WIZAŻ logo
Róże do policzków

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush Płynny róż do policzków

4,7 (211)
106 hitów!

Sephora
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 211 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lipca 2026 o 20:20
    wielkie oczekiwania i wielkie rozczarowanie
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Marzyłam o tym produkcie aż w końcu dostałam go i miałam okazję przetestować. Inne kosmetyki z tej firmy sprawdzały mi się super i w tym różu (jako, że kocham róże do policzków) pokładałam ogromne nadzieje. Jednakże jestem nim naprawdę rozczarowana. Jeżeli chodzi o kolor to jest okej ale po rozprowadzeniu czy to gąbeczką czy pędzlem po paru sekundach znika, dziwnie zbiera mi się w okolicy bronzera mimo, że nakładam go znacznie wyżej co wygląda bardzo nieestetycznie, dodatkowo opakowanie, mimo, że nigdy go nie upuściłam to leżąc w toaletce nawet kiedy go nie używam to strasznie się z niego leje i brudzi mi inne kosmetyki. Ogólnie uważam, że to przehypowany produkt i nie jest wart swojej ceny i sławy, mimo, że marka rare beauty jest naprawdę dobrą marką.
    Zalety:
    • przyjemne wykończenie
    Wady:
    • szybko niknie
    • opakowanie z którego się leje
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 1 lipca 2026 o 3:31
    Niby ok, ale czegoś mi brakuje
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tego różu chyba nie trzeba przedstawiać. Kupiłam go w wersji podróżnej i bardzo się cieszę, bo mam mieszane uczucia. Mam go w kultowym odcieniu Hope, który nie do końca mi siedzi. Sam róż jest bardzo ładny, opakowanie, szata graficzna, nawet kolor wydaje się być ładny. Jest dobrze napigmentowany, wystarczy niewielka kropeczka aby rozprowadzić go po policzku. Jednak sam odcień nie do końca jest taki " mój " , wolałabym aby był bardziej rozświetlający, kolor już bym sobie dobrała inny pod swoją karnację, myślę, że spróbuję z innym odcieniem i dam mu jeszcze szansę!
    Zalety:
    • Mocny Pigment
    • Wydajny
    • Dobrze sie rozprowadza
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 20 czerwca 2026 o 17:16
    Absolutny hit i król wśród różów w płynie!
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Dosłownie wszędzie – a zwłaszcza na TikToku – ciągle wyświetlał mi się ten róż. Doszło do momentu, że nie mogłam otworzyć aplikacji, żeby go nie zobaczyć! W końcu uległam temu całemu hype'owi i postanowiłam, że muszę go sama kupić i przetestować. I wiecie co? To była najlepsza decyzja! Jestem mega, mega zadowolona! To jest absolutnie najlepszy róż w płynie, jaki kiedykolwiek miałam w rękach. Pigmentacja jest wręcz niesamowita – wystarczy dosłownie kropelka, żeby uzyskać piękny, świeży rumieniec, więc to opakowanie ze zdjęcia starczy mi chyba na wieki. Przepięknie i z łatwością wtapia się w skórę, nie robi plam i trzyma się na buzi przez calutki dzień bez żadnych poprawek. Wygląda super naturalnie i zdrowo. Jeśli tak jak ja zastanawiacie się nad zakupem przez filmiki w sieci – nie ma na co czekać, ten produkt naprawdę zasługuje na cały ten zachwyt!
  • 9 czerwca 2026 o 11:17
    Dobry pigment, ale aplikacja tylko palcem lub pędzlem!
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Płynny róż do policzków o bardzo ładnej pigmentacji, który wymaga jednak odpowiedniej techniki nakładania. Produkt należy aplikować wyłącznie dłonią bądź pędzlem, ponieważ gąbeczka niestety za bardzo go wchłania, przez co marnuje się sporo kosmetyku i traci się pożądany efekt. Przy wyborze odpowiedniego aplikatora trwałość jest poprawna, ale bez szału, produkt potrafi z czasem nieco zblednąć. Całość zamknięta jest w bardzo poręcznym i estetycznym opakowaniu, które ładnie wygląda na toaletce. Na początek polecam kupić małe opakowanie dla przetestowania formy, ponieważ róż jest niesamowicie wydajny i taka miniatura starczy na bardzo długo.
    Zalety:
    • Róż ma ładny, wyrazisty kolor, który dobrze odznacza się na policzkach i łatwo daje się budować.
    • Flakonik prezentuje się bardzo elegancko, estetycznie i bez problemu mieści się w każdej torebce.
    • Produkt jest tak wydajny, że małe opakowanie testowe starczy na bardzo długi czas użytkowania.
    Wady:
    • Kosmetyk kompletnie nie współpracuje z gąbeczkami do makijażu – gąbka drastycznie wchłania produkt i "zjada" cały pigment.
    • Nawet przy nałożeniu pędzlem lub dłonią, trwałość na skórze jest tylko "taka o" i mogłaby być nieco lepsza.
  • 8 czerwca 2026 o 9:47
    Bardzo polecam dla osob ktore szukaja kosmetyku na wiele lat
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Jestem bardzo zadowolona z tego różu Rare Beauty. Ma piękny kolor, łatwo się rozprowadza i daje naturalny efekt świeżej, promiennej cery. Wystarczy niewielka ilość produktu, więc jest bardzo wydajny. Dodatkowo utrzymuje się na skórze przez wiele godzin. Zdecydowanie polecam ten róż każdej osobie, która szuka trwałego i efektownego kosmetyku.
    Zalety:
    • Duza wydajność, efekt świeżości ,długo trwałość
    Wady:
    • Szybko zastyga

szukaj