Toniki i hydrolaty

Biotaniqe Micro Purifying, Różany tonik oczyszczający

Ahri823
    1 października 2024 o 6:19
    Różany tonik
    Mam do niego mieszane odczucia, bywało tak, ze bardzo twarz mnie po nim palila, a bywało tak, ze ładnie się wchłaniał, oczyszczał skórę, zapach mi nie przeszkadza, atomizer wygodny
  • 28 kwietnia 2024 o 14:54
    Różany tonik do twarzy Biotaniqe
    Różany tonik oczyszczający Biotaniqe to świetny produkt do pielęgnacji twarzy. Zamknięty w wygodnej 150ml buteleczce z atomizerem . Można go stosować bezpośrednio na twarz lub na wacik kosmetyczny. Ma kolor różowy i przyjemnie różano pachnie.. pozostawia skórę czystą, zadbaną i gotową do kolejnych kroków pielęgnacji. Można go stosować rano i wieczorem. Nie wysusza,nie podrażnia cery a wprost przeciwnie koi i łagodzi objawy podrażnienia. Różany Tonik Oczyszczający dogłębnie oczyszcza, odblokowuje i zwęża pory, usuwa nagromadzone na skórze zanieczyszczenia oraz przywraca jej odpowiednie pH Ma lekką, naturalną formułe i nie wymaga spłukiwania. To połączenie naturalnej wody różanej i kwasów owocowych AHA. Kosztuje około 15 zł i jest do znalezienia w różnego rodzaju drogeriach oraz przez internet. Nadaje się do cery wrażliwej a także z niedoskonałościami jak i normalnej. Biotaniqe ma szeroką gamę produktów kosmetycznych i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Serdecznie polecam.
    Zalety:
    • Oczyszcza łagodzi objawy podrażnienia,koi
    Wady:
  • 16 marca 2024 o 18:19
    Różana przyjemność
    Tonik został zamknięty w butelce z atomizerem w formie psikacza o pojemności 150 ml. Początkowo myślałam, że to kosmetyk jest różowy, a to okazała się butelka być różowa ????. Atomizer działa bez zarzutu, dozuje tonik w formie naprawdę subtelnej mgiełki, która wręcz otula ciało. Produkt subtelnie oraz przyjemnie pachnie różą. Zaaplikowany na skórę twarzy zaczyna ładnie się wchłaniać oraz delikatnie odparowywać. Rano używam go samego, a wieczorami ściągam wacikiem ściągnąć również resztki ewentualnego makijażu ale i po takim stosowaniu czuje się czystsza. Tonik subtelnie nawilża cerę pozostawiając ją gładką oraz naturalnie matową, gotową do dalszych czynności pielęgnacyjnych. Kosmetyk w żaden sposób mnie nie uczula ani nie podrażnia.
    Zalety:
    • Świetnie tonizuje cerę
  • 30 października 2023 o 14:25
    Prawidłowy produkt
    Tonik jest bardzo przyjemny. Od jakiegoś czasu polubiłam i kupuje toniki tylko z atomizerem. Ma on przyjemny różany zapach , który otula skórę. Odświeża, nawilża. Jest wydajny, przyjemny w użytkowaniu. Polecam warto spróbować !
    • atomizer
    Wady:
  • 8 sierpnia 2023 o 17:52
    Różany tonik Biotaniqe
    ????Różany tonik oczyszczający marki Biotaniqe to jeden z lepszych produktów jaki miałam okazję używać. Znajduje się w buteleczce o pojemności 150 ml i posiada fajny atomizer, który zdecydowanie ułatwia pielęgnację. Można wówczas bezpośrednio rozpylić produkt na skórze lub nałożyć na wacik. Dodatkowo buteleczka jest niewielkich rozmiarów więc można nosić go przy sobie i w każdej chwili odświeżyć i nawilżyć cerę. Ma bardzo przyjemny, delikatny, różny zapach. W składzie zawiera wodę różaną, kwasy owocowe AHA oraz wodę probiotyczną. Produkt fajnie oczyszcza skórę, odblokowuje pory, usuwa wszelkie zanieczyszczenia, fajnie radzi sobie nawet z usunięciem resztek makijażu, a dodatkowo przywraca skórze odpowiednie pH i ją nawilża. Dla mnie produkt świetny, który nie tylko oczyszcza ale pielęgnuje cerę.
    Zalety:
    • jakość
    • działanie