska nie wychodzi zbytnio cieńka a jest dośc spora no ale cóż... Kredka jest rewelacyjnie mięciutka, nie podrażnia powiek przy malowaniu, dobrze jest "wyprofilowana" prosto się nią maluje oczy. Kolor jaki posiada to czerń i to dośc mocna. Stosuję ją do kresek na górnej powiece bądź dolnej do połowy. Ubolewam nad faktem, że nie mają takiej w kolorze białym bądź cielistym bo w tych kolorach kredki uwielbiam na linię wodną aby optycznie powiększyc oczy. Plusy: + Wygodnie się ja trzyma w ręku + Łatwo się nią maluje + Miękka konsystencja + Nie podrażnia przy malowaniu + Długo się utrzymuje + Nie rozmazuje się + Kolor głębokiej czerni Minusy: - Dośc ciężko jest nią namalowac cieńką kreskę na górnej powiece Używam tego produktu od: Ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: Pierwsze opakowanie
    Odylena
    3 października 2013 o 13:14
    Nie jest uniwersalna.
    Produkt ten mało popularnej na polskim rynku firmy dostałam w GlossyBox co wywołało u mnie spory entuzjazm. Odniosłam wrażenie, że będzie to wreszcie porządna, czarna kredka do oczu o kilku opcjach wykorzystania. No niestety, nie do końca spełniła moje oczekiwania i okazała się zwykłą, niczym nie wyróżniającą się kredką. <b>Zalety:</b> *głęboki, czarny, matowy kolor *kredką bardzo łatwo się maluję, ponieważ jest mięciutka, jedno pociągnięcie i jest kreska *dobra to pokrywania linii wodnej i tak właśnie jej używam *podoba mi się opakowanie - proste, ale ładne i eleganckie *w składzie wosk pszczeli, wosk z palmy, olejek rycynowy *kreska wytrzyma cały dzień *bardzo wydajna <b>Wady:</b> *nie nadaje się jako cień do powiek - momentalnie zbiera się w załamaniach, nie da się tego dobrze rozetrzeć na powiece *nie da rady narysować tym kreski na górnej powiece - kredka jest bardzo gruba, za bardzo *kredka jest strugana - nie jest to wygodne, powinna być wykręca *trzyma się na linii wodnej, ale zawsze gdzieś tam trochę się rozmaże tworząc nieestetyczne czarne plamy pod okiem *bardzo ciężko się zmywa *śmierdzi (na szczęście jest to ledwo wyczuwalny zapach) *mała dostępność *za wysoka cena Kredka nie spełniła moich oczekiwań a tym samym obietnic producenta - żaden z niej cień do powiek, nie spełnia również funkcji eyelinera. Zwykła kredka, którą od czasu do czasu będę używać przy mocniejszych makijażach, produkt nie złapał mnie za serce i zasługuje na miano przeciętniaka. Gdybym wydała na nią pieniążki w cenie regularnej z pewnością byłabym zła. Raczej nie polecam. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 11 września 2013 o 21:20
    Świetna
    Bardzo udana kredka! Mimo początkowych obaw że ciężko się będzie nią malować jestem z niej bardzo zadowolona! Gładko sunie po powiece pozostawiając równą czarną i wyrazistą kreskę. Nie zmazuje się w ciągu dnia, trzyma się dzielnie do wieczora. Jakość jest naprawdę na wysokim poziomie! Cena lekko zaporowa ale na pewno starczy na długo (Zresztą jeśli komuś tak jak mi uda się upolować ją za ułamek cenny na Allegro na pewno będzie zadowolony). Jedny minus to fakt że musiałam się zaopatrzyć w specjalną temperówkę do grubszych kredek ale to moim zdaniem nieduży problem;) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: wciąż pierwsze
    Wewo
    18 lipca 2013 o 20:56
    droga a nijaka
    Dostałam kredkę w glossybox. Muszę powiedzieć, że bardzo spodobał mi się jej skład- wyjątkowo dobry jak na kolorówkę. Ale na tym koniec zachwytów. Nie podoba mi się jej kolor, jak dla mnie to to jest ciemny szary a nie czarny. Trwałość jest bardzo średnia, a sama kreska wychodzi jakoś wyjątkowo kanciaście, nie podoba mi się ten efekt. Generalnie na pewno jej nie kupię a tą dam koleżance. Daję trzy gwiazdki za ładne opakowanie i dobry skład. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego