Topy do paznokci

Sally Hansen No Chip Acrylic Top Coat Akrylowy preparat nawierzchniowy (nowa wersja)

Sally Hansen No Chip Acrylic Top Coat - Akrylowy preparat nawierzchniowy 13,3ml

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 lipca 2021 o 20:38
    Nie robi nic, co obiecuje producent na opakowaniu.
    Zakupiłam go już parę lat temu. Odkryłam go, gdy zaczęłam sprzątać swoje kosmetyki i rzeczy przy przeprowadzce. Na początku użyłam go z 4 razy i teraz 2 razy i stwierdzam, iż ten produkt to jakiś kompletny bubel, bez ładu i składu. Nikomu do niczego nie potrzebny. Ten produkt rozpuszcza wręcz lakier, a nie go utwardza. Bardzo długo schnie na paznokciu i rozlewa warstwy lakieru z pod spodu, więc cały jego zamysł i zadanie się kończy, bo zamiast polepszyć wykonany manicure to niszczy. Bardzo długo schnie, po nocy mam odbitą pościel. Trwałość jest tragiczna. Solo czy z lakierem, zaczyna schodzić już z paznokcia po jednym dniu. Daje sobie z nim spokój i pozbywam się go. Tragiczny bubel.
    otsu
    1 stycznia 2019 o 20:16
    Tragedia to mało powiedziane
    Tak beznadziejnego produktu dawno nie uświadczyłam. Pierwszy raz mam do czynienia z top coatem, który działa w sposób przeciwny od zamierzonego. Nie tylko nie przedłuża trwałości lakieru, ale znacznie go skraca. Powoduje nieestetyczne pękanie. Zbiera się i widać go na paznokciu mimo dokładnego pokrycia całej płytki do brzegów i kącików. Lakier szybciej odpryskuje, niż bez top coatu. Więc po co tego używać. No śmiech na sali. Firma zawodzi na całej linii takim wytworem.
    Zalety:
    • li tylko cena, bo kupiony za grosze na promocji
    • duża pojemność
    Wady:
    • nie działa kompletnie
    • niszczy manicure
    • skraca trwałość lakierów
    • powoduje nieestetyczne smugi, bąble
  • 1 stycznia 2019 o 14:52
    SUPER
    Nie rozumirm negatywnych opinii o tym produkcie. może skład się zmienił. Paznokcie malowałam 2 dni temu wieczorem, od razu po wyschnięciu pokryłam je tym top coatem pod lskierem mam pomaranczowa odzywkę tej samej firmy, lakier lovely circus). Potem zszokowana rzeczytałam recenzje tutaj, ale stwierdziłam że nie pomaluje od nowa zobacze co się stanie. Po 48 godz moje paznokcie nadal wygladają super, są lśniące jak zaraz po pomalowaniu. Po 48 zazwyczaj musiałam malować na nowo a tu taka miła niespodzianka. Polecam dać mu jeszcze jedną szanse, przypuszczam że producent zmienił skład produktu.Cena za odżywkę i ten top coat dałam w sumie 9zł na promocji w hebe
    Zalety:
    • Zgodny z opisem producenta
    • szybko wysycha
    Wady:
    • nic
  • 19 września 2018 o 22:51
    Bubel
    Niestety ale nie. Coś strasznego. Top po nałożeniu na paznokcie tworzy małe bąbelki powietrza, co wygląda bardzo nieestetycznie. Dodatkowo po wyschnięciu pęka wraz z lakierem co wygląda jeszcze gorzej. Stosowałam z różnymi lakierami lecz za każdym razem problem jest ten sam. Prawie cała buteleczka wylądowała w koszu na śmieci. Nigdy więcej.
    Wady:
    • pęka po wyschnięciu na lakierze
    • tworzy małe bąbelki powietrza
  • 12 marca 2018 o 13:18
    Porażka
    Nie zerknęłam wcześniej na wizaż(o zgrozo!) i kupiłam w ciemno za radą pani z drogerii. Myślałam( i ona pewnie też), że produkt marki Sally Hansen nie może być bublem, ale niestety nim jest! Kilkukrotnie dawałam mu szansę malując i zaraz po wysuszeniu, i trochę później i nawet następnego dnia i NIC to nie zmienia... Lakier pod nim super szybko pęka i zaraz potem odłazi całymi płatami! Koszmar jakiś po prostu, szkoda na to nerw i pieniędzy. Dziwne, że firma dalej to produkuje ,bo patrząc na opinie dziewczyn, ten produkt nie nadaje się absolutnie do niczego. Wydajności nie jestem w stanie ocenić, bo po tygodniu wylądował w koszu.
    Drogeria Jasmin