Toniki i hydrolaty

KTC Edibles Kewra Water Woda z kewry

Ktc Kewra Water Woda Z Kewry 190ml

• 3 września 2023 o 18:22
    Warta uwagi
    Cześć! Produkt ten kupiłam za niecałe 6 zł w znanej drogeriiinternetowej. Czyli 190 ml za tak niską kwotę. Woda z Kewry to nic innego jak ekstrakt z kwiatów Pandanowca, rośliny pochodzącej z Indii. Woda z kewry: -działa przeciwzapalnie i antybakteryjnie -dezynfekuje -oczyszcza -łagodzi -nawilża - działa przeciwzmarszczkowo Wodę z Kewry służyła mi jako tonik do przemywania twarzy. Cześć przelałam do butelki z atomizerem i trzymałam w lodówce. Świetne odświeżenie, gwarantuję ????. Więc jaka ona jest? -nie uczula -nie podrażnia -przygotowuje skórę do lepszego wchłaniania składników odżywczych -pachnie delikatnie, ma kadzidełkowy zapach -składnik aktywny zawarty w produkcie to aloes -dobrze oczyszcza i odświeża skórę -nie powoduje jej ściągnięcia -nie wysusza skóry -działa kojąco -sprawdziła mi się również jako składnik maseczek Jest to bardzo dobry produkt, za naprawdę niską cenę. Zużyłam dwie buteleczki i na pewno sięgnę po więcej.
  • 21 września 2021 o 0:14
    Po prostu woda
    Lubię wersję różaną, więc z uwagi na niską cenę wody z kwery skusiłam się i na nią. Niestety nie robi praktycznie nic. Ani nie tonizuje, ani nie odświeża, a do tego ma taki nieprzyjemny, mdły zapach. Jeżeli chodzi o plusy to na pewno wydajność, cena i opakowanie.
  • 17 stycznia 2021 o 4:37
    Woda jak woda
    plusy: + odświeża + zwęża pory minusy: - niezbyt przyjemny zapach - ściąga i wysusza skórę inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - bardzo niska dostępność - niewygodna szklana butelka bez dozownika + niska cena
    WOXAK
    30 września 2020 o 20:35
    Zastrzyk natury
    Czasami mniej, znaczy lepiej. Tonik z kewry jest tego idealnym przykładem. Używałem wiele toników, niektórych składy były długie jak epopeje... Skład toniku z kewry jest oszczędny, ale za to jak bogaty we właściwości. Przede wszystkim - orientalny zapach. Kojarzy się z Indiami i egzotycznymi kadzidłami. Po użyciu - skóra jest delikatnie ściągnięta, oszyszczona i delikatna. Produkt jest całkowicie bezpieczny, można go stosować także na oczy. Spełnia swoją funkcję w 1000 %, a cena jest naprawdę szokująca. Polecam dla każdego! Zarówno i faceci, i kobiety zakochają się w tym zapachu.
    Zalety:
    • orientalny zapach
    • niska cena
    • uniwersalność (dla kobiety, dla mężczyzny)
    • skuteczność
    • idealnie oczyszczona skóra (nawet oczy)
    Wady:
  • 29 stycznia 2020 o 20:49
    Wolę różaną
    Ta woda zachowywała się u mnie jak kranówka. Nie tonizowała, nie nawilżała, skóra była taka jakby papierowa w dotyku. Podczas kiedy wersja różana mnie zachwyciła, ta niestety nie robiła nic. Zużyłam, ale nie kupię ponownie. Różana rulez :)