Pudry do twarzy

Avon Color Trend, Pressed Powder (nowa wersja) Puder `Świecenie pod kontrolą`

• 3 listopada 2022 o 11:06
    Wróciłam do niego po latach
    Jak byłam nastolatką używałam tego pudru i chyba jakoś z sentymentu, przy którymś zamówieniu z Avonu, wrzuciłam go do koszyka. I w sumie nie zawiodłam się na nim. Mój to kolor "light". Puder dobrze matuje; mam cerę mieszaną, więc po ok. 8 godz. cera wymaga poprawki pudrem, ale jedynie w tzw strefie "T". Puder świetnie współgra z moimi różnymi podkładami, o różnym wykończeniu. Jest wydajny, starcza na bardzo długo, aż ciężko go zużyć. Wróciłam do niego po latach i na pewno kupię ponownie.
  • 18 kwietnia 2021 o 15:27
    Bardzo fajny
    Produkt ten otrzymałam w prezencie, z czego bardzo się cieszę. Z pewnością sama bym go nie kupiła. Puder bardzo przypadł mi go gustu. Bardzo ładnie matuje skórę co w przypadku cery mieszanej jest ogromnym plusem. Długo utrzymuje się na skórze. Jest niewidoczny, nie robi plam, wygląda naturalnie.Dopasowuje się do kolorytu skóry. Jest bardzo wydajny. Ładne opakowanie. Czy powrócę do niego? Niewiem.. Zanim się skończy, z pewnością na rynku będzie wiele innych produktów, które będę chciała wypróbować ;)
    Zalety:
    • bardzo ładnie matuje
    • długo się utrzymuje na skórze
    • jest wydajny
    • dopasowuje się do kolorytu skóry
    • tani
  • 20 marca 2020 o 10:58
    Ok, ale znam lepsze
    Do tzw. ,,puder torebkowy"- kupuję takie tańsze, trochę gorszej jakości do poprawek w ciągu dnia. Wcześniej lubiłam antybakteryjny puder od Isany, ale opakowanie nie należało do najtrwalszych, dlatego zdecydowałam się na zmianę. Oczywiście przede wszystkim za zakupem przemówiła do mnie cena. Od razu po zakupie wrzuciłam go do torebki. Przyznam, że opakowanie wygląda na toporne i bardzo trwałe, niestety tak nie jest. Na początku zrobiły się rysy, później drobne pęknięcia na wieczku. Opakowanie nie rozpadło się na części pierwsze, ale wygląda na mocno spracowane. Przede wszystkim dobrze wygląda na twarzy. Nie zostawia efektu sztucznego mattu. Faktycznie mniej się świecę, ale wygląda to naturalnie i mimo wszystko zdrowo. Jestem zdziwiona trwałością- spokojnie trzyma na twarzy 3 godziny. Nie spodziewałam się nawet tego. Nie warzy się na twarzy, nie robi żadnych plam. Przyjemnie rozprowadza się na twarzy. Nie zbiera się w kącikach. Na minus fakt, że podkreśla suche skórki. Dobry dla cery tłustej, ale mieszana z przesuszeniami zapewne się z nią nie polubi. Jest ok, ale wolę ten od Isany. Raczej nie kupię ponownie, chociaż jestem zadowolona, że zdecydowałam się na ten zakup. Przekonałam się, że jest dobrze, ale potrafię znaleźć coś lepszego.
    Zalety:
    • Niska cena.
    • Dobra wydajność.
    • Całkiem dobrze matuje.
    • Daje naturalny efekt.
    • Nie warzy się.
    • Nie zatyka porów.
    • Nie robi plam.
    • Dobrze rozprowadza się na twarzy.
    Wady:
    • Niespecjalnie trwałe opakowanie.
    • Podkreśla suche skórki.
  • 2 listopada 2019 o 15:14
    Avon puder prasowany color trend
    Używałam kiedyś tego pudru jest naprawdę dobry bardzo dobrze matuje twarz nakłada się bardzo dobrze i co najważniejsze po nałożeniu niewyglada sztucznie twarz się nie świeci utrzymuje się bardzo długo i jest wydajny opakowanie jest okrągłe i wielkość idealna cena produktu do 20zl prasowany
    Zalety:
    • Dobry mat i naturalność
    Wady:
    • Brak wad
  • 3 września 2018 o 23:37
    Średniak
    Puder kupiłam, ponieważ skusiła mnie promocja. Jednak okazał się kompletnie nie dla mnie, podkreślał suche skórki oraz nie stapiał się do końca z podkładem. Efekt matowienia również utrzymywał się dość krótko.
    Zalety:
    Wady:
    • podkreśla suche skórki
    • nie matuje