Toniki i hydrolaty

Floslek Pharma, Anti Acne, Tonik normalizujący

FlosLek Anti Acne Ideal Skin Antybakteryjny Tonik 200ml

• 4 stycznia 2019 o 22:58
    Tani, dobry produkt
    Produkt zakupiłam po opiniach koleżanek na temat tej firmy. Od dawna poszukuję toniku, który dobrze sprawdzi się dla mojej trądzikowej oraz przetłuszczającej się cery. Tonik ma delikatny zapach z wyczuwalną nutką alkoholu. Używam produktu od miesiąca i muszę przyznać, że widzę efekty. Skóra mniej się błyszczy, jest dobrze oczyszczona. Produkt nie zlikwidował wyprysków ale sprawił, że nie są tak "zaognione". Podejrzewam, że zostanę przy tym produkcie na dłużej.
    Zalety:
    • oczyszcza.
    • cena.
    • usuwa nadmiar sebum.
    Wady:
    • wydajność (przy wymagającej skórze produkt dość szybko się kończy).
    Figa634
    30 maja 2014 o 17:39
    Sama nie wiem :/
    Bardzo lubię alkoholowe toniki. Są świetne dla mojej mieszanej cery. Ten jednak mnie nie zachwycił. Nie używam go codziennie, ponieważ nie mam takiej potrzeby, tylko wtedy gdy rano czuję się zbyt tłusto. + dobrze oczyszcza cerę z nadmiaru sebum przez cały dzień zapobiega ponownemu błyszczeniu przyspiesza gojenie się wyprysków zapach, delikatny jak na tonik alkoholowy stosunek: pojemność-wydajność-cena - nie zmniejsza porów nie zmniejsza podatność na powstawanie nowych wyprysków Podsumowując: nie wiem czy kupię ten tonik ponownie. Raczej liczyłam na coś więcej z jego strony. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 lutego 2014 o 22:56
    średni
    Tonik bardzo dobrze oczyszcza i odświeża, usuwa sebum, jednak nie zapobiega błyszczeniu. Jest delikatny, nie podrażnił. Podczas jego używania wyskakiwało na mojej twarzy mniej niedoskonałości, jednak całkowicie ich nie zlikwidował, natomiast przyspieszał gojenie już istniejących. Pomagał odblokowywać pory. Podsumowując, jego działanie antytrądzikowo-normalizujące jest umiarkowane, stara wersja była zdecydowanie skuteczniejsza. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe