Kredki do oczu

Avon Always On Point, Eyeliner Precyzyjna konturówka do oczu

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 stycznia 2024 o 22:50
    zawsze w punkt?
    Lubię kredki i konturówki z Avona, bo są wygodne i dobrze napigmentowane (czerń jest czarna, brąz jest brązem i tak dalej, i tak dalej). Zdaje się, że to właśnie jej używałam do swoich pierwszych makeupów... Efekty bywały różne, ale nie zwalam winy na kredkę, lecz na moje umiejętności (a raczej na ich brak). Kiedy już mniej więcej opanowałam tajniki makijażu, wyglądało to w miarę przyzwoicie. Kredka jest miękka, kremowa, więc nie trzeba męczyć oka nadmiarowym nakładem siły. Nie powoduje żadnej reakcji uczuleniowej i jest dość trwała (oczywiście, że znam trwalsze, ta nie odznacza się żadną tytanicznością pod tym względem). Wysuwana, zamykana - higieniczna. Niestety z czasem rysik traci swój kształt i rysuje coraz grubsze kreski... wtedy trzeba naprawdę się bawić, żeby nie uzyskać efektu pandy. Naprawdę nie widzę, by ta temperówka ukryta w kapturku była sprawna ;o Może dostałam felerny egzemplarz? Zamysł super. No tyle że nie działa. Za to ujmuję jedną gwiazdkę przy ocenie opakowania. Raczej do niej nie wrócę. Nie wyróżnia się niczym szczególnym, by składać zamówienia (a miało tak być). Z czasem staje się coraz mniej precyzyjna i nie za wiele można z tym zrobić (gdzie ta temperówka?), trwałość też nie powala na kolana... Ładna głęboka czerń, miękki rysik, fajne opakowanie, wygodne rysowanie. Poza tym nic specjalnego. Wolę dołożyć parę zł, pójść do Hebe i kupić tam coś, z czego naprawdę będę zadowolona.
  • 10 maja 2020 o 23:16
    Mieszane uczucia.
    Ja: Kreski na oku robię regularnie od ponad 15 lat. Oczekiwania: Dobrze napigmentowana, miękka kredka. Opakowanie: Wykręcana czarna kredka. Zamykana plastikową nakrętką. Na zewnątrz charakterystyczne dla serii napisy. Niestety nakrętka lubi się łamać, co za tym idzie transport kredki jest utrudniony, a sama kredka wysycha. Wrażenia: Kredki są wykręcane, teoretycznie nie trzeba ich ostrzyć, ale nieco się tępią i precyzja niestety idzie w odstawkę. Dobrze się nią operuje. Napigmentowanie zależy od koloru - miałam ich parę i muszę przyznać, że kolor czarny jest dość w porządku, natomiast kolor Molten Rose (złotawy) to kompletne przeciwieństwo. Prawie wcale niewidoczny na powiece mimo nakładania wielu warstw. Midnight Navy (granatowa) wygląda jak wyprany czarny, zupełnie inaczej niż w katalogu. Wydajność kredki jest dość duża, starcza bez problemu na parę miesięcy użytkowania. Podczas noszenia ściera się dość równomiernie. Nie wydaje mi się żebym wróciła po te kredki, ponieważ w tej serii, nie znalazłam koloru, który by mnie w jakiś sposób urzekł. Plusem jest cena, można ją dostać za kwotę od 5 do 12 złotych.
  • 21 września 2019 o 12:10
    Nie
    Ta konturówka była bardzo nieudana. Co prawda na początku zdawać by się mogło, że będzie ok, ale szybko zaczęła się ścierać, a przy użytkowaniu łamać. Nie polecam. Słaba konturówka o słabej jakości.
  • 24 marca 2018 o 7:47
    Hicior!
    Uwielbiam ten produkt za intensywność koloru, trwałość oraz precyzyjność w aplikacji. Robienie kreski stało się przyjemnością,a nie męczarnią. Plus też za wybór kolorystyczny. Ja mam czarny:) Bardzo dobry produkt w bardzo niskiej cenie:)
  • 8 lutego 2018 o 20:44
    nigdy więcej!
    Powinni ją sprzedawać z instrukcją obsługi ;-) O mało jej nie zgniotłam próbując wykręcić z opakowania- za nic nie da się tego zrobić. Rysik jest stanowczo za krótki, więc cóż z tego, że kredka ma całkiem znośny kolor (mam czarną) i konsystencję, skoro pomalowanie się takim kikutem jest po prostu trudne. Nawet to niby "naostrzenie" nic nie daje. Jest krótka i już. mam wrażenie, że szoruję plastikiem obudowy po powiece. Uważam, że jest beznadziejna. Nigdy więcej jej nie kupię. Szkoda kasy (nawet w promocji).
    Zalety:
    • konsystencja,
    • całkiem fajny kolor
    Wady:
    • Za krótki "rysik"
    • Trudna "w obsłudze"
    • Niewydajna
    • Bardzo kiepsko się nią maluje
    U konsultantki

Zobacz także inne Kredki do oczu