Olejki do twarzy

Paese Olej tamanu

Paese Tamanu Oil Flawness Skin 100% Naturalny olej tamanu 15ml

peema
    12 listopada 2020 o 19:53
    Świetny na niespodziewane niespodzianki :)
    Olej tamanu z Paese sprawdza się świetnie na niespodzianki pojawiające się na całym ciele :) w składzie ma naturalne składniki, oczywiście nie radzi sobie z każdym 'przyjacielem' ale zdecydowanie łagodzi stan zapalny. Polecam całym serduchem.
    frasik
    19 lipca 2018 o 21:15
    Super :-)
    Zauważalne efekty - goi i niweluje podrażnienia, radzi sobie nawet z wirusem liszaju, który dopada mnie dwa razu do roku oraz z okresowymi niespodziankami. Zapach nie taki straszny,jak go malują ;-)
    Zalety:
    • Skuteczność w działaniu.
    • Cena.
    • Opakowanie - ciemne, apteczne szkło.
    • Produkt polski.
    • Produkt ekologiczny.
    Wady:
    • Brak.
  • 6 września 2017 o 19:41
    Transformacja cery
    Używałam olejku tamanu kilka lat temu. Albo nie widziałam efektu, bo tamten akurat się nie sprawdzał, albo coś robiłam źle. Ten olejek mieszam na dłoni z kremem na noc i efekt jest jak dla mnie świetny. Koi podrażnienia, przyspiesza gojenie się niespodzianek, skóra wydaje się bardziej gładka, koloryt wyrównany. Nie ma cudów- z poważnymi przebarwieniami sobie nie poradzi, ale mam wrażenie, że cera jest bardziej 'jednolita'. Z wydajnością różnie- zależy ile potrzebuję dodać do kremu. Im większy bałagan na buzi- szczególnie podczas okresu- tym więcej kropli aplikuję. Działą dobrze na podrażnienia po depilacji i jakieś małe ranki na całym ciele. Mój KWC, I law ju i HIT.
    Zalety:
    • DZIAŁANIE
    • przyzwoita cena
    • przyzwoita wydajność
    • higieniczne i estetyczne opakowanie
    Wady:
    • dla niektórych zapach może być nieprzyjemny
  • 16 czerwca 2017 o 10:21
    Rozczarowanie
    Zdecydowana większość opinii jest zachwalająca ten produkt. Niestety ja nie zauważyłam zbawiennego działania olejku. Byłam pełna nadziei ale niestety. Opakowanie jest wygodne, łatwo się aplikuje, do zapachu mogłam się przyzwyczaić. Szkoda tylko że efektów działania u mnie brak. Może jeszcze kiedyś dam mu szansę.
    Mawrr
    3 września 2016 o 13:40
    Wspaniały dla cery tłustej, problematycznej, mieszanej
    Olej tamanu jest stworzony dla cery problematycznej czy przetłuszczającej się: delikatnie i skutecznie rozprawia się z regulacją gruczołów łojowych, wypryskami, przebarwieniami, bliznami. Dodaję parę kropel do kremu rano i wieczorem, zamieniając w ten sposób nawet te mniej udane zakupy w strzał w 10. Oprócz tego odżywia skórę, nie podrażnia i nie uczula. Polecam go jako stały element pielęgnacji wszystkim borykającym się z problematyczną cerą :) Zapach jest faktycznie dość specyficzny, ale można się do niego przyzwyczaić :)

Zobacz także inne Olejki do twarzy