WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do higieny intymnej

BingoSpa Silk Pure, Żel do higieny intymnej z proteinami jedwabiu

• 18 maja 2024 o 9:44
    Polecam
    Naprawdę fajny produkt. Kremowa konsystencja, delikatny, przyjemny zapach, ale przede wszystkim łagodny i delikatny dla okolic intymnych. Zostanę przy nim na dłużej, bo ciężko mi było dobrać odpowiedni produkt, a ten się u mnie sprawdził, co ważne nie podrażnia. Często po użyciu produktów do higieny intymnej odczuwałam pieczenie, był czas, że w ogóle nie używałam takich kosmetyków. Cieszę się, że kupiłam go na próbę, nie zawiodłam się. Dodatkowo jest w dobrej cenie, także naprawdę polecam ❤️
    Zalety:
    • Delikatny, nie podrażnia, przyjemnie pachnie
  • 10 listopada 2023 o 23:03
    Kupując żele do higieny intymnej staram się wybierać kosmetyki o jak najbardziej delikatnym składzie oraz dobrej wydajności. Uważam, że pielęgnacja tych okolic powinna być jak bardziej dopracowana oraz subtelna, abyśmy nie zrobiły sobie nią krzywdy, a jedynie ją wspierały. Tym razem zdecydowałam się na propozycję od marki BingoSpa. Do tej pory nie miałam z nią styczności mimo, że czytałam całkiem sporo pochlebnych opinii na temat ich kosmetyków. Przekonało mnie to, że ma ona posiadać w składzie proteiny jedwabiu. Żel zakupiłam na stronie jednej z drogerii internetowych. Skusił mnie także niską ceną, która wynosi lekko ponad dziesięć złotych za pojemność wynoszącą aż trzysta mililitrów. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie plastikowej, całkowicie przeźroczystej buteleczki. Za pomocą czarnej oraz ciemnoróżowej czcionki umieszczone zostały tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego skład, logo producenta, nazwa, krótki opis czy zalecany sposób użytku. Za aplikator robi tutaj działająca bez zarzutu i niezacinająca się pompka. Kosmetyk posiada formę bardzo lekkiego balsamu o jasnoróżowej barwie. Pachnie naprawdę bardzo delikatnie i kosmetycznie. Pieni się leciutko, natomiast mnie to nie przeszkadza. Żel doskonale oczyszcza oraz odświeża nasze okolice intymne. Jest dla nich bardzo subtelny i delikatny, nie podrażnia, natomiast robi to, co ma robić. Zdecydowanie powinien sprawdzić się także w przypadku różnego rodzaju infekcji czy nadwrażliwości. Dodatkowo jest bardzo wydajny, starczył mi na kilka miesięcy. Jeżeli szukacie delikatnego i jednocześnie dobrze działające żelu do higieny intymnej, to zdecydowanie mogę polecić tę propozycję od marki BingoSpa. Bardzo dobrze sprawdza się ona w swojej roli. Dodatkowo jest ekonomicznym i niedrogim rozwiązanie, które jak najbardziej mogę polecić.
    • Aplikator
    Wady:
    AnaSky
    3 września 2023 o 17:53
    W porządku
    Żel zakupiłam w eZebrze. Opakowanie jest mega minimalistyczne. Smukła, przeźroczysta butelka ze sprawnie działającą pompką, etykieta z podstawowymi informacjami. Kosztował jednak sporo poniżej 10 zł za 300 ml, do tego ma piękny pudrowy kolor... Jedynie w trakcie stopniowego zużywania stoi na wannie taka trochę goła butelka. Żel jest kremowy, średnio gęsty, trochę przez to miej wydajny - potrzebuję 3 pompek. Zapach ma zbliżony do jedwabnego żelu do mycia ciała z tej samej firmy. Jest przyjemny i niezbyt intensywny. Myje łagodnie, ale skutecznie. Pozostawia na długo uczucie świeżości. Jest łagodny na skóry. Nie powoduje u mnie żadnych podrażnień czy dyskomfortu.
  • 14 kwietnia 2022 o 21:42
    Przyjemny
    Przyzwoity żel do higieny intymnej. Jest wydajny i można go kupić w dobrej cenie, ale chyba tylko w drogeriach internetowych (mogę się mylić), więc jego dostępność jest dość ograniczona. Ma sporą pojemność, ładnie pachnie i nie podrażnia. Ma wygodną pompkę pomagającą w aplikacji żelu. Opakowanie jest przezroczyste więc można łatwo kontrolować jego pozostającą ilość. Ma ładny różowy kolor.
    kaskaw8
    17 kwietnia 2021 o 13:08
    Świetny i uniwersalny
    Bardzo dobry żel do higieny intymnej! Jest bardzo łagodny dla skóry, doskonale ją myje, odświeża i pielęgnuje. Nie sprawia dyskomfortu i nie powoduje przesuszeń czy alergii. Ma przyjemnie kremową konsystencję, fajnie się rozprowadza. Opakowanie jest solidne, a w dodatku pompka aplikuje odpowiednią ilość produktu. Kosmetyk ma delikatny i ładny zapach. Zauważyłam, że ten żel świetnie sprawdza się też do mycia twarzy, ponieważ jest na tyle delikatny i niewysuszający, że cera dobrze na niego reaguje. Duża pojemność i wydajność żelu sprawiają, że za tak niską cenę jest to naprawdę godny uwagi produkt i wystarcza na długi czas używania.
    Zalety:
    • delikatność
    • skuteczność
    • nie podrażnia
    • nie wysusza
    • bardzo dobre opakowanie