Pudry do twarzy

Maybelline New York SuperStay 24h Waterproof Powder Trwały puder wodoodporny

Maybelline New York Super Stay 24H Puder 030 Sand 9g

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

malwi73
    4 maja 2020 o 13:54
    Słaby produkt
    Puder zakupiłam jako puder do poprawek do noszenia w torebce. Ale niestety nie spełnił moich oczekiwań. Puder zamknięty w estetycznej solidnie zrobionej puderniczce z lusterkiem. Zakupiłam kolor 10 ivory- najjaśniejszy jaki był w drogerii- a i tak okazał się być za ciemny. Produkt jest bezzapachowy. Dołączony aplikator był średni, ale w zasadzie służył mi do nakładania pudru na skórę. Cena produktu w drogerii była wysoka. W internecie można go kupić o wiele taniej. Produkt nałożony na skórę nieestetycznie się ważył i zbierał. Kolor nie dość ze ciemny, to na skórze jeszcze ciemniał. Puder matowił skórę, ale na niezbyt długo. I raczej nie był wodoodporny. Na pewno nie kupię więcej.
    Kleo99
    8 września 2019 o 22:38
    Całkiem ok
    Puder kupiłam przez wzgląd że chciałam przetestować inny puder niż Affinitone. Puder jest okej. Nie osypuje się, dobrze napigmentowany. Nie jest taki trwały jak to obiecywał producent ale nie jest zły. Plus za opakowanie z lusterkiem i gabeczką. Cena całkiem w porządku bo kupiłam go na promocji za ok 18 zł. Bardzo wydajny. Nie jest ciężki i nie uwidacznia porów czy suchości skóry. Nie wywołuje podrażnień i daje pożądany efekt zmatowienia.
  • 2 kwietnia 2019 o 16:00
    Nie dla mnie
    Puder wręcz pomarańczowy. Posiadam odcień 010 ivory. Matuje dobrze, ale ogólnie mi się nie sprawdził. Robi taką maskę na twarzy jak pomarańcza :// rozprowadza się dobrze, jest przyjemny dla twarzy.
    Zalety:
    • Matuje
    Wady:
    • Kolory
    Goska37
    9 stycznia 2019 o 17:53
    Tak
    Produkt jest calkiem przyjemny. Jest delikatny, lekki i delikatnie omieciona twarz jest zmatowiona i wyglada bardzo fajnie. 24 h sie oczywiscie nie utrzymuje, ale do 5-6 h jak najbardziej. Szczerze
  • 2 września 2018 o 7:46
    Średniaczek.
    Puder mam kilka miesięcy, kupiłam go w Rossmanie i wybrałam niestety zbyt ciemny odcień, który niestety widać na twarzy i przyciemna kolor podkładu. +ma solidna, biała puderniczke, z lusterkiem i gabeczka w środku +nie osypuje i nie pyli zbyt dużo +matuje nawet na długo, około 3-4 godziny praktycznie bez świecenia +jest wydajny -zmienia kolor podkładu (ja kupiłam zdecydowanie za ciemny) -trochę robi plamy, nie rozkłada się równomiernie -podkreśla fakturę skóry -jest dosyć drogi jak na puder drogeryjny średniej jakości.