Róże do policzków

PAESE Róż do Policzków Arganowy 65
notino.pl
PAESE Róż Z Olejkiem Arganowym NR 41, 4 g 18218
PAESE Róż Z Olejkiem Arganowym NR 41, 4 g 18218

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2022 o 22:58
    Bardzo dobry róż
    Posiadam odcień 38, jest to przepiękny lekko przybrudzony różowy kolor z ciepłymi podtonami. Wydaje mi się, że pasuje do większości kolorów skóry z racji na swój uniwersalny odcień. Ma delikatną drobinę w sobie przez co na policzkach wygląda naprawdę zdrowo i naturalnie. Kolor da się budować, chociaż ja preferuje tylko lekko musnąć nim twarz. Utrzymuje się dość długo, ale niestety nie jest bardzo odporny na ścieranie. Produkt jest dość wydajny i starcza na bardzo długi czas.
    Zalety:
    • Odcień
    • Delikatna drobina
    • Wydajny
    • Nie wysusza skóry
  • 8 lipca 2021 o 22:18
    dla mnie super
    Jak dla mnie super , róż niedrogi ładna kolorystyka miałam 3 odcienie i każdy nakładał się ładnie nie było plam a pigmentacja super bo nie była lekka ani przesadzona wręcz idealna bo nie dało się przedobrzyć po jednym pociągnięciu także polecam
    Zalety:
    • kolorystyka przepiękny koralowy odcień , miałam różowy zimny i w brąz wpadający świetne odcienie
  • 14 marca 2021 o 13:59
    Mój ulubieniec
    Mam róż w odcieniu lychee. Jest to brzoskwiniowy ciepły odcień o delikatnym złotawym połysku. Na skórze daje efekt zdrowego promiennego dziewczęcego rumieńca, wygląda prześlicznie. Jest to zdecydowanie mój najulubieńszy róż. Trzeba tylko uważać, ponieważ jest dość miękki i bardzo łatwo nabrać go za dużo na pędzel, a w nadmiarze to nawet takie cudo nie wygląda ładnie. Puder ma w sobie delikatne złote drobinki, które widać na kosmetyku, ale na twarzy tworzą delikatną złotawą taflę, nie widać pojedynczych drobinek. W opakowaniu róż pachnie owocowo, ale na skórze zapach nie zostaje. Trudno mi stwierdzić czy ma jakieś działanie pielęgnacyjne, ale wcale tego po nim nie oczekuję, bo to tylko róż. Na pewno nie szkodzi, nie zapycha, nie podrażnia, nie wysusza skóry. Trzyma się ładnie cały dzień i nie ściera się od razu nawet pod maseczką. Mimo miękkości jest wydajny. Jak go kiedyś wykorzystam do końca na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Piękny, zdrowyPiękny, rozświetlony kolor
    • Trwałość makijażu
    • Nie szkodzi skórze w żaden sposób
  • 20 stycznia 2021 o 7:03
    Zaróżowione lica
    Róż to nieodłączny element mojego codziennego makijażu, który dodaje nieco życia i kolorytu mym bladym licom :) Odcień recenzowanego na którego się zdecydowałam nosi numer 57 i jest on po prostu... różowy. Bez żadnych brzoskwiniowych czy pomarańczowych tonów. Ot, jasny, dziewczęcy róż. Część osób zarzuca mu średnią pigmentację,ktora akurat dla mnie jest atutem, gdyż jako totalny bladziuch nie zrobię sobię takim kosmetykiem krzywdy w postaci intensywnych plam, gdyż róż jedynie ładnie muska moje policzki delikatnym kolorem. Te po jego aplikacji są delikatnie zaróżowione. Cera wygląda dziewczęco i zdrowo. Produkt nie posiada w składzie żadnych świecących drobinek, ale zostawia na skórze ładne, satynowe wykończenie. Róż dość długo utrzymuje się na twarzy, nawet w pracy pod maseczką ochronną. Nie podrażnia mojej mieszanej cery, ani jej nie zapycha. Opakowanie mimo iż oczywiście plastikowe, dość dobrze zostało wykonane. Mazidlo jest bardzo wydajne, ale to już domena tego typu kosmetyków.
    Zalety:
    • Średnia pigmentacja, dzięki której ciężko sobie zrobić produktem "krzywdę".
    • Ładny, dziewczęcy różowy odcień.
    • Brak świecących drobinek w składzie.
    • Satynowe wykończenie produktu.
  • 1 października 2020 o 13:08
    Strata pieniędzy
    Posiadam różw odcieniu 56 - jest to matowy odcień, określiłabym go jako różowo-brzoskwiniowy. Sam kolor jest bardzo ładny, świeży, młodzieńczy. Jednak cała reszta to jakaś masakra. Mam wrażenie, że ten róż nie posiada żadnej pigmentacji. Trzeba sie zdrowo namęczyć, żeby uzyskać jakikolwiek efekt. Nawet robiąc palcem tzw. swatch, muszę kilka razy mocno potrzeć żeby było w ogóle coś widać. O pędzlu nawet nie wspomnę... Konsystencja także mi nie odpowiada. Tępa, sucha, twarda, zbita. Dziwne, bo ponoć produkt jest z olejem arganowym. A co ciekawe, producent pisze że ten róż ma dbać o poziom nawilżenia skóry. Nie wydaje mi się. Opakowanie nawet mi się podoba. Małe, zgrabne, proste. Ma odkręcane wieczko. Póki co nic mi sie z nim nie stało, ale to może dlatego że bardzo mało używam tego produktu... Chciałabym dać więcej dla polskiego producenta, ale niestety ten róż oceniam na 2 gwiazdki. Dla mnie mimo pięknego koloru jest kompletnie bezużyteczny.