Serum do twarzy

Feel Free Green Leaves, Hemp Liposome Calming Serum Łagodzące serum do twarzy

krokuch
    7 września 2022 o 20:30
    Całkiem dobre serum
    Serum o żelowej konsystencji i delikatnym zapachu. Bałam się, że będzie się kleić - nic podobnego. Przyjemnie nakłada się, rozprowadza i błyskawicznie wchłania. Nie miałam wygórowanych oczekiwań, a tu takie zaskoczenie! Nawilżenie już od pierwszego użycia. Po około pięciu dniach było widać, że cera wygląda inaczej - zdrowo i promiennie. Niby wszystko fajnie, ale zabrakło tego czegoś, więc nie jest to mój ulubieniec.
  • 18 sierpnia 2022 o 15:22
    Dobry
    Mam cerę suchą, więc nawilżenie jej to podstawa. Stosując serum rano i wieczorem widziałam, jak moja skóra wręcz wypija ten kosmetyk. Dobrze sprawdzał się do łagodzenia podrażnień i uspokajania cery w czasie wyprysków, które lubiły pojawiać się zaraz przed trudnymi dniami. Skóra po serum była gładka i nawilżona, spokojna i gotowa na przyjęcie kremu do twarzy. Konsystencja lekko żelowa, gęsta, łatwo się rozprowadza po twarzy. Jednak przyczepię się trochę do samej pipety, którą ciężko nabiera się kosmetyk, do tego samo serum jest mało wydajne. Ale zważając na działanie i wcale nie wysoką cenę, jestem w stanie to wybaczyć, aczkolwiek popracowałabym nad samą pipetą. W ogóle buteleczka jest szklana i bardzo mi się podoba.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Słaba wydajność, problem z pipetą
  • 28 sierpnia 2021 o 22:23
    Jest w porządku
    Kupiłam to serum, ponieważ markę Feel Free darzę ogromną sympatią. Większość jej produktów jest naprawdę godna polecenia, a co najważniejsze - nie robią krzywdy mojej kapryśnej cerze. Serum łagodzące jest dobre, choć ma swoje minusy, a raczej jeden ogromny - opakowanie i sposób aplikacji. Samo serum jest lekkie, dobrze nawilża skórę, przyjemnie pachnie, nie zapycha, nie pozostawia tłustego filmu, ale wydobyć je z opakowania to jest mordęga! A szczególnie na końcówce, zostaje trochę produktu, którego nie da się wydobyć z tej buteleczki. Ugh!
  • 26 sierpnia 2021 o 14:07
    Lekkie serum nawilżające do cery trądzikowej
    Opakowanie produktu to szklany, podłużny słoiczek z drewnianą zakrętką i pipetą, która niestety nie działa zbyt dobrze - nie nabiera dobrze produktu i łatwo się zatyka. Szata graficzna minimalistyczna (z drobnymi liśćmi konopii) i przyjemna dla oka. Serum jest żelowe, przezroczyste o lekko żółtawym zabarwieniu z widocznymi zielonymi drobinkami, natomiast bardzo łatwo się rozprowadza, a kolor i drobinki nie są widoczne na twarzy. Zapach dość delikatny, ale nieco dziwny, roślinno-mączny. Odnośnie działania - serum dość dobrze nawilża i koi skórę. Nie powoduje zwiększonego wysypu, szybko się wchłania i dobrze zgrywa z innymi produktami pielęgnacyjnymi. Latem sprawdza się dobrze pod makijażem, ponieważ nie jest tłuste ani klejące. Dobre, lekkie serum, które moim zdaniem sprawdzi sią cerom tłustym bądź normalnym czy mieszanym. Dla skór suchych nawilżenie będzie moim zdaniem zdecydowanie za małe.
    Zalety:
    • skład
    • nie zapycha
    • lekko nawilża
    • zgrywa się z kremami
    • szklane opakowanie z minimalistyczna grafiką
    Wady:
    • słabo działająca pipetka /
    PatSt
    21 maja 2021 o 17:49
    Mistrzostwo za taką cenę
    Założyłam to konto tylko po to, by ocenić ten produkt. Przed zakupem zaznajomiłam się z opiniami i postanowiłam spróbować - rzeczywiście produkt jest lekki, nie zapycha i wycisza skórę. Największym zaskoczeniem był moment, gdy zaczęły pojawiać mi się comiesięczne zmiany skórne, zastosowałam ten (i tylko ten, by sprawdzić działanie) kosmetyk i muszę przyznać, że byłam w szoku. Najczęściej z takimi zmianami trochę walczyłam a po użyciu tego serum zniknęły w ciągu 2 dni. Jak na taką cenę produkt sprawdza mi się naprawdę dobrze i czuję, że jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • wycisza" skórę
    • pomaga w walce z lekkimi zmianami skórnymi.
    • ma przyjemną, gęstą ale i szybko wchłaniającą się konsystencję
    • nie ma nieprzyjemnego zapachu
    • cena + ilość produktu + działanie jest jak najbardziej na plus.
    Wady:
    • Tak jak pisały poprzedniczki jest duży problem z pipetą, która jest twarda i ciężko nią nabrać produkt ale do przyzwyczajenia.