Róże do policzków

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush Płynny róż do policzków

Sephora
Rare Beauty - Soft Pinch Liquid Blush - Róż W Płynie - Soft Pinch Dewy Liquid Blush Joy - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 134 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 czerwca 2025 o 17:08
    Niczego mu nie brakuje
    Mam odcień Hope. Trzeba dopasować odcień pod siebie, wcześniej miałam odcień Happy i nie cierpiałam go nosić, po pierwsze był zbyt chłodny a po drugie miał inną formułę, bardziej lśniącą (?). Ale Hope jest piękny, zainspirowałam sie Selena która sama go używa najczęściej.
    Zalety:
    • Niewielka ilość wystarczy
    • Nie robi plam
    • Nie zapycha
    • Nie ściera sie
    • Łatwo się blenduje, ja używam pędzla by sie nie brudzić ale zdarzało mi się blendowac palcami i nie było problemu
    • Wydajny
    Wady:
    • Nie widzę wad. Cena jest usprawiedliwiona jakością i wydajnością
  • 28 maja 2025 o 20:00
    Dobrze się sprawdza
    Róż z Rare Beauty to totalny hit! Przyznam, że długo zastanawiałam się, czy faktycznie jest wart całego tego zachwytu w internecie – no i teraz już wiem, że zdecydowanie tak. Ma świetną pigmentację, a ja tego oczekuje od różu. Na początku próbowałam rozprowadzać go gąbeczką, ale kompletnie mi to nie pasowało – miałam wrażenie, że produkt gdzieś znika, a efekt był ledwo widoczny. Dopiero pędzel zrobił robotę! Aplikacja jest wtedy dużo bardziej precyzyjna, róż rozkłada się równomiernie i pięknie wtapia w skórę, nie zostawiając plam. Wygląda bardzo naturalnie, a przy tym utrzymuje się cały dzień bez potrzeby poprawek. Mam odcień encourage.
  • 20 maja 2025 o 15:11
    Prawie idealny róż
    Mam odcień Worth, który jest naprawdę przepiękny – dziewczęcy i bardzo uniwersalny. Idealnie sprawdza się do codziennego makijażu, szczególnie jeśli ktoś lubi naturalny efekt bez przerysowania. Wygląda świeżo, nie podkreśla porów ani suchych skórek, a dzięki płynnej formule łatwo się go rozprowadza, zarówno palcami, jak i pędzlem. Pigmentacja jest bardzo mocna, więc wystarczy dosłownie kropka, żeby uzyskać ładny efekt. Wydajność to ogromny plus – używam go już od kilku tygodni i zużycie jest praktycznie niezauważalne. Myślę, że ten produkt spokojnie wystarczy na kilka lat, więc mimo wysokiej ceny można to potraktować jako inwestycję. Jeśli chodzi o trwałość – tutaj mam pewien niedosyt. Mam cerę mieszaną i zauważyłam, że róż niestety dość szybko się ulatnia. Pod koniec dnia jest już ledwo widoczny, nawet przy przypudrowaniu. Szkoda, bo kolor naprawdę robi efekt „zdrowej skóry” i chciałabym, żeby utrzymywał się dłużej. Opakowanie wygląda ślicznie i jest bardzo charakterystyczne dla Rare Beauty – minimalistyczne, z wygodnym aplikatorem. Niestety bardzo łatwo się brudzi, ponieważ produkt ma tendencję do brudzenia brzegów opakowania. Jeśli ktoś, tak jak ja, lubi mieć czyste i estetyczne kosmetyki, to może być to trochę irytujące. Podsumowując: to dobry produkt, szczególnie jeśli szukacie lekkiego, dziennego różu o pięknym kolorze i super wydajności. Gdyby tylko trwałość była lepsza, byłby to dla mnie absolutny ideał. Mimo wszystko polecam – warto spróbować, zwłaszcza jeśli róż w płynie to dla Was coś nowego.
  • 18 maja 2025 o 1:04
    Odkryłam róż idealny!
    Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush w odcieniu Hope to prawdziwy game-changer w mojej kosmetyczce. Ma cudowny, neutralno-różowy kolor, który pasuje praktycznie do każdego makijażu i typu urody. Wygląda niezwykle świeżo, dziewczęco i naturalnie – dosłownie jak zdrowy rumieniec od środka. Formuła jest bardzo lekka, a przy tym niesamowicie napigmentowana – wystarczy dosłownie kropla, by uzyskać widoczny efekt. Świetnie się rozciera, stapia ze skórą i daje satynowe wykończenie bez smug. Uwielbiam też jego trwałość – utrzymuje się przez cały dzień, nie blaknie i nie ściera się. To jeden z tych produktów, które naprawdę robią różnicę i zawsze zbierają komplementy. Zdecydowanie mój ulubieniec wśród płynnych róży!
  • 17 maja 2025 o 14:19
    Świetny
    Tak samo jak rozświetlacz z tej marki - rewelacyjny. Mam go już prawie rok i jeszcze mam pierwsze opakowanie, co wskazuje na to, że jest bardzo wydajny. Co prawda trzeba od razu szybko go rozblendowac, jednak to jest warte efektu!
    Zalety:
    • Wydajny,
    W perfumerii