Róże do policzków

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush Płynny róż do policzków

Sephora
Rare Beauty - Soft Pinch Liquid Blush - Róż W Płynie - Soft Pinch Matte Liquid Blush Love - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 124 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Dzisiaj o 0:31
    Małe cudo
    Róż od marki Rare Beauty zakupiłam wraz z płynnym bronzerem. Obydwa produkty są bardzo do siebie podobne. Róż posiadam w odcieniu Happy i jest to delikatny i bardzo dziewczęcy połyskujący odcień. Płynna, lekka formuła idealnie rozprowadza się i blenduje po twarzy, ale trzeba robić to dość szybko ponieważ on naprawdę bardzo szybko zastyga. Produkt jest bardzo mocno napigmentowany, wiec wystarczy jedna mała kropeczka na jeden policzek, by uzyskać upragniony efekt. A efekt można budować od subtelnie rumianych po mocno uwydatnione policzki. Płynny Róż daje naturalny efekt rozpromienionej i zdrowo wyglądającej cery, współgra z każdym podkładem i pudrem, ale również bardzo dobrze wygląda solo. Jest bardzo trwały i nie ściera się w ciągu dnia. Jego minusem jest cena, za róż trzeba zapłacić okolo 130 zł, a pojemność to tylko 7,5 ml, ale na szczęście jego wydajność to rekompensuje. Używam go od kilku miesięcy i końca nie widać. Drugim minusem jest (chociaż przepiękne i urocze) opakowanie, z którego produkt przy odkręcaniu lub zamykaniu wydobywa się na zewnątrz brudząc butelkę. Pomimo małych niedociągnięć jest to dla mnie fantastyczny produkt i bardzo chętnie przestestuje jego inne odcienie o ile ten obecny da mi na to szansę i kiedyś się skończy.
    Zalety:
    • Niesamowita wydajność
    • Piękny odcień
    • Mocny pigment
    • Formuła, która dobrze się rozprowadza i blenduje
    • Szybko zastygający co czyni go bardzo trwałym produktem
    Wady:
    • Bardzo mała pojemność (ale jak wydajna)
    • Opakowanie (produkt wydostaje się na zewnątrz)
  • 22 kwietnia 2025 o 19:55
    Róż, który starczy na wieki
    Róż w kremie od Rare Beauty to totalny hit! Super kremowa konsystencja, łatwo się rozciera, wystarczy. odrobinka, żeby uzyskać naturalny rumieniec. Daje świeży, zdrowy glow i długo się trzyma. No i te opakowanie minimalistyczne, ale urocze. Idealna opcja na co dzień i na większe wyjścia.
    Zalety:
    • Pigment
    • Naturalność
    • Dostępność
  • 12 kwietnia 2025 o 12:07
    TAK TAK TAK
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Polecam ten produkt miłośniczka różu, super się blenduje bardo wydajny przez co warty jest swojej ceny szybciej kupię nowy bo będę chciała przetestować nowy kolor niż on się skończy
    Zalety:
    • Wydajny
    • Super się z nim pracuje
    Zuz22
    13 marca 2025 o 14:29
    Mój ulubiony róż.
    Jakiś czas temu odkryłam ten róż i jest on moim ulubieńcem. Świetnie się trzyma, ma mocny pigment i jest bardzo bardzo wydajny, cały czas jestem w trakcie pierwszego opakowanie pomimo tego, że róż mam już kilka miesięcy. Nadaje się on idealnie nawet jeśli nie chce się korzystać z różu na sucho. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • Trwałość, pigment, opakowanie, wydajność
  • 11 marca 2025 o 23:57
    Jego lekka konsystencja sprawia, że idealnie wtapia się w skórę.
    ✔ Pigmentacja: Bardzo intensywna! Już odrobina produktu wystarcza, więc trzeba nakładać go ostrożnie. ✔ Konsystencja: Lekka, kremowa, ale szybko zastyga, więc warto blendować od razu. ✔ Trwałość: Utrzymuje się cały dzień bez poprawek, nie ściera się i nie zostawia plam. ✔ Efekt: Skóra wygląda świeżo i promiennie, a róż daje naturalny rumieniec. ✔ Aplikacja: Najlepiej nakładać gąbeczką lub palcami dla bardziej subtelnego efektu.
    Zalety:
    • Wydajność – starcza na bardzo długo!
    • Piękne odcienie, pasujące do różnych karnacji.
    • Można budować intensywność.
    • Dobrze współgra z podkładem i pudrem.
    Wady:
    • Szybko zastyga – trzeba go sprawnie blendować.
    • Może być zbyt mocny dla osób, które wolą delikatne róże.