Serum do włosów

Jantar Serum regenerujące z esencją bursztynową do włosów bardzo zniszczonych

Farmona Jantar Serum Regeneracyjne Bursztyn 100ml
Jantar Serum z esencją bursztynową, regenerujące do włosów zniszczonych 100 ml 100 ml
Jantar Bursztynowa Regeneracja

Nasi użytkownicy zostawili 113 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 marca 2025 o 20:25
    Włosy lekkie, sprężyste
    Włosy po tym serum są lekkie i sprężyste. Nie puszą się. Ładnie się układają. Świetna odżywka bez spłukiwania. Używam po odżywkach do spłukania lub samą.
    AniaFox
    23 lutego 2025 o 20:33
    Świetne serum do włosów bez spłukiwania
    Serum regenerujące do włosów bardzo zniszczonych Jantar to prawdziwy ratunek dla moich włosów. które poddawane są codziennie termicznej stylizacji (suszarka, prostownica). Już od pierwszej aplikacji zauważyłam, że stały się one miękkie, bardziej lśniące. Ekstrakt z bursztynu robi swoje, a włosy wyglądają na zdrowsze, bardziej odżywione i mocniejsze. Co mi się najbardziej spodobało: - regeneracja i nawilżenie - włosy są tak miękkie i błyszczące - lekka formuła - nie obciąża włosów - włosy są odżywione, ale nie tłuste - to dla mnie mega plus - brak spłukiwania - to dla mnie najlepsza zaleta - po prostu nakładam na wilgotne włosy, rozczesuję, suszę i gotowe - idealne, gdy nie mam czasu na skomplikowane rytuały - cena - kosztuje kilkanaście złotych A co może przeszkadzać: - zapach jest dość intensywny i może nie każdemu się spodobać - u mnie utrzymuje się przez jakiś czas, więc warto mieć to na uwadze. - wydajność - przy dłuższych włosach, to serum może się skończyć szybciej, ale na szczęście nie jest to drogi produkt, więc nie czuję, że przepłacam Włosy w kiepskiej kondycji mogą zyskać po użyciu tego serum. Dla mnie dzięki temu, że jest łatwe w użyciu, skuteczne i daje widoczne efekty - stanie się jednym z ulubionych kosmetyków do włosów.
  • 13 października 2024 o 14:15
    Świetne serum do włosów bez spłukiwania.
    Serum zamknięte jest w wygodnej tubce o pojemności 100 ml. Zapach wyczuwalny, przyjemny. Konsystencja lekka, treściwa. Nie obciąża włosów. Serum dostałam w prezencie za tytuł recenzentki miesiąca na Wizażu. W składzie: Esencja bursztynowa Keratrix Kolagen Proteiny Serum stosuję od kilku miesięcy po każdym myciu włosów. Na umyte osuszone włosy. Jest lekkie, treściwe. Dobrze się rozsmarowuje i nie obciaza włosów. Nie pozostawia tłustej warstwy na włosach. Serum świetnie się sprawdza na długości włosów jaki i same końcówki. Wystarczy niewielka ilość. Włosy są błyszczące i wygładzone. Ładnie wyglądają. Nie puszą się i nie są posklejane. Jestem mile zaskoczona tym produktem ponieważ przeważnie sera na moich cienkich włosach nie sprawdzały się dobrze, obciążały i sklejały pasma. Dlatego częściej stosowałam olejki. Ogólnie serum z esencji bursztynową jest obecnie u mnie strzałem w dziesiątkę. Stosuję po każdym myciu i jestem zadowolona. Włosy po użyciu serum dobrze się rozczesują, są odżywione i błyszczące. Zalety: Nie obciąża włosów Wygładza Odżywia Nadaje połysk Włosy dobrze się rozczesują Lekka formuła Bez spłukiwania Skład
    aklina
    13 maja 2024 o 21:24
    Zaskoczenie
    Serum kupiłam na promocji z Rossmannie za około 15zł. Ma ono zapach charakterystyczny dla kosmetyków serii Jantar - uwielbiam. Nie doczytałam, że serum używa się bez spłukiwania i używałam jako odżywki. Efekt mnie zaskoczył - włosy były błyszczące, zadbane, wyglądały jakbym wyszła prosto od dobrego fryzjera! Polecam!
  • 18 lutego 2024 o 17:02
    Dawno nie trafiłam na tak dobry produkt
    OPAKOWANIE klasyczna tubka z wygodnym zamknięciem FORMUŁA biały, niezbyt gęsty balsam, łatwo rozprowadza się na włosach i ma dość mocny zapach - trochę męski, jak typowy jantar ???? EFEKTY to serum to złoto. Idealnie dociąża włosy, ale ich nie przeciąża. Wyglądają zdrowo, mają piękny połysk. Włosy są po nim sypkie, ale sprawiają wrażenie gęstszych niż w rzeczywistości. Jak dla mnie świetna propozycja do codziennej pielęgnacji. Na pewno zostanie ze mną na dłużej.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl