Mydła

Natura Siberica Naturalne mydło propolisowe `Głębokie oczyszczenie`

• 4 października 2022 o 11:55
    Ideał to mało powiedziane
    Niesamowite ile może zmienić to mydło w pielęgnacji skóry twarzy! Wcześniej używałam nieskończonej ilości kosmetyków dla mojej problematycznej skóry. Kosmetyki dla cery trądzikowej jeszcze bardziej przesuszały moją skórę, a delikatnie oczyszczające zapychały i powodowały powstawanie nowych wyprysków i zaskórników. To mydło to jest HIT. Dogłębnie oczyszcza skórę, ale jej nie podrażnia i nie przesusza. Skóra nie nawet nie jest ściągnięta po myciu, a w moim przypadku to rzadkość! Moja skóra wreszcie odżyła. Dzięki propolisowemu mydełku ograniczyłam codzienną pielęgnacje do minimum, a moja skóra nie jest już katowana różnego typu kosmetykami. Kolejny plus to wydajność, mydełko starcza na około 8 miesięczy codziennego użytkowania. No i przy podróżach samolotem nie wchodzi w ograniczenia kosmetyków płynnych;)
    Zalety:
    • Oczyszczenie wraz z nawilżeniem
    Wady:
    • Kształt - mydełko wyślizguje się z rąk
    Ada9212
    29 października 2018 o 16:04
    Świetne!
    Zupełnie przypadkowo na nie trafiłam i nie zamieniłabym na żadnen inny produkt jeśli chodzi o pielęgnacje twarzy. Wygładza skore i dokładnie czyści pory, dodatkowo jest super wydajne :)
  • 5 maja 2016 o 20:33
    Jestem na tak :)
    Musze powiedziec , mydelko super sprawa. Pieknie zapakowane. Wedlug mnie ma same zalety, bardzo ladnie pachnie, jest wydajne, delikatne, sciaga skore, wyrownuje koloryt, nawilza. Nie sadzilam, ze az tak mnie zaskoczy :) POLECAM
  • 26 kwietnia 2016 o 21:56
    Bardzo dobry produkt do mycia twarzy
    Jeden z lepszych produktów do mycia twarzy jakie było dane mi używać. A właściwie chyba najlepszy. Na pewno do niego wrócę. Skusiłam się na zakup tego mydła dzięki pozytywnym opiniom na wizażu. Były to wówczas chyba raptem ze 3 opinie :). No i nie pożałowałam. Efekt jest natychmiastowy, cera po umycia ma jaśniejszy i jednolity kolor, mydło nie wysusza, jest delikatne. Pięknie się pieni i fajnie ślizga po skórze. Jest też bardzo wydajne, używam go może z póltora miesiąca i myślę, że zużyłam połowę albo nieco więcej. Jest rzeczywiście luksusowo zapakowane, jego otwieranie to przyjemność, aż ma się ochotę zatrzymać opakowanie. Bardzo mnie zaciekawiły inne produkty Natura Siberica, dzięki temu mydełku na pewno coś jeszcze wypróbuję :).
    krokuch
    25 kwietnia 2016 o 15:37
    REWELACJA DLA CER TŁUSTYCH Z WYPRYSKAMI. UWAGA!!! WYSUSZA!!!
    Mam problemy dermatologiczne i ostrożnie wybieram kosmetyki. Stawiam przede wszystkim na naturalny skład bez paskudnych wypełniaczy i innych szkodliwych substancji. Mydło to uważam za produkt wyjątkowy i luksusowy, który pomógł mi w najgorszym momencie, gdy moja skóra zmagała się z nadmierną produkcją sebum i strasznie zatkanymi porami. + doskonale oczyszcza + starcza na kilka miesięcy regularnego stosowania + zmywa cały makijaż łącznie z tuszem do rzęs (warto uważać, by mydło nie dostało się do oczu, gdyż cholernie szczypie) + bardzo poprawia stan cery tłustej + dodaje blasku cerze EDIT: Po dłuższym stosowaniu potwornie przesuszyło moją skórę!!!